- Konu Sahibi Polyanna454545
-
Devlet hastanesinde mi çekildiMerhaba.Bugün rahim filmi çektirecektim.6f silikonlu foley sondayi takamadilar.Rahim ağzin dar ve kendini cok kasiyorsun dediler.Cok ugrastilar dayanamiyacak hale geldim.Ignenin ucunu gösterdiler yamulmuştu artik.Kalkarken baktim cok kanamam olmustu.Bu işlemin daha kolay yolu yokmu? Çektirenler sonda takarken nasil dayandiniz sorun bendemi ?
neden bu kadar zorlandınız rahim filmi çektirmenin en kolay kısmı sanırım ben takıldığını bile hissetmemiştim.Merhaba.Bugün rahim filmi çektirecektim.6f silikonlu foley sondayi takamadilar.Rahim ağzin dar ve kendini cok kasiyorsun dediler.Cok ugrastilar dayanamiyacak hale geldim.Ignenin ucunu gösterdiler yamulmuştu artik.Kalkarken baktim cok kanamam olmustu.Bu işlemin daha kolay yolu yokmu? Çektirenler sonda takarken nasil dayandiniz sorun bendemi ?
Yok egitim ve arastimada cekilecekti ama foleyli sonda takma islemince cok kastim kendimi cok canim yandi cok ugrastilar rahim agzini genisletmek icin ama sonda takilmadigi icin film cekilemedi.Bir tane hazneye koymam icin ilac verdi.Zaten iliskide de kendimi cok kasan biriyim esim sürekli kendini kasma der.Devlet hastanesinde mi çekildi
Ciddimisiniz ? Basta bende öyle düsündüm hic korkum yoktu sadece film icin korkuyordum.Ama islemi görmedigm icin birsey mi sıktılar naptilar anlamiyorum canim yandi birde saga sola cekip kontrol etti sonra benim kasilmalarim vardi kendini kasma gevsek birak falan yapamadm.iliskide bile kendimi kasiyorum elimde degil bu yani.Zaten benden sonra giren rahatca oldugunu syledi.Onunki 5 dakika sürmüs benimkini 30 dakika ugrastlar olmadi.O olaydan sonra cok agrim vardi hala biraz var ölüyorum sandim acidan aglicaktim.neden bu kadar zorlandınız rahim filmi çektirmenin en kolay kısmı sanırım ben takıldığını bile hissetmemiştim.
Valla canim keske takilmadan olsa ne alaka sonda bende anlamadim.Millet filmde agri hisseder ben daha ilk seyde elendimRahim filminde sonda mi takiliyormusyeni öğrendim valla
evet canım benim işlemimde soyunma giyinme işlem dahil toplasan 10 dk sürdü ve ben çok korkuyordum kendimi baya kasarak yattım masaya ama sadece ilaç verildiği anda acı çektim oda saniyelik birşey zaten doktorla alakalı olabilir, ama benden sonra giren hasta resmen yıktı hastaneyi dışarda bekleyenler bile korkudan ağlamaya başladılar.Ciddimisiniz ? Basta bende öyle düsündüm hic korkum yoktu sadece film icin korkuyordum.Ama islemi görmedigm icin birsey mi sıktılar naptilar anlamiyorum canim yandi birde saga sola cekip kontrol etti sonra benim kasilmalarim vardi kendini kasma gevsek birak falan yapamadm.iliskide bile kendimi kasiyorum elimde degil bu yani.Zaten benden sonra giren rahatca oldugunu syledi.Onunki 5 dakika sürmüs benimkini 30 dakika ugrastlar olmadi.O olaydan sonra cok agrim vardi hala biraz var ölüyorum sandim acidan aglicaktim.
Bilmiyorum ki canim benim.Ilk giren bendim.Üzerimi giyinirken digeri girdi.Bu kanlar ne diye sordu bende batticon falan kullanildi.Igne vardi igne yamulmus en son gösterdi bana pazartesi gel dedi.Ve vajina hazneme koymak icin ilac verdi acaba o işe yararmi ben artik cok korkuyorum cok canim yandi.Film cekilirken kolay oluyormu peki o nasil oluyor ?evet canım benim işlemimde soyunma giyinme işlem dahil toplasan 10 dk sürdü ve ben çok korkuyordum kendimi baya kasarak yattım masaya ama sadece ilaç verildiği anda acı çektim oda saniyelik birşey zaten doktorla alakalı olabilir, ama benden sonra giren hasta resmen yıktı hastaneyi dışarda bekleyenler bile korkudan ağlamaya başladılar.
