- 20 Aralık 2020
- 336
- 300
Merhaba bende bu ay hsg filmi çekildim her iki tüpümde kapalı çıktı bu durumda olanlar varmı acabaYok canım ekstra bisey yapmadım kist yoktu sadece tıkanıklık varmıs onu açtılar rahim filminde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende bu ay hsg filmi çekildim her iki tüpümde kapalı çıktı bu durumda olanlar varmı acabaYok canım ekstra bisey yapmadım kist yoktu sadece tıkanıklık varmıs onu açtılar rahim filminde
Ben yaptırdım 3 yada 5 dakikalık bişey çok canın yanmıo sadece sakın kendini sıkma ozön tüplerden geçiş olmaz ilacınArkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Ben devlette çektirdim anesteszi yoktu benim tüpler tıkalıymış laparoskopi ile ameliyat oldum tüp açılmadı için ve kist vardı onu temizlediler açılma olmadıgı biraz tüpleri genişlettigini ve yapışma oldugunu onu açtıklarını söylediler 2 ay sonra yine hsg çekilecek brnimde mrk ettihim şey bu sefer orda açılır mı li tüpler yada açıılmazsa genişlettik ddi ya acaba gebelik oluşurmubende geçen hafta özelde cektirdim anestezili. hiçbir şey hissetmedim ve hiç ağrım olmadı uyanınca. yani çektirmek isteyen korkmasın asla.
sadece iki gün ufak ufak kanamalarım oldu. yapışıklık varsa verdikleri suyun basıncıyla geçtiğini ve su an acık olduğunu söyledi tüplerin
Canım hiçbir bilgim yok bu konuda. Birileri açılır diyor birileri açılmaz diyor en iyisini doktor bilirBen devlette çektirdim anesteszi yoktu benim tüpler tıkalıymış laparoskopi ile ameliyat oldum tüp açılmadı için ve kist vardı onu temizlediler açılma olmadıgı biraz tüpleri genişlettigini ve yapışma oldugunu onu açtıklarını söylediler 2 ay sonra yine hsg çekilecek brnimde mrk ettihim şey bu sefer orda açılır mı li tüpler yada açıılmazsa genişlettik ddi ya acaba gebelik oluşurmu
Yani bende öyle duydum da hani bende ilk hsg çekildi sonra ameliyat oldum bu seferde çekilir die ümitlendim ciddenCanım hiçbir bilgim yok bu konuda. Birileri açılır diyor birileri açılmaz diyor en iyisini doktor bilir
doktor ne diyor peki canımYani bende öyle duydum da hani bende ilk hsg çekildