- 12 Ocak 2022
- 1.921
- 1.124
- 83
Bisey sorabilirmiyim? Rahim girisiniz dar oldugunu söylemissiniz peki normal muayenelerdede aci cekiyormusnuz? Altan muayene rahat olabiliyormusnuz yoksa doktorda zorlaniyormu speklum felan kullaniliyor ya haniarkadaslar ben rahim filmi cektirdigimde acayip kanamam oldu ve ameliyat masasi kalktigimda kan revan icindeydi kasiklarim cok agridi cunku benim rahim girisim dardi ve cikista kapida bayilmisim gozlerimi actigimda basimda 2 doktor 3 hemsire vardi?kimsyi korkutmak degil amac bilgilendirmek!!!
Daha fazla ama hemen geçiyor. İlaci verdikten sonra rahim kasılıyor, şiddetli adet sancısı gibi ama sen anam oy ağrıdı derken olay bitmis oluyorKızlar ağrısını tanımlarmısınız? diğer ay bende yaptıracağım anesteziye gerek yok denildigi için istemicem ama acı eşiğimide tam bilemiyorum. Alttan ultrasonla muayenede doktor u.s cubugunu rahmin içinde gezdirirken bi baskı haliylede hafif ağrı rahatsızlık hissediliyor ya onun gibi birşeymi ağrısı yoksa dahamı fazla
bana doktorum adet bitiminden sonra 3 gün içinde çekinebilirsin demişti.Kaçıncı gun cekiliyor belirli zamani var mi.
Tm tesekkur ederm adet olunca gitcmde cekerlerse soylucem biktimmbana doktorum adet bitiminden sonra 3 gün içinde çekinebilirsin demişti.
Merhaba ben de çektirdim ama doktorum anesteziyi önerdi anestezisiz yapmaya karşıydı uyandım işlem bitmişti sonra ağrım pek olmadı ufak ufak kanama olduArkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Cekildigin gün kanama oluyo damla seklinde ama adetim gecikmisti benimdeMerhabalar,
Ben 10 Mayista rahim filmi cekildim, cekildigim gun kanamam oldu ve normalde regl duzenim 33-35 gun gibi oluyor ama bugun regl kanamam oldu. Sizde de duzensizlik, erken kanama vs oldu mu acaba?
Regl bitişini takiben 3 gün içinde çektirmen isteniyor. Cinsel perhiz yapmalısın bu süre zarfında.Kaçıncı gun cekiliyor belirli zamani var mi.
Ben de çekildim rahim filmi korktuğum için genel anestezi olmasını istedim doktorum anestezi verirsek 5 dk lık işlem yarım saat olur hiç gerek yok bana güven dedi ve anestezisiz çekildim doktordan doktora farkediyor ağrısı sanırım ben hiç beklediğim gibi bir ağrı ve korkuyla karşı karşıya kalmadım çok rahat bir işlem geçirdimArkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
bu sorunun cevabını bulabildin mi? kasımda çekildim ama ovülasyonda asla pik göremedim.Aralık'ta anestezili hsg çektirdim kızlar ve düzenli olarak aynı tarihte yumurtlama görüyordum diğer aylarda hsg den sonra ikinci ay ama yumurtlama göremiyorum bu durumu yaşayan var mı
bana sadece çekildiğim gün için ilişki olmasın dedi, ertesi gün ve sonrasında ilişki serbest dedi.Merhabalar. Cogu yerde rahim filminden sonra günlük yaşama devam edilebilir ilişki yasagı da yok diye okudum. Herhangi bir sıkıntım olmamasına ragmen doktor 4 gün birliktelik yok dedi. Sizlerin gittigi doktorların bu durum hakkında söyledikleri neler?
Peki birde antibiyotik kullanımına da başlattı mı sizi de acaba?bana sadece çekildiğim gün için ilişki olmasın dedi, ertesi gün ve sonrasında ilişki serbest dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?