- 22 Aralık 2022
- 1.246
- 1.190
7 aylık evliymişsin evliliğinin tadını çıkarır mısın lütfen. Bebek olduktan sonra zaten bir hengamenin bir yorgunluğun içinde bulacaksın kendini. Neden bukadar çok stres yapıyorsun. Ne kadar çok istersen okadar çok zorlaştırıyoruz şu bebek işini, Ben 2 yıldan sonra istedim. 5 aydır da deniyorduk. 6 . Denememiz boş geçti ben de kafamı rahatlattım bu süreçte iyi geldi. Bu arada bende enfeksiyon vs yoktu.tüplerdende geçiş gayet güzel olmuş. Sadece doktor antibiyotiği önlem amaçlı kullanmamı istedi. Zaten kullandım bitti enfeksiyon vs de olmadı çok şükür. Korunmamızı istemelerinin sebebi de yumurtalıklar radyasyon alıyor hamile kalırsan bebeğin dudağının bi küçük parçası olmayabilir bir parmağı eksik olabilir allah korusun bu riske girmeye ne gerek var dedi.Canımm bn gibi sende demek antbytk verdi ya üzülüyorum nie bi ay kabımız oldu die üzülüyorm ocakta düğünü olanlarin çocuğu oldu ailede bn 7aylık evliyim bizm yok bu üzüyor ama alişiyo insan aliştim sanirim bnde bunlara bu ay terapi gübi geldi bana korunuyoruz nasılsa die çok düşünmüysn önmzdki ay dr femara başlaticak bna sende nolcak söledmi dr ,
Rahatlat kendini gelecek ay bizim olsun. tadını çıkar evliliğinin