Rahim filmi icin sonda takilamamasi yardim

Canim benimkinde 2 genc bayan vardi beyaz önlüklü digeride yaninda yardim ediyordu malzeme falan veriyordu pembe takim giymisti.Baskada kimse yoktu.Takamiyorum kendini kasiyorsun dedi.Rahat ol gevset kendini falan dediler.Cok ugrastilar onlar her ugrastiginda acim 2 ye katlandi.

Rahim filminde sonda ne alaka zaten 5 dklik bi islem niye sonda takiliyoki.
Bende anlamadim sonda istediler.Bizde film cektirmeye giderken aldik.Filmden önce kadin dogum bölümüne taktirmamizi söylediler.Sonucta film cektiriyoruz sonda ne yapiyor orada anlayamiyorum.

anladım kuzum inşallah bir dahaki rahat olur eğer çok korkuyorsan özelde anestezili çektir ama ben 10 dk lık bir işleme 400-500 tl verilmesi taraftarı değilim pek o yüzden devlette çektirdim.

anladım kuzum inşallah bir dahaki rahat olur eğer çok korkuyorsan özelde anestezili çektir ama ben 10 dk lık bir işleme 400-500 tl verilmesi taraftarı değilim pek o yüzden devlette çektirdim.
Ins canim o ilac faydali olur.Benim icin dua et.Bende degilim cok fazla bir ücret zaten bu seferde takamazsa yapacgm bsy yok.Gerci simdi korka korka gidicm bu sefer sorunsuz hallolur tek temennim bu.

Ins canim o ilac faydali olur.Benim icin dua et.Bende degilim cok fazla bir ücret zaten bu seferde takamazsa yapacgm bsy yok.Gerci simdi korka korka gidicm bu sefer sorunsuz hallolur tek temennim bu.
Rabbim yardımcın olsun cnım acısız ağrısız olsun bitsin inşallah.

Canım maalesef eski teknoloji ile çekilmiş sın bende ilk eğitim araştırma da çekildim öldüm resmen o alet çok kanama yaptırdı daha sonra bu yıl şişli Echomar a gittim cevat bayrak teknoloji süper hiç aleti hissetmedim çok kolay oldu üstüne iki tüp um kapalı idi açıldı bu merkez de

Doktor yönlendirmisti canim benim.Ve özelde ücretler yüksek diye biliyorum.Ben bu kadar aci cekecegimi bilmedim.Anestezide film öncesi herhangi bir sey takmiyorlarmi ?
Hayir sadece damar yolu aciyolar okadar yatiyosn bayiliyosun uyaniyosn bitmis sonda filan hic biseyden haberim yok benm burda okudm sonda takildiginida.
Ben 750 tl ye cekilmistim acisandan degl sirf panik olmiyim diye anestezili istemistim o masada bayilana kadar beklemek bile yetti yani panikleme me.

Canim sen film cekerkenmi yasadin.Ben daha film cektirmeden sonda takarken yasadim filmi cektiremedim anlayacagin.O sonda isleminde rahim agzini acmaya calisti şuan icim aciyor resmen iki büklümüm.Psikolojim bozuldu.

Iyiymis bu ama işte maliyeti yüksek.Gerci o acilari yasamaktansa deger buna.Daha filmi cektirmeden sonda beni mahvetti.Pazartesi yine gidecem cok korkuyorum.

Canim sen film cekerkenmi yasadin.Ben daha film cektirmeden sonda takarken yasadim filmi cektiremedim anlayacagin.O sonda isleminde rahim agzini acmaya calisti şuan icim aciyor resmen iki büklümüm.Psikolojim bozuldu.
İyide canım o nasıl sistem anlamadım benim hep iki tecrübe m de de sonda falan takılmadi eğitim araştırma da masada sadece rahim aşağıi çekmek için çengel takılıyor bende o ağrı oldu ama özel Echomar da hiç bir şekilde alet takılmadi en ince bir alet ile yapıldı duymadım bile hemen çekildi bence istanbul da isen kesinlikle o dediğim yere git

sonda takıldığını bilmiyordum bende çektirdim çok sancılı geçti ama takarken basima Ne geleceğini bilemedigim için oldu bittiye geldi anesteziyle deneseniz

sonda takıldığını bilmiyordum bende çektirdim çok sancılı geçti ama takarken basima Ne geleceğini bilemedigim için oldu bittiye geldi anesteziyle deneseniz
Benden sonda istediler dedim ne kadar aci verebilir diye düsündüm korkmadim ama cok uzun sürdü kendimi kasmaya basladim artik acidan cok kastim rahim agzini genisletmeyi bile denedi yinede olmadi.Bende film sirasinda korkuyordum nasil olacak diye.Şimdi sonda olayindan feci sekilde tirsiyorum.Agrim gecti ama sanki icimde hala birseyler var igne batiriyorlar sanki anlatilmaz aci duyuyorum.

Cnm echomarı tavsiye ederim istanbuldaysan
Ben iki kere cekildim ama anestezili uyanınca hiç agrım olmadı
Sanada anestezili tavsiye ederim
Sondayı da ilk defa duyuyorum ilginç

Cnm echomarı tavsiye ederim istanbuldaysan
Ben iki kere cekildim ama anestezili uyanınca hiç agrım olmadı
Sanada anestezili tavsiye ederim
Sondayı da ilk defa duyuyorum ilginç
Yok canim Istanbulda degilim.Bende anlamadim ne işe yariyorsa.Hem o kadar aci cektim bari bir ise yarasaydi.Pazartesi günü gelsin istemiyorum hiç.

Yok canim Istanbulda degilim.Bende anlamadim ne işe yariyorsa.Hem o kadar aci cektim bari bir ise yarasaydi.Pazartesi günü gelsin istemiyorum hiç.
İlla orada cektireceksen bi agrı kesici kas gevsetici içsen işlemden bir saat once işe yarar belki
İçinden zikir cek o da rahatlatır. La havle Vela kuvvete..
Allah kolaylık versin bebişe vesile olsun inş

Bende nefret ediyorum hsg den her tedavi oncesi isteniyor. Benim tupler acık olmasına rağmen 3. Kez cektircem kasımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…