Bukadar korkan biriyseniz iliskide de kendinizi kasiyormuşsunuz zaten keske özel bi hastanede anestezili hsg cekilseydiniz.Bilmiyorum ki canim benim.Ilk giren bendim.Üzerimi giyinirken digeri girdi.Bu kanlar ne diye sordu bende batticon falan kullanildi.Igne vardi igne yamulmus en son gösterdi bana pazartesi gel dedi.Ve vajina hazneme koymak icin ilac verdi acaba o işe yararmi ben artik cok korkuyorum cok canim yandi.Film cekilirken kolay oluyormu peki o nasil oluyor ?
Sonda idrarla alakali degilmi zaten filme ne alakasi var onu anlamadim ben.Siz özeldemi cektirmistiniz ?Sonda neden idrara sıkışık alıyorlae zaten. Bana sonda falan takmadılar
kuzum rahim ağzını genişletmek için aletleri taktıntan sonra rahim içine baticon falan srüyor sanırım dediğin gibi daha sonra şırıngayla ilacı veriyor hızlı bir şekilde diğer odada da başka bir doktor kontrol ediyor filmi çekiyor ilaç verildiği an adet sancısından 5 kat falanf azla bir ağrı ve baskı oluyor kasıklarda dediğim gibi saniyelik bir ağrı daha sonra işlem bitiyor zaten, benim adet dönemlerim falanda çok sanclı geçmez zaten belki o yüzden rahat olmuştur bilmiyorum.Bilmiyorum ki canim benim.Ilk giren bendim.Üzerimi giyinirken digeri girdi.Bu kanlar ne diye sordu bende batticon falan kullanildi.Igne vardi igne yamulmus en son gösterdi bana pazartesi gel dedi.Ve vajina hazneme koymak icin ilac verdi acaba o işe yararmi ben artik cok korkuyorum cok canim yandi.Film cekilirken kolay oluyormu peki o nasil oluyor ?
neden idrara sıkışık beni öyle almadılar sonda falan takıllmadı ama sadece rahim ağzını genişletmek için bir alet takıldı.Sonda neden idrara sıkışık alıyorlae zaten. Bana sonda falan takmadılar
Betatom mr bahcelievlerde cektirdimSonda idrarla alakali degilmi zaten filme ne alakasi var onu anlamadim ben.Siz özeldemi cektirmistiniz ?
İdrar sıkışık olunca daha iyi gözüküyor rahim. O aleti de taktılar katetal mi ne afıneden idrara sıkışık beni öyle almadılar sonda falan takıllmadı ama sadece rahim ağzını genişletmek için bir alet takıldı.
Anladim canim tesekkur ederim.Benim adet sancim cok olur ayni adet sancim gibi oldu o sonda takma olayi hatta daha fazlasi diyebilirim.kuzum rahim ağzını genişletmek için aletleri taktıntan sonra rahim içine baticon falan srüyor sanırım dediğin gibi daha sonra şırıngayla ilacı veriyor hızlı bir şekilde diğer odada da başka bir doktor kontrol ediyor filmi çekiyor ilaç verildiği an adet sancısından 5 kat falanf azla bir ağrı ve baskı oluyor kasıklarda dediğim gibi saniyelik bir ağrı daha sonra işlem bitiyor zaten, benim adet dönemlerim falanda çok sanclı geçmez zaten belki o yüzden rahat olmuştur bilmiyorum.
bence başka bir hastanede yaptır sen belki asistan doktor falandı işlemi yapan ondan bu kadar zorlandı, benim filmim çekilirken işlemleri uzman doktor yaptı ama asistanlarıda yanındaydı gösteriyordu, benden sonrakini asistan doktor yaptı ve çok bağırdı ağladı.Anladim canim tesekkur ederim.Benim adet sancim cok olur ayni adet sancim gibi oldu o sonda takma olayi hatta daha fazlasi diyebilirim.
Doktor yönlendirmisti canim benim.Ve özelde ücretler yüksek diye biliyorum.Ben bu kadar aci cekecegimi bilmedim.Anestezide film öncesi herhangi bir sey takmiyorlarmi ?Bukadar korkan biriyseniz iliskide de kendinizi kasiyormuşsunuz zaten keske özel bi hastanede anestezili hsg cekilseydiniz.
Benm hic bir sekilde muayenede iliskide kasilmam olmaz korkmam da sırf o masada panik olurum diye anestezili cekildim cok rahattim uyudum uyandm bitmis hersey. Sonrasinda ne bir agri ne bir sanci hic bisey hissetmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?