Bendede aksine acıdan çektiremedim ikinciye anestezi ile devam ettmNe lokal ne genel anesteziye ihtiyaç yok. Sadece 10 dk süren bir operasyon. Ben iki kere çektirdim.Hiç korkma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede aksine acıdan çektiremedim ikinciye anestezi ile devam ettmNe lokal ne genel anesteziye ihtiyaç yok. Sadece 10 dk süren bir operasyon. Ben iki kere çektirdim.Hiç korkma.
Merhaba t rahim ameliyatı sonrası hamile kaldınız mıBenim rahmim de T seklindeydi histereskopi ile duzeltti doktorum sizindemi histereskopi ile duzeltilicek acaba ? 3 agustosta histereskopi oldum tup bebek yapan doktorum tekrar hsg istedi yapisma olabiliyomus
Yok ben transfer olucam embriyolarim dondurulduMerhaba t rahim ameliyatı sonrası hamile kaldınız mı
Korkmayin diye değil tikaniklik acildigi icin oyledemislerdirKızlar bugun bende çekindim tıkanıklık vardı sanırım başta ilaç gitmedi 3 kez tekrarladı. Daha sonra korkmayayım diye rahim çok güzel dedi
Canımm korkma anestezilik hic bisey yok evet canının acıdı bi nokta var ilacı içine sıktığında kasıkların patlıcak gibi oluyo ama en fazla 1 2 dakika bu acı işlemin kendisi 5 dakkika Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın inşallah hiç korkmaArkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Merhaba 12 eylulde t rahim ameliyatı oldum bugün 5.gun bitti regli oldum bi 15 20 gün korunarak dinlenmem gerek daha sonrasında hamile kalırsam tekrar sizinle paylaşırım ben 4 kimyasal gebeligim oldu yeni ameliyat olabildim biraz dinlendikten sonra allahin izniyle inşallah olacakMerhaba t rahim ameliyatı sonrası hamile kaldınız mı
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah çok güzel geçer hersey Allah gönlüne göre versinYok ben transfer olucam embriyolarim donduruldu
Olsun keşke açıklasaydı doktor. Sormadıgım için pişmanım aklıma gelmedi. Böyle bir problem vardı şöyle oldu dese daha sağlıklı olurduKorkmayin diye değil tikaniklik acildigi icin oyledemislerdir
Siz ne zaman hsg cektrdnzvpekiDayanilmayacak bir aci degil.. oyle ki yaptirdiktan sonra tekrar ise dönmüstüm.
Aralık 2021 de çektirmiştimSiz ne zaman hsg cektrdnzvpeki
T rahim sonrasi tekrar hsg istedilermi ?Merhaba 12 eylulde t rahim ameliyatı oldum bugün 5.gun bitti regli oldum bi 15 20 gün korunarak dinlenmem gerek daha sonrasında hamile kalırsam tekrar sizinle paylaşırım ben 4 kimyasal gebeligim oldu yeni ameliyat olabildim biraz dinlendikten sonra allahin izniyle inşallah olacak
Bende 3 agustosta olmustum tekrar hsg cektirdim gecen hafta carsamba gunu yine T sekli cikti ameliyati yapan doktor saskin tup bebek yapan doktor saskin perisan oldum transferim olcakdi Allahtan tup bebek doktorum Ameliyat videomu izledide transfer yapabiliriz dedi neden tekrar Hsgde T sekli cikti anlamadim histereskopi yapan doktorum dedi ki yanlis açıdan cekmislerdir dedi insaAllah transferde sorun yasamam bu yuzden cok endiseleniyorumMerhaba 12 eylulde t rahim ameliyatı oldum bugün 5.gun bitti regli oldum bi 15 20 gün korunarak dinlenmem gerek daha sonrasında hamile kalırsam tekrar sizinle paylaşırım ben 4 kimyasal gebeligim oldu yeni ameliyat olabildim biraz dinlendikten sonra allahin izniyle inşallah olacak
Evet istedi canımT rahim sonrasi tekrar hsg istedilermi ?
Bencede yanlış çekilmiştir bence hiç üzülme ve canını sıkma Allah gönlüne göre versin inşallah psikolojinin iyi tut transfer öncesi Allahin izniyle olacak insallah benimde hsgm yanlış çekilmişti tüpler kapalıydı hsg de ama ben hamile kalıyordum sürekli yanlış cekebiliyorlar özelde mi çektirdin hsg yi devlet hastanesinde miBende 3 agustosta olmustum tekrar hsg cektirdim gecen hafta carsamba gunu yine T sekli cikti ameliyati yapan doktor saskin tup bebek yapan doktor saskin perisan oldum transferim olcakdi Allahtan tup bebek doktorum Ameliyat videomu izledide transfer yapabiliriz dedi neden tekrar Hsgde T sekli cikti anlamadim histereskopi yapan doktorum dedi ki yanlis açıdan cekmislerdir dedi insaAllah transferde sorun yasamam bu yuzden cok endiseleniyorum
Ozelde cektirdim canim insaAllah oyledir cunku bi iki gune adet olcam transfer sureci baslicakBencede yanlış çekilmiştir bence hiç üzülme ve canını sıkma Allah gönlüne göre versin inşallah psikolojinin iyi tut transfer öncesi Allahin izniyle olacak insallah benimde hsgm yanlış çekilmişti tüpler kapalıydı hsg de ama ben hamile kalıyordum sürekli yanlış cekebiliyorlar özelde mi çektirdin hsg yi devlet hastanesinde mi
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin insallah iyi düşün iyi olsunOzelde cektirdim canim insaAllah oyledir cunku bi iki gune adet olcam transfer sureci baslicak