- 2 Mart 2020
- 408
- 121
- 27
Evet o çekti yanında asistanlarda varBirde rahim filmini muayene oldugumuz doktor mu cekşyor acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet o çekti yanında asistanlarda varBirde rahim filmini muayene oldugumuz doktor mu cekşyor acaba
Merhabalar ne kadara çektirdiniz rahim filmini anestezili olarakSelamlar söylediğiniz hastanede çektirmedim izmirde anestezili özelde yaptırdım ama konunuz üstte kalsın diye yazdım :)
Şimdiden geçmiş olsun
Merhaba canlar benimde yaş 27 amh 1.08 geldi doktorum acele etmemiz gerektiğini söylüyor 3 ay letu ve ovitrelle kullandım gebelik oluşmadı bu ay hsg çekinecem akabinde aşılama olmazsa hemen tüp bebek dedi sizler nasıl bir yok izliyorsunuzHayırlı olsun inşallah hersey istediğin gibi gibi olur anestezili çektirdim ben Canım tatlı uyanmamla birlikte 15 dk olmuş zaten . Kimileri diyor hiç bir şey hissetmedim vajinal ultrasona giren bunu da çok rahat geçirir diyorlar ama ben kendimden emin olamadığım icin anestezili girdim 0.95 benimde işte zaman kaybetmektense bir yerlerden başlamak lazım rabbim isteyen bakabilecek olan herkese versin
Merhaba , İzmir’de nerede çektirdiniz acaba. Bende bugün çektireceğim Medicana hastanesinde ama fiyat çok yüksek sanki kazıklanıyormuşum gibi bir his var içimde siz nerede ne kadara çektirdiniz acabaSelamlar söylediğiniz hastanede çektirmedim izmirde anestezili özelde yaptırdım ama konunuz üstte kalsın diye yazdım :)
Şimdiden geçmiş olsun
Siz kaça çekineceksiniz acabaMerhaba , İzmir’de nerede çektirdiniz acaba. Bende bugün çektireceğim Medicana hastanesinde ama fiyat çok yüksek sanki kazıklanıyormuşum gibi bir his var içimde siz nerede ne kadara çektirdiniz acaba
Hayır yok malesef
Meraba. Hangi şehir hangi hastanede cektirdiniz acabaKendiliğinden gebelik oluşmadığı için doktor istedi. Neyseki tüpler acıkmış. Özel hastanede 400 tl ye yapıldı.
Benden de istendi 1 500 tl anestezidendolayı korkuyorumKendiliğinden gebelik oluşmadığı için doktor istedi. Neyseki tüpler acıkmış. Özel hastanede 400 tl ye yapıldı.
Merhaba ben esenyurtta oturuyorm Avrupa hastanesinde çekindm anestezili çok ilgiliydi doktorm tavsiye ederm esencan birzdahq pahaliMerhaba bi konuda bilginize tecrübenize ihtiyacım var Esenyurt esencan hastanesinde rahim filmi çektiren varsa bana bununla ilgili bilgi verebilir mi acaba
Teşekkür ediyorum çekindim bendeMerhaba ben esenyurtta oturuyorm Avrupa hastanesinde çekindm anestezili çok ilgiliydi doktorm tavsiye ederm esencan birzdahq pahali
eger cektırmdıysenız sıslı echomar tavsıye eıdyorumAynen benimde o yüzden çekilecek şimdi bebeğiniz var mı peki
Bende özelde çektircem Fiyat bilmiyorum pek
Hakettim çekindim bakalımeger cektırmdıysenız sıslı echomar tavsıye eıdyorum
Tamam canım hayırlısı olsun inşallahHakettim çekindim bakalım
2.aydayım ama bi şey yok henüz bakalım doktora da gitmedim dahaTamam canım hayırlısı olsun inşallah
Nasip kismet eşinde gitsin üroloji doktoruna eğer hala olmazsa canım gittimi bilmiyorum ama eğer giymedi ise2.aydayım ama bi şey yok henüz bakalım doktora da gitmedim daha
Gitmiştik ona daha önce şükür bi şey çıkmadıNasip kismet eşinde gitsin üroloji doktoruna eğer hala olmazsa canım gittimi bilmiyorum ama eğer giymedi ise