Ben 10 gün önce özelde çektirdim açık çıktı devlette çektir ektim iptal ettim odaya girdim devam edemedim anestesiz yapıyorlar rahim içi alet canımı çok yaktı kasmıstım kendimi rahatsanız anestesiz çektirinMerhabalar ben bir ay klomen+ovitrelle denedim diğer ay sadece klomen denedim ama olmadı hatta herzaman 27-28 günde adet olurum hiç gecikmez ama bu ay 28 de olmadım 29 akşamında oldum heyecanlanmıştım ama yine olmadı bu hafta yaşadığım yerde eğitim araştırma hastanesi var ordan randevu aldım gidip rahim filmi çektirmek istediğimi söylicem.Devlette eğitim araştırmada falan rahim filmi çektirenler var mı ne oldu nasıl yaptınız neler yaşadınız anlatır mısınız acaba?Şimdiden teşekkürler
Hmm anladım peki devlette çektirceğinizde normal kadın doğuma gidip rahim filmi çektirmek istediğini söylediniz öyle mi randevu verdi?Özelde kaça çektirdiniz ve sonucunuz nasıl çıktı acaba?Ben 10 gün önce özelde çektirdim açık çıktı devlette çektir ektim iptal ettim odaya girdim devam edemedim anestesiz yapıyorlar rahim içi alet canımı çok yaktı kasmıstım kendimi rahatsanız anestesiz çektirin
Kadın doğumdan randevu aldım amaliyat olmuştum başka hastane de çocuk düşünüyoruz o yüzden doktorum istedi rahat biriyseniz devlette çektirin bende aksiyetem var özelde yaptırdım oldu bitti çok memnunumHmm anladım peki devlette çektirceğinizde normal kadın doğuma gidip rahim filmi çektirmek istediğini söylediniz öyle mi randevu verdi?Özelde kaça çektirdiniz ve sonucunuz nasıl çıktı acaba?
Hangi şehirde çektirdiniz özel ne kadar istediKadın doğumdan randevu aldım amaliyat olmuştum başka hastane de çocuk düşünüyoruz o yüzden doktorum istedi rahat biriyseniz devlette çektirin bende aksiyetem var özelde yaptırdım oldu bitti çok memnunum
Tüplerim açık şükür 4200 buldu özelde arayıp rahim filmi çektirmek istediğimi söyledim aradığım ay çekmediler uvalasyon günü die regl bitince 2 3 gğn geçmeden çekiliyor inş güzel haberler alırım gebelik istiyorum açık çıktı TüplerimHmm anladım peki devlette çektirceğinizde normal kadın doğuma gidip rahim filmi çektirmek istediğini söylediniz öyle mi randevu verdi?Özelde kaça çektirdiniz ve sonucunuz nasıl çıktı acaba?
İzmirdeyim 4200 civarı siz nerde yaşıyorsunuzHangi şehirde çektirdiniz özel ne kadar istedi
İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınızTüplerim açık şükür 4200 buldu özelde arayıp rahim filmi çektirmek istediğimi söyledim aradığım ay çekmediler uvalasyon günü die regl bitince 2 3 gğn geçmeden çekiliyor inş güzel haberler alırım gebelik istiyorum açık çıktı Tüplerim
Ben muğladayımİzmirdeyim 4200 civarı siz nerde yaşıyorsunuz
İnş canım sizde açıktır tüpleriniz bu işlemden sonra gebelik hızlanıryormuşnzaten inş sizinde benimde öyle olur sağlıklı gebelik geçiririz amh batırmayı unutmayınİnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınız
İnşallahİnş canım sizde açıktır tüpleriniz bu işlemden sonra gebelik hızlanıryormuşnzaten inş sizinde benimde öyle olur sağlıklı gebelik geçiririz amh batırmayı unutmayın
merhabalar.bende muğladayım dün çektirdim özelde 6000 anestezi ileBen muğladayım
Sonuç ne kadar sürede çıkıyormerhabalar.bende muğladayım dün çektirdim özelde 6000 anestezi ile
Nerede çektirdiniz pekimerhabalar.bende muğladayım dün çektirdim özelde 6000 anestezi ile
muğla yücelendeNerede çektirdiniz peki
ayılınca odaya çıkardılar doktor hemen geliyor ve sonucu söylüyorSonuç ne kadar sürede çıkıyor
Peki anestezi siz mi istediniz yoksa sadece anestezili mi yapılıyo anestezisiz oluyorsa fiyat nasıl oluyomuğla yücelende
anesteziyi doktorum istedi direk.acılı bi işlem anestezili yapacağım dedi.iyi ki de anestezili olmuşum,ona rağmen acıdan durmadığım için 2.anesteziyi yemek zorunda kalmışım.belki de benim acı eşiğim düşüktür.milas izan da varmış anestezisiz çekim.5.500 gibi bir rakam vermişlerdi bi sorun istresenizPeki anestezi siz mi istediniz yoksa sadece anestezili mi yapılıyo anestezisiz oluyorsa fiyat nasıl oluyo
Peki çok teşekkürleranesteziyi doktorum istedi direk.acılı bi işlem anestezili yapacağım dedi.iyi ki de anestezili olmuşum,ona rağmen acıdan durmadığım için 2.anesteziyi yemek zorunda kalmışım.belki de benim acı eşiğim düşüktür.milas izan da varmış anestezisiz çekim.5.500 gibi bir rakam vermişlerdi bi sorun istreseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?