- 8 Ağustos 2023
- 5.845
- 6.680
- 118
- Konu Sahibi ParlayanGece
-
Yorumunuz için teşekkür ederim. Siz hangi doktora çektirdiniz acaba?ben echomar da çektirdim. çok memnun kaldım. hiç acı vs. olmadı. sonrasında radyoloji doktoruda yorumluyor hemen isterseniz
ay adını hiç hatırlamıyorum yaYorumunuz için teşekkür ederim. Siz hangi doktora çektirdiniz acaba?
Olsun, teşekkür ederimay adını hiç hatırlamıyorum ya
Echomarda çekildim agrı acı hissetmedim 5 dk işlemdi zaten gayet de ilgililerdi sonuc hemen çıktı.Merhaba,
Rahim filmi için Zeynep Kamil e yönlendirildim.
Fakat sonomed,echomar da aklımda. Sizce hagisine gitmeliyim?
Zeynep Kamil,Sonomed,echomarda çektiren arkadaşlarım yorum yaparsa çok sevinirim.
Anladım. Sanırım echomar a gideceğim. Çok araştırdım sonomed ve ikisi arasında kaldım. Peki sizin doktor tavsiyeniz olur mu echomar da?Echomarda çekildim agrı acı hissetmedim 5 dk işlemdi zaten gayet de ilgililerdi sonuc hemen çıktı.
Çok teşekkür ederim. Echomar ve Sonomed aynıymış. Echomarı aradığımda sağolsunlar burası size uzak Kadıköydeki sonomed şubemizi neden tercih etmiyorsunuz dediler. Hatta echomardan oluşturuldu sonomed e randevum. Cihaz aynı,ekip aynı,fiyat aynı. Güvenle gidebilirsiniz denildiechomarda çektirdim bende 2 kere, tavsiye ederim hızlı ve çok başarılılar 2dk da işlem bitiyor.
Randevumu sonomedden aldım. Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz içinSonomedde olmuştum. Ben film çekilirken takılan spekulumdan hep korkmuştum o gün kastım çok kendimi kanamam oldu ama benimle çok ilgilendiler biri işlemi yapıyor, biri alnımın terini siliyor diğeri bileklerimi kolonya ile ovuyordu. Ben çok kasmasam o kadar korkulacak bi işlem değil. İyi insanlar iyi doktorlar var, tercih etmeni öneririm
Sonucun nasıl çıktı?Arkadaşlar sonomedde çektirdim. Gönül rahatlığıyla öneririm
Pek anlamadım. Doktora göstereceğim ama korkuyorumSonucun nasıl çıktı?
Canım tüplerin açık ama polip var sende onu doktor alır büyük ihtimal ondan sonra hamile kalırsın bencePek anlamadım. Doktora göstereceğim ama korkuyorum
İnşallah. Spermiyogram testinden sonra doktora gideyim diyorum . Ayın 18inde test.Canım tüplerin açık ama polip var sende onu doktor alır büyük ihtimal ondan sonra hamile kalırsın bence
İnşallah tez vakitte güzel haberler alırsınİnşallah. Spermiyogram testinden sonra doktora gideyim diyorum . Ayın 18inde test.
Merhaba bende çekileceğim orda galiba ama kararsız kaldım benimle tecrübenizi paylaşır mısınız çok sevinirimRandevumu sonomedden aldım. Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için
Fındıkzade İYİTEM. İki defa çekildim çok kolay geçti ve götürdüğüm doktorlar çok net görüntülendiğini söylediler. Çalışanlar ve tekniker de gayet kibar..Merhaba,
Rahim filmi için Zeynep Kamil e yönlendirildim.
Fakat sonomed,echomar da aklımda. Sizce hagisine gitmeliyim?
Zeynep Kamil,Sonomed,echomarda çektiren arkadaşlarım yorum yaparsa çok sevinirim.
Ben Kadıköy sonomedde yaptırdım. Çok aşırı memnun kaldımFındıkzade İYİTEM. İki defa çekildim çok kolay geçti ve götürdüğüm doktorlar çok net görüntülendiğini söylediler. Çalışanlar ve tekniker de gayet kibar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?