- 25 Nisan 2020
- 824
- 481
- 53
- Konu Sahibi Aleyna0825
-
2 3 dkkikalik oldu adet sancisi gibi bi agrim oldu film cektikten sonra hic agrim olmadi cok sukurCanım merakımdan soruyorum acı ağrı bişey oldu mu
Yok demedi bende sormayi unuttumBana 2,3 gün ilişki olmasın demişti doktorum. Size bir şey demedi mi?
Anladım. Bana böyle demişlerdi ama herkesin aynı mıdır bilemiyorum tabi. Ağrınız, lekelenmeniz varsa 2 gün tedbiren bekleyin istersenizYok demedi bende sormayi unuttum
Yok cok sukur ya burdan bi kactane yorum okumustum doktor olmasin demelerine ramen yinede iliski olmustu ve hamile kalmislardi o ayAnladım. Bana böyle demişlerdi ama herkesin aynı mıdır bilemiyorum tabi. Ağrınız, lekelenmeniz varsa 2 gün tedbiren bekleyin isterseniz
anladım. O zaman karar sizin. inşallah hamile kalırsınız en kısa zamandaYok cok sukur ya burdan bi kactane yorum okumustum doktor olmasin demelerine ramen yinede iliski olmustu ve hamile kalmislardi o ay❤
Ay insallah cok tesekkur ederim guzel duaniz icinanladım. O zaman karar sizin. inşallah hamile kalırsınız en kısa zamanda
Bana da verdi ama iliski demedi bende sormayi unuttumBana antibiyotik ağrı kesici vermişti bir hafta ilişki yasak demişti
Benimde oldu bugun kahve rengi lekelemem olduBanada doktorum 2 gün sonra önermişti
Hafif lekelenmem olmuştu o gün
Doktora danışmanızda fayda var
Amin inş Allah sizede nasip etsinBenimde oldu bugun kahve rengi lekelemem oldu
Senin hsg den sonra mi hamile kaldiniz allah bagislasin allah anali babali buyutsun insallah
Bir hafta bekledik geçmiş olsun.Ablalar selamunaleykum size bi sorum olacak
Bugun rahim filmi (hsg) cektiridim cektirenlere soruyorum iliskiye ne zmana girdiniz hemen girdiniz ayni gun yada bir kac gun sonra mi iliski oldu? Simdiden cvplar icin tesekkur ederim❤
Aminn cok saglolun insallahAmin inş Allah sizede nasip etsin
Ben ilk gebeliğimde hsg çekilmiştim 2 ay sonrada hamile kalmıştım
Bu ikinci hamileliğim
Allah isteyen herkese nasip etsin
Tesekkur ederim sagolun ☺ bende bilemedim ya hafta ici esim ise gidip geliyo bide yeni girdi col yorgun geliyoBir hafta bekledik geçmiş olsun.
Sonucu çektirdiğin gün söylemediler mi canım? Benim aynı gün doktor taburcu etmeden yanıma gelip açık demişti deSanuclarim cikmis p.tesiyi bekliyicem tada sali gunu gidicem acaba hastaneyi arasam sorsam soylemezler mi ozelde cektirdim
P.tesi dedi ama bugun cikti mesj geldi sordum bisey de demediSonucu çektirdiğin gün söylemediler mi canım? Benim aynı gün doktor taburcu etmeden yanıma gelip açık demişti de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?