Rahim Filmi (HSG)

Bende bu ay yaptırdım ayın 15.de hsg yi umarım sonuç alırım sağ kasığımda batma var ama bilemedim daha adet günüme de 5 gün var bana dr 2-3 gün demiş ti iki gün sonra ilişki oldu hayırlısı bakalım

Ablalar selamunaleykum size bi sorum olacak
Bugun rahim filmi (hsg) cektiridim cektirenlere soruyorum iliskiye ne zmana girdiniz hemen girdiniz ayni gun yada bir kac gun sonra mi iliski oldu? Simdiden cvplar icin tesekkur ederim 😊
Merhaba bende rahim filmi çektircem doktor adetin 3. Günü gel dedi ama yarın yasak var 4. Günü pazartesi çekerler mi bilemedim doktor yardımcısına sordum pazartesi gel dedi ama bilemedim

Merhaba bende rahim filmi çektircem doktor adetin 3. Günü gel dedi ama yarın yasak var 4. Günü pazartesi çekerler mi bilemedim doktor yardımcısına sordum pazartesi gel dedi ama bilemedim
Canım ultrason bu hsg başka oluyor anestezi verilerek yapılan bir işlem

Bende cuma günü anestezili rahim filimi cekildim doktorum herşey normal tüpler açık demiş ama 1 hafta ilişkiyi yasaklamış benimde kanamam ağrım bitti yumurtlama gününü kacırırım diye acaba ilişkiye girsem mi diye düşünüyorum

Hsg çekildim bende özellikle sordum sıkıntı olurmu diye hayir herşey serbest denildi benim tüplerim kapalıydı kizlar ağrım fazla oldu oyuzden iki gün bekledim ben ama dediğim gibi serbest olduğunu söylemişti

merhaba. ben de rahim filmi çekildim. bir tüpüm malesef tıkalı çıktı. doktorum 1 hafta 10 gün ilişki önermediğini söyledi. ama yumurtlama zamanım geliyor ve ben değerlendirmeyi düşünüyorum. çünkü ilk aydan hamile kalan pek çok kişi duydum bu ay boş geçsin istemiyorum yeterince zaman kaybettik zaten

K.bakmayin mesajinizi gec gordum devlette mi cektidiniz ozelde mi ben ozele gittim ve bana fark etmedigini soylemislerdi bende adet bitiminden 2inci gunu gittim
Gittiniz mi

Ben adet bitiminden sonra 9.gün gittim öz lde yaptırdım anestezi aldım ve çok rahat oldu şükür sağ taraf açıkmş sol kapalı dedi hayırlısı bakalım bugün yarın adet olcam ilk aydan hamile kalanlar davar daha sonraki aylarda kalanlarda var geçmiş olsun canım

Adiniza sevindim benim tupler kapali dedi doktor oyuzden gebe kalamamisim simdi sali gununu bekliyorum kendi doktoruma sonuclari goturup eger tuplerim acilmaya uygunsa ya ameliyatla yada siviyla acilicak uyugun degilse tup bebege basliyicaz
Ultrasonla bakınca anlasiliyor mu ki açık veya kapalı olduğu? Nerden anlamış ? Merak ettim de .

Adiniza sevindim benim tupler kapali dedi doktor oyuzden gebe kalamamisim simdi sali gununu bekliyorum kendi doktoruma sonuclari goturup eger tuplerim acilmaya uygunsa ya ameliyatla yada siviyla acilicak uyugun degilse tup bebege basliyicaz
Açılır umarim . Tüp bebeğe gerek kalmaz

Açılır umarim . Tüp bebeğe gerek kalmaz
Sagolun ultrasonla bakmadi hsg yani rahim filmi cektirdim doktor sivi tuplerimden gecmedigini soyledi oyle olunca da tupler kapali oluyormus insallah dediginiz gibi acilirda normal yoladan hamile kalirim ben hel oyle hayal ettim ne biliyim bazen herseyi hayal ettigin gibi olmiyabiliyor

Sagolun ultrasonla bakmadi hsg yani rahim filmi cektirdim doktor sivi tuplerimden gecmedigini soyledi oyle olunca da tupler kapali oluyormus insallah dediginiz gibi acilirda normal yoladan hamile kalirim ben hel oyle hayal ettim ne biliyim bazen herseyi hayal ettigin gibi olmiyabiliyor
Tabi ki hayallerimiz gibi olmuyor . İnşallah açılırsa sıkıntı olmaz ☺️ çok çok geçmiş olsun 💕

Back