Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi için erken mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam , benim doktorum 2-3 kere klomen çatlatma iğnesi denedi ve sonuç alamayınca acaba tüpler mi tıkalı bence aklımızdan çıksın dedi ve hsg öyle istedi. Ama bence başta olmalı boşuna vücudumuz ilaç iğne almamalı.. :)

Evet teorik olarak bakınca doğru ama insan korkuyor daha 5 aydir deniyoruz, gecen sene bi doktor pko var sende yumurtaliklarin tembel demişti, 5 aydır da bebek olmayınca bende pko var klomen verir kesin diye gitmiştim ama bu da pko yok gayet normal dedi, enfeksiyon icin ilaclar verdi ve bitince hsg için gel dedi ama ben erken buluyorum birkaç ay daha deneyip baska doktora gitmeyi düşünüyorum

Hic doktora gittin mi eşin ve sen baktirdiniz mı? Hormonlarin yumurtaliklarin durumu vs çok önemli, eşinde bi sorun yoksa sende de yoksa o zaman 1 yil sonunda hsg normal. Ama yumurta gelişmiyor falan diyosan pko olduğunu biliyosan buna yönelik bitkiler macunlar kürler vs deneyebilirsin

Bende istanbuldayim bakalm 2 haftaya gidecegim doktora insallaaaahh benimde burdakiler gibi agrisiz olur

Ay özür dilerim hicbir sorun olmadığını yazmışsın kafam karıştı kusura bakma. Ovulasyon testi denedin mi hic?

Evet doktora gittim kanda ve ultrasonda hersey yolunda hic aksilik yok esimin degerleride cok iyi takviye olarak bir macun kullaniyorum bu ay ama bakalm yine olmazsa hsg kacinilmaz

Ay özür dilerim hicbir sorun olmadığını yazmışsın kafam karıştı kusura bakma. Ovulasyon testi denedin mi hic?
Evet ekim ve kasim ayinda denedim yumurtlamam 2 ayda da ayni gune denk geldi regl gunumde şaşmaz o yuzden artk yapmiyorum

Hiç acım ağrım olmadı sadece saniyelik süren 3-5 saniye kadar süren bi sızlama böyle adet sancısı gibi bişey akabinde hemen geçiyo o da anestezi almadım gayet günlük hayatıma devam ettim döndüğümde yatarım diye yatağımı hazırlayıp çıkmıştım marketten alışveriş yaptım ayol

Off kafami cok karistirdilar bu sitede de var okudum ve tanidiklarimda var acı yine unutulur ama o acıya gore sonuc alamayanda cok o yuzden tedirginim
Valla ben anestezisiz çektirdim hem de evliliğim 1 yılı yeni geçmişti öyle abartılan bi ağrı yok o sırada derin derin nefes al ve içinden dua et adet agrısı gibi yola ne kadar erken çıkarsan gideceğin yere o kadar erken varırsın kim pişman olmuş niye yani bende de sorun çıkmadı ama neden pişman olayım ki aklımdan bir soru işareti silinmiş oldu ne güzel

Ben sen 2 ay önce çektirdim anestesiz ama ömrümden ömür gitti abartıldığı kadar yok diyenler kendilerininki rahat geçtiği için öyle diyor ama bu yönü de var

Ben sen 2 ay önce çektirdim anestesiz ama ömrümden ömür gitti abartıldığı kadar yok diyenler kendilerininki rahat geçtiği için öyle diyor ama bu yönü de var
Dogrudur valla benim cevremde de acisi cok olan var valla sonuc verdikten sonra aci unutulur ama insallah guzel sonuclar alirsiniz Rabbim en yakin zamanda sizi guzel haberlere kavustursun

Aynen bende kafamdaki soru isaretleri gitsin diye acmistim konuyu cokta yardimci oldu gercekten ocak ayinda gidecegim doktora bakalm tabi insallah o zamana kadar guzel haberler alirim

Dogrudur valla benim cevremde de acisi cok olan var valla sonuc verdikten sonra aci unutulur ama insallah guzel sonuclar alirsiniz Rabbim en yakin zamanda sizi guzel haberlere kavustursun
Amin çok teşekkür ederim inşaallah hep beraber

Merhabalar , bende geçen ay çekildim normal vajinal muayeneden bir fark yok kendinizi sıkmayın , cektirceginiz yer çok önemli , kullanılan alet çok önemli , ve tecrübe herhangi bir şey yapmanıza gerek yok kolay gelsin umarım kolay geçer

Ozelde mi yaptirdiniz devlette mi acaba ?

Merhaba Ben geçen hafta çektirdim özelde anesteziyle hiç bi agrısı olmadı zaten uyuyon uyanınca bitmiş oluo ikinci kez çekildim hatta ikisinde de agrım olmadı İnan korkcak hiç bişey yk bende çok korkuyodum o yüzden sürekli erteliyodum hakkında hayırlısı olsun canım

Şuanda 2 saat önce film çektirmiş olarak uzanırken yazıyorum sağ yumurtaligim tikaliymis ve bunu film çektirmeden öğrenmem imkansızdı. Bence insanlara çok kulak asmayın dişinizi sikacaginiz maksimum 10 dk ağrı oluyormu oluyor ama sonuç çok seyide değiştiriyor. Ağrısı dayanılmaz feci bisey değil kesinlikle korkmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…