- 17 Ocak 2018
- 884
- 432
- 103
- Konu Sahibi Polyanna454545
-
Başka dertlerin varsa güzel ben çok berbat bir zamanda hamile kaldım sende bir anda herşeyin düzeliceğini bilHic sorma canim hayattaki en zor sey kadin olmak harbidenins ya yarasin yarini düsünyrm cok korkuyorum Yasadigim diger imtihanlar dertler var zaten hayat cok zor.
Ha kaldinmi Allah anali babali büyütsün insBaşka dertlerin varsa güzel ben çok berbat bir zamanda hamile kaldım sende bir anda herşeyin düzeliceğini bil
Oho başka bir sürü sıkıntı var ben filmden sonra eşim çalışmaya şehir dışınw gitti o yüzden kalamadım ama döndükten sonra kaldımHa kaldinmi Allah anali babali büyütsün insTüm isteyenlerede nasip etsin Peki filmden sonrami kaldin bazilari filmden sonra kaliyormus Zaten doktor bana bu ay sen korun ne olur ne olmaz dedi kistim varya 3.6 cm o yüzden galiba ameliyat olabilrsin falan dedi insan bekarken kadin dogumun sadece cocuk dogurmayi sagladigini saniyordu ama simdi bakinca milyonlarca kadin hastaliklari varmis meger
Çok sevindim canim benimOho başka bir sürü sıkıntı var ben filmden sonra eşim çalışmaya şehir dışınw gitti o yüzden kalamadım ama döndükten sonra kaldım
İlk düşükten sonra 1 sene hamile kalamadım canımÇok sevindim canim benimEvlendim 1 ay sonra rahim kalinlasmasi basladi bende o gecti simdi baska birseyler cikti peki ne kadar süredir hamile kalamiyordun
Ha anladim tatlim yani daha önce hamile kalmissin bende oda yok işteİlk düşükten sonra 1 sene hamile kalamadım canımtam dedim yeter bu ne be o zamanlar kaldım
Evet canim ins olur artikYani ya zamanında takmışsındır diye olmamıştır sıkıntı yapma bundan sonra olur sadece iyi değerlendir yumurtlama günlerini
Büyük ihtimal çünkü ben kafaya taktığım zamanlar macun deneyim, ayıptır söylemesi hamile kalmayı kolaylaştıcı pozisyon, yok işte koca karı karışımları yok olmuyor her ay yine adet oluyorum en sonra doktora tedavi olmaya gittim tedaviye başlayamadan olduEvet canim ins olur artikGün asiri degil bizimki 3 gün 5 gün Genellikle yumurtlama gününe denk geliyor ama ben cok kasiyorum kendimi acaba onunda etkisi varmi bilmiyorum
Ay canim benim ne güzelBüyük ihtimal çünkü ben kafaya taktığım zamanlar macun deneyim, ayıptır söylemesi hamile kalmayı kolaylaştıcı pozisyon, yok işte koca karı karışımları yok olmuyor her ay yine adet oluyorum en sonra doktora tedavi olmaya gittim tedaviye başlayamadan oldu
Ya o pozisyon işleri yalan bence bende işe yaramadıAy canim benim ne güzelDoktora bir gittinmi zaten kapisindan ayrilmiyorsun sürekli randevular testler cok zor iş He o pozisyonlari sorma hic bir de bacaklarini kafaya kaldir yok şöyle yok böyle Biz umut ediyoruz deniyoruz ama o ansizin geliyor sende oldugu gibi
Bencede bende katiliyorum bende de hic işe yaramadi robot gibi durdugumla kaldimYa o pozisyon işleri yalan bence bende işe yaramadı
Aynen valla olacağı varsa amuda kalksan oluyorBencede bende katiliyorum bende de hic işe yaramadi robot gibi durdugumla kaldimInsanlar korunurken hamile kaliyor herseyin bir vakti bir zamani oluyor
Hahahaha öyleAynen valla olacağı varsa amuda kalksan oluyor
Oy keske benim bünyemde öyle olsaBen rahim filminde ne zaman başladı nasıl bitti anlamamıştım . Benden önce giren hasta gözümün önünde bayılmıştı çıkışta. Yani ne bileyim her bünye farklı sanırım. ben ağrı , sızı hissetmedim.
Hahahaha öyle
Evet ben bilmiyordum öyleymis ögrenmis oldumSonda değil arkadaşlar o takılan alet spekulum, rahim ağzını açıyor, kendini kasarsan çok acıtıyor, bana defalarca takıldı oradan biliyorum
Bukadar korkan biriyseniz iliskide de kendinizi kasiyormuşsunuz zaten keske özel bi hastanede anestezili hsg cekilseydiniz.
Benm hic bir sekilde muayenede iliskide kasilmam olmaz korkmam da sırf o masada panik olurum diye anestezili cekildim cok rahattim uyudum uyandm bitmis hersey. Sonrasinda ne bir agri ne bir sanci hic bisey hissetmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?