- 8 Ağustos 2023
- 5.844
- 6.680
- 118
- Konu Sahibi ParlayanGece
-
Kusura bakmayın görmedim mesajı. Ben çok memnun kaldım. Tekrar olsa fiyatı mühim değil tekrar aynı yere giderimMerhaba bende çekileceğim orda galiba ama kararsız kaldım benimle tecrübenizi paylaşır mısınız çok sevinirim
Çok kişi çevremden önerdi pozitif güzel yorumları da okudum ama işte herşeyin ilki korkutuyorKusura bakmayın görmedim mesajı. Ben çok memnun kaldım. Tekrar olsa fiyatı mühim değil tekrar aynı yere giderim
Kesinlikle tercihiniz olsun. Bende çok korkuyordum girene kadarÇok kişi çevremden önerdi pozitif güzel yorumları da okudum ama işte herşeyin ilki korkutuyor
Merhaba bende sabah çektireceğim ağrı oldu mu acabaBen Kadıköy sonomedde yaptırdım. Çok aşırı memnun kaldım
Anestezi olmadan çektirdiğim halde 0 ağrıydı gerçekten.Merhaba bende sabah çektireceğim ağrı oldu mu acaba
İçim rahatladı doktorunuz kimdi acabaAnestezi olmadan çektirdiğim halde 0 ağrıydı gerçekten.
Kadın doktor ilgilendi. Adını hatırlamıyorum. Ama bence konu tamamen doktor değil cihaz. Cihazlar çok kaliteliİçim rahatladı doktorunuz kimdi acaba
Benimde bayan doktor çok teşekkür ederim yorum içinKadın doktor ilgilendi. Adını hatırlamıyorum. Ama bence konu tamamen doktor değil cihaz. Cihazlar çok kaliteli
Çektirdim canım bugün güzel geçti ama sonucu çok yorumlamadılar tüplerin açıktı dedi okadar acaba yine de bana faydası olur mu gebe kalmaktaKesinlikle tercihiniz olsun. Bende çok korkuyordum girene kadar
Rapor verdiyse raporu doktoruna göstermen gerekli kuzu. Kendi seni ilgilenen doktorunaÇektirdim canım bugün güzel geçti ama sonucu çok yorumlamadılar tüplerin açıktı dedi okadar acaba yine de bana faydası olur mu gebe kalmakta
Şuan bir doktorum yok malesef randevu alsam çok uzun süre beklemeliyim arkuat Uterus çıktı sonuç tüpler açıktı muhtemelen kalp şeklinde rahim var çok moralım bozuldu bu şekilde hamile kalmak mümkünmüdür bilmiyorumRapor verdiyse raporu doktoruna göstermen gerekli kuzu. Kendi seni ilgilenen doktoruna
Benimde hafifvarkuat utesusŞuan bir doktorum yok malesef randevu alsam çok uzun süre beklemeliyim arkuat Uterus çıktı sonuç tüpler açıktı muhtemelen kalp şeklinde rahim var çok moralım bozuldu bu şekilde hamile kalmak mümkünmüdür bilmiyorum
Merhaba ucreti nasildi acabaBen Kadıköy sonomedde yaptırdım. Çok aşırı memnun kaldım
4000Merhaba ucreti nasildi acaba
Merhaba şaşırdım bendende 4.500 aldılar
Gebe kalabildiniz mi acaba ? Bende çok yeni çektirdim aslındaBenimde hafifvarkuat utesus
Henüz hamile değilim. Regl günüm yarınGebe kalabildiniz mi acaba ? Bende çok yeni çektirdim aslında
Öyle de olabilir tam hatırlamıyorumMerhaba şaşırdım bendende 4.500 aldılar
Hayırlısı olsunHenüz hamile değilim. Regl günüm yarın
Merhaba ne kadara çektirdiniz ücretler hakkında bilgi alabilir miyimPek anlamadım. Doktora göstereceğim ama korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?