Rahim Filmi (HSG)

Benim de hsg çektirmem gerekiyor adet günümü bekliyorum randevü için. Sizce anestezili mi tercih edeyim. Tedirginim biraz

Benim de hsg çektirmem gerekiyor adet günümü bekliyorum randevü için. Sizce anestezili mi tercih edeyim. Tedirginim biraz
Merhaba bugun cektirdim anestezili. Diger turlu olsa galiba dayanamazmışım. Farkli bi cihaz ve teknik kullaniliyorsa o ayri tabi 🤔

Adiniza sevindim benim tupler kapali dedi doktor oyuzden gebe kalamamisim simdi sali gununu bekliyorum kendi doktoruma sonuclari goturup eger tuplerim acilmaya uygunsa ya ameliyatla yada siviyla acilicak uyugun degilse tup bebege basliyicaz
Merhaba benim de tupum kapali ve doktor bir embriyo koyarız tutmazsa tupu laparoskopi ile aliriz dedi.
Tup bebek tedavisi omcesi ameliyatla tupu aldırmak mi gerekiyor? Doktorunuz ne dedk

Hangi hastaneden randevu alicaksiniz ve fiyat nedir bende bugün doktora gittim doktor hsg istedi bana da bilgi verirsiniz sevinirim
Şuan araştırıyorum. Yeri belirlemedim henüz ama anestezili tercih edeceğim ve her yer yapmıyormuş anestezili hsg çekimini. Fiyatı normale göre yüksekmiş ama anestezi olmadan dayanamam gibi geliyor

Şuan araştırıyorum. Yeri belirlemedim henüz ama anestezili tercih edeceğim ve her yer yapmıyormuş anestezili hsg çekimini. Fiyatı normale göre yüksekmiş ama anestezi olmadan dayanamam gibi geliyor
Ben bugün bir yerle görüştüm normalde çok pahalı 1000 1500 tl kadar fiyat verdiler mecidiyeköy de gittiğim doktorun önerdiği hastane yi aradım 400 ₺ fiyat verdi anestesi olmadan da dayanabilirsin yapan kişilerin yorumlarını okudum okadar da Korkulucak bir işlem olmadığını söylüyorlar

Ben bugün bir yerle görüştüm normalde çok pahalı 1000 1500 tl kadar fiyat verdiler mecidiyeköy de gittiğim doktorun önerdiği hastane yi aradım 400 ₺ fiyat verdi anestesi olmadan da dayanabilirsin yapan kişilerin yorumlarını okudum okadar da Korkulucak bir işlem olmadığını söylüyorlar
Belki dayanılır sonuçta çoğu insan anestezi olmadan yaptırıyor bu işlemi. Ama okuduğum yorumlar çok etkiledi beni. Henüz zamanım var parayı ayarlayabilirsem anestezili tercih edeceğim yine de

Ben de bugun cekildim fulya acik emarda anestezisiz bu 2. Hsg cekilisim. Kolay gecti sukur

Herkese selamlar, ben 7 Şubatta adet oldum, 9. gün 16 şubatta hsg çekildi. Sorum şu olacak, lh testi ile ovulasyon takibi yapıyorum, hsg sonrası ovulasyon tarihi geciken oldu mu acaba? benim normalda 12-13. günü ovulasyonum olurdu ama hala ovulasyon olmamış gibi görünüyor. Eğer benim gibi takip etmiş olan anne adayı varsa çok sevinirim.

1 hafta önce çektirdim ben de ama çeken doktor da, kadın doğum doktorum da yasak falan demedi. Ben 1 gün ara verdim sadece kendimce ve sonra denemeye başladık.

Back