- 17 Mart 2010
- 26.364
- 67.834
- 798
Rahim ağzında britler mi yazıyor raporunuzda?Kizlar rahim filminde rahim ağzı dar olan veya kapalı olan çıktı mı yada çevrenizde olan duyduğunuz oldu mu lütfen dönüş yapar mısınız ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahim ağzında britler mi yazıyor raporunuzda?Kizlar rahim filminde rahim ağzı dar olan veya kapalı olan çıktı mı yada çevrenizde olan duyduğunuz oldu mu lütfen dönüş yapar mısınız ???
Hayır rapor yazmadı kağıda doktor intrel as kapalı hsg cekilemedi yazdı imzaladi infertilite doktoruma vermemi söylediRahim ağzında britler mi yazıyor raporunuzda?
Anladım geçmiş olsun.Hayır rapor yazmadı kağıda doktor intrel as kapalı hsg cekilemedi yazdı imzaladi infertilite doktoruma vermemi söyledi
Doktorunuz ne dedi?Hayır rapor yazmadı kağıda doktor intrel as kapalı hsg cekilemedi yazdı imzaladi infertilite doktoruma vermemi söyledi
Canım korkma ben yaptirdim. 30 sn acı nefes kontrolü ile göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. Bu acıya dayanabilirsin evlat sahibi olmak için değer sonrasında hiç bir sıkıntı yaşamıyorsun. Anesteziye falan gerek yok gerçekten.Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Doktora yarın gidecemDoktorunuz ne dedi?
Teşekkür ederimAnladım geçmiş olsun.
Ben uyutulmadan devlet Hastanesi'nde cektirmistim uyutmadan çekiyorlar ama çok zordu benim için doktorlar regl sancısı gibi bir sancı hissedeceksin demişlerdi ama inanın daha fazla acısı vardı ve çekildikten sonra yuruyusum bile değişti evde iki büklüm yaşlılar gibi gibi duvarlardan tutunarak yürüyordum ve yatarken sırt üstü yatamiyordum karnimda inanılmaz bir ağrı oldu ve elimi bile koyamiyordum karnıma sonucu biri tıkalı biri açık dedi doktor sonra aradan baya bir zaman sonra iki sene sonra bu sefer özele gittim orda da doktor istedi çekildi ve ikiside açık dedi hayırlısı olsun inşallah Allah'ım herkese anneliği tattirsin ben beş senedir evliyim inşallah Allah'ım tüm isteyenlere ve banada anneliği yaşatır inşallahArkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
HSM görüntüleme merkezi mi yaptı bunu? Önceden kapalı mıydı tüpleriniz?Bende anlayadım sorup durdum. Bitti mi, bi sorun mu var ,oldu mu daha kaç tane soru sordum. Devamlı olacak olacak diyip durdular. 3ayrı kişi denedi yok açılmamış. Çektiğim acıyla giden paramla açıldı diye kandırıp elime tutuşturılan Sonuçla evimin yolunu tuttum.Kendi doktoruma gidip gösterdim kapalı dedi.
Hiç korkmana gerek yok . Ben de çektirdim . Hem de çok korkarak girmiştim kendimi kasarak . Öncesinde ağrı kesici vurmuştu doktor . İşlemi yaptı . Sadece ilacı verirken hafif bir adet ağrısı gibi kasıklarında ağrı oluyor . Sonra bitiyor. Hiçbir şeyi yok . Gerçekten kendime kızmıştım bu kadar kendimi neden kastım diye .Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Evet ataköy hsm görüntüleme merkezi yaptı bunu. Asla tavsiye etmiyorum. Hiç profesyonel bi yer değil kesinlikle. Hasta masada işlem için bekliyor, onlar malzemeyi sen mi aldın, ben mi aldım, onu kullandım bu var olur mu gibi gibi son derece sağlığı hiçe sayan bi davranış sergilediler. Ben kendimi çok kasıyormuşum kaç deneme olduysa artık canım o kadar yandı ki o kadar uzun süre o pozisyon da kaldım ki. En son Prof dedikleri kişi geldi bastırdı etti çıktı gitti. Sonuç tüpler yarı kapalı. Soruyorum işlem oldu mu evet diyorlar bide. Asla hakkımı helal etmiyorum.Bura hariç Başka yeri tercih edin.HSM görüntüleme merkezi mi yaptı bunu? Önceden kapalı mıydı tüpleriniz?
Çok ilginç, bende orada çektirdim, gayet temiz bir şekilde çektiler işlemden sonra kanama dahi olmadı, 10 dakika içerisinde bitti.
Deneyiminiz için üzüldüm, belki de tüpleriniz kapalı olduğu için ağrı çekmişsinizdir bilemedim. Ben çok rahat çektirdim, kanamam bile olmadı. Çok üzüldüm adınıza, geçmiş olsun.Evet ataköy hsm görüntüleme merkezi yaptı bunu. Asla tavsiye etmiyorum. Hiç profesyonel bi yer değil kesinlikle. Hasta masada işlem için bekliyor, onlar malzemeyi sen mi aldın, ben mi aldım, onu kullandım bu var olur mu gibi gibi son derece sağlığı hiçe sayan bi davranış sergilediler. Ben kendimi çok kasıyormuşum kaç deneme olduysa artık canım o kadar yandı ki o kadar uzun süre o pozisyon da kaldım ki. En son Prof dedikleri kişi geldi bastırdı etti çıktı gitti. Sonuç tüpler yarı kapalı. Soruyorum işlem oldu mu evet diyorlar bide. Asla hakkımı helal etmiyorum.Bura hariç Başka yeri tercih edin.
Dermoid kist Ameliyatı oldum doktorum ameliyat sırasında tüplerime de baktı açık. Kapalı değilmiş. Hatalı çekimden dolayı tüpler kapalı sonucu verdiler elime hakkımı helal etmiyorum.Deneyiminiz için üzüldüm, belki de tüpleriniz kapalı olduğu için ağrı çekmişsinizdir bilemedim. Ben çok rahat çektirdim, kanamam bile olmadı. Çok üzüldüm adınıza, geçmiş olsun.
Kendinizi çok kastığınız için olabilir. Hsg öyle acılı bir işlem değil çünkü. Bilemiyorum yani.Dermoid kist Ameliyatı oldum doktorum ameliyat sırasında tüplerime de baktı açık. Kapalı değilmiş. Hatalı çekimden dolayı tüpler kapalı sonucu verdiler elime hakkımı helal etmiyorum.
Doğru işlem malzemeleri var bunun için. Her hasta rahat durcak diye bişi yok. 10dk lık işlem için 45dk hastayı o pozisyon da tutarsalar tabi kasar.Narkoz verselerdi çok zorsa. Onu da kabul etmediler kendilerini cihazlarını övüp durdular. Gittik gördük ben ASLA tavsiye etmiyorum HSM görüntüleme merkezini.Kendinizi çok kastığınız için olabilir. Hsg öyle acılı bir işlem değil çünkü. Bilemiyorum yani.
Yani bilemiyorum ama siz kendinizi aşırı kasıp sıktığınız için çekilememiştir işlem muhtemelen, çünkü bende zorlandığımda ''kendinizi sıkarsanız sizin açınızdan problem olabilir'' dediler bana. O zaman bıraktım kendimi. Narkoz içinde aç gitmeniz lazım muhtelemen, aa acıdı narkoz verin durumu olmuyor. Aynı yer, 2 tam tersi yorum en mantıklısı korkan varsa anestezi altında olsun ama inanın korkacak kasılacak birşey yok. Sizin talihsizliğiniz diyelim.Doğru işlem malzemeleri var bunun için. Her hasta rahat durcak diye bişi yok. 10dk lık işlem için 45dk hastayı o pozisyon da tutarsalar tabi kasar.Narkoz verselerdi çok zorsa. Onu da kabul etmediler kendilerini cihazlarını övüp durdular. Gittik gördük ben ASLA tavsiye etmiyorum HSM görüntüleme merkezini.