- Konu Sahibi Aleyna0825
Hemen çıkıyor bildiğim kadarıyla ama tuhaf .. ben daha hastaneden çıkmadan dedi çünkü böyle böyle yaptık durum bu falanP.tesi dedi ama bugun cikti mesj geldi sordum bisey de demedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen çıkıyor bildiğim kadarıyla ama tuhaf .. ben daha hastaneden çıkmadan dedi çünkü böyle böyle yaptık durum bu falanP.tesi dedi ama bugun cikti mesj geldi sordum bisey de demedi
Merhaba bende rahim filmi çektircem doktor adetin 3. Günü gel dedi ama yarın yasak var 4. Günü pazartesi çekerler mi bilemedim doktor yardımcısına sordum pazartesi gel dedi ama bilemedimAblalar selamunaleykum size bi sorum olacak
Bugun rahim filmi (hsg) cektiridim cektirenlere soruyorum iliskiye ne zmana girdiniz hemen girdiniz ayni gun yada bir kac gun sonra mi iliski oldu? Simdiden cvplar icin tesekkur ederim ❤
Canım ultrason bu hsg başka oluyor anestezi verilerek yapılan bir işlemMerhaba bende rahim filmi çektircem doktor adetin 3. Günü gel dedi ama yarın yasak var 4. Günü pazartesi çekerler mi bilemedim doktor yardımcısına sordum pazartesi gel dedi ama bilemedim
Öncesinde hiçbir şeye dikkat etmeye gerek yok regli bittikten sonra 10-14 gun içinde çekilmen gerekiyorRahim filmi için adetiniz bittikten sonra mi gittiniz ? Öncesinde dikkat etmeniz gereken bir şey var mi acaba ?
Anladim bi skinti cikti mi peki siz deHemen çıkıyor bildiğim kadarıyla ama tuhaf .. ben daha hastaneden çıkmadan dedi çünkü böyle böyle yaptık durum bu falan
K.bakmayin mesajinizi gec gordum devlette mi cektidiniz ozelde mi ben ozele gittim ve bana fark etmedigini soylemislerdi bende adet bitiminden 2inci gunu gittimMerhaba bende rahim filmi çektircem doktor adetin 3. Günü gel dedi ama yarın yasak var 4. Günü pazartesi çekerler mi bilemedim doktor yardımcısına sordum pazartesi gel dedi ama bilemedim
Özele gittim film çeken doktor izne çıkmışK.bakmayin mesajinizi gec gordum devlette mi cektidiniz ozelde mi ben ozele gittim ve bana fark etmedigini soylemislerdi bende adet bitiminden 2inci gunu gittim
Gittiniz mi
Hadi yaaa baska doktor yok mu yada hastaneÖzele gittim film çeken doktor izne çıkmış
Yok açık tüpler dedi doktorAnladim bi skinti cikti mi peki siz de
Adiniza sevindim benim tupler kapali dedi doktor oyuzden gebe kalamamisim simdi sali gununu bekliyorum kendi doktoruma sonuclari goturup eger tuplerim acilmaya uygunsa ya ameliyatla yada siviyla acilicak uyugun degilse tup bebege basliyicazYok açık tüpler dedi doktor
Ultrasonla bakınca anlasiliyor mu ki açık veya kapalı olduğu? Nerden anlamış ? Merak ettim de .Adiniza sevindim benim tupler kapali dedi doktor oyuzden gebe kalamamisim simdi sali gununu bekliyorum kendi doktoruma sonuclari goturup eger tuplerim acilmaya uygunsa ya ameliyatla yada siviyla acilicak uyugun degilse tup bebege basliyicaz
Açılır umarim . Tüp bebeğe gerek kalmazAdiniza sevindim benim tupler kapali dedi doktor oyuzden gebe kalamamisim simdi sali gununu bekliyorum kendi doktoruma sonuclari goturup eger tuplerim acilmaya uygunsa ya ameliyatla yada siviyla acilicak uyugun degilse tup bebege basliyicaz
Sagolun ultrasonla bakmadi hsg yani rahim filmi cektirdim doktor sivi tuplerimden gecmedigini soyledi oyle olunca da tupler kapali oluyormus insallah dediginiz gibi acilirda normal yoladan hamile kalirim ben hel oyle hayal ettim ne biliyim bazen herseyi hayal ettigin gibi olmiyabiliyorAçılır umarim . Tüp bebeğe gerek kalmaz
Tabi ki hayallerimiz gibi olmuyor . İnşallah açılırsa sıkıntı olmaz çok çok geçmiş olsunSagolun ultrasonla bakmadi hsg yani rahim filmi cektirdim doktor sivi tuplerimden gecmedigini soyledi oyle olunca da tupler kapali oluyormus insallah dediginiz gibi acilirda normal yoladan hamile kalirim ben hel oyle hayal ettim ne biliyim bazen herseyi hayal ettigin gibi olmiyabiliyor