Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi için erken mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sevm57

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
2.785
3.993
83
Merhaba arkadaşlar ben 1 seneye yakındır cocuk istiyorum fakat olmadı kan tahlili ve ultrasonda birsey cikmadi esimde de birsey cikmadi cok sukur rahim filmini öneriyorlar fakat cok pisman olmus tanidiklarim var acili bir islemmis emin degilim rahim filminden once onereceginiz bir seyler var mi 2 hafta sonra doktora gitmeyi dusunuyorum bu ayda olmazsa ve rahim filmi tecrubesi olanlar yazarsa cok sevinirim

Ben 2 hafta önce çektirdim öyle abartı bir ağrı ve ya acı yok kişiden kişiye değişen bsy bence bu normal muayne gibi hissettim ben sadece ilaç sağ tüpümde geçerken regl ağrısı oldu oda daha önce 3 düşüğüm olduğu için yapışıklık oluşmuş ola bilir bu yüzden ağrı olmuştur sol tarafta olmadı

Merhaba . Iki kere çekildim ben . Bir anestezisiz bor anestezili.Anestezisiz olan inanılmaz agriliydi benim 2 3 dakika sürüyor ama doğum sancısı gibi. Anestezili olanda bayilttilar toplam 15 dk da uyandim.1 yıldır olmuyorsa cekilmeniz iyi olur.Tüplerde bisey varsa çıkar en azından vakit kaybı olmaz.

Off kafami cok karistirdilar bu sitede de var okudum ve tanidiklarimda var acı yine unutulur ama o acıya gore sonuc alamayanda cok o yuzden tedirginim

Siz sonuc alabildiniz mi

Bende Eylül ayında çektirmiştim korkmanı gerektirecek hiç bişey yok ben anestezisiz çektirdim sadece ilaç verilirken hafif bi ağrı oldu bence çektirmek için geç bile kalmışsın
Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah

Ben evliligin ilk aylarinda dogum kontrol hapi kullandim o zaten gecikme yapabilir demisti doktor ondan fazla ustune gitmedim de suan arastirmadayim daha fazla uzamasin siz bir faydasini gorebildiniz mi peki

Çektir çekinme insanlar abartıyor ben anestezi olmadan yaptırdım ölüm acısı çekmiyor insan. Geç bile kalmışsın çektirmek için.

Off kafami cok karistirdilar bu sitede de var okudum ve tanidiklarimda var acı yine unutulur ama o acıya gore sonuc alamayanda cok o yuzden tedirginim
Merhaba bende 2.5 yıldır gebelik planliyorum ve doktor rahim filmi istedi bende çok yorum okudum evet ağrı sızı yaşayanlar olmuş bence yorumlari okuyup kendinizi daha fazla strese sokmayın düşünmemeye çalışın sorun yoksa ve doktorunuz öneriyorsa ertelemeyin

Çektir çekinme insanlar abartıyor ben anestezi olmadan yaptırdım ölüm acısı çekmiyor insan. Geç bile kalmışsın çektirmek için.
Acıdan aslında cok cekinmiyorum ama acı cekip sonuc alamamaktan korkuyorum ama boyle okudukca guvenim artiyo yarin gidip cekilesim var neyse isin sakasi 2 hafta sonra gidecegim bakalm doktor ne diyecek rabbim her isteyene her hak edene nasip etsin bu duygulari

Ciddiyim bak çok acımıyor hafif bir sancı okadar rahim filmi biter bitmez sancı ağırı olmuyor. Benim sadece kanamam olmuştu o kadar

Doktor en son gittigimde oneride bulunmadi aslinda tahlillerde hic bir sey cikmadi ve onceden dogum kontrol hapida kullandigim icin 1 yili bekleyelim dedi ocakta gidecegim tekrar bakalm bu sefer isteyebilir belki

Tatlımsu rahim filmi çekilmeden aşılama yapılmaz. Rahim filmi çekilmeden tüp bebek yapılmaz. Doğal yolla gebe kalsan dış gebelik riski çok fazla. Ayrıca o kadar ağrılı bir işlem de değil. Sen anne olcan ya doğum yapcan vız gelir

Arkadaslar ben 5 aydır bebek istiyorum henüz olmadi, pko yumurta tembelliği vs olmadığını söyledi doktor, ben klomen başlatır umuduyla gittim ama önce hsg cekelim ilac vs vermem dedi. Ama ben doktora 7-8 aydır bebek deniyoruz demiştim. Neyse burda hsg çektiren arkadaslari aktif bulmusken sormak istedigim bişey var, doktor size yumurta gelistirici klomen vs vermeden hic yumurta takibi yapmadan mı hsg önerdi? Yoksa birçok tanıdığım gibi önce yumurta takibi yapıp sonuc alamayınca mi hsg önerdi? Ve pko varmiydi sizlerde bunu öğrenmek isterim

Doktor en son gittigimde oneride bulunmadi aslinda tahlillerde hic bir sey cikmadi ve onceden dogum kontrol hapida kullandigim icin 1 yili bekleyelim dedi ocakta gidecegim tekrar bakalm bu sefer isteyebilir belki
Bisey çıkmadiysa aklinizda kalicagina yaptirin buyuk bi ihtimal isteyebilir de Allah en kisa zamanda kucağinizi doldursun inşallah

Valla bende kendimi oyle rahatlatmaya calisiyorum bi dogum sancisi kadar olamaz heralde

Ben evliligin ilk aylarinda dogum kontrol hapi kullandim o zaten gecikme yapabilir demisti doktor ondan fazla ustune gitmedim de suan arastirmadayim daha fazla uzamasin siz bir faydasini gorebildiniz mi peki
Açık çıktı tüplerim ama hamile kalamadım bi faydasını görmedim yani Hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah

Tatlımm hangi ildesin bilmiyorum ama Temmuz ayında çektirdim bende o süreçte 1 senedir deniyordum çok korkarak gittim ama hiçte öyle abartıldığı kadar değilmiş emin ol.. İlaç aşamasında ufak bir ağrı sonucunda 2-3 dk da işlem bitiyor.
İstanbulda rahim filmini çeken doktor Uzm. Dr. Cevat Bayrak Echomar diye bir görüntüleme merkezi kesinlikle tavsiye derim. :) Tüplerim temiz çıktı ve 5 aydır hala gebelik elde edemedim. bu gün 2.aşılamam yapıldı hayırlısıyla hepimiz muratlarımıza ulaşalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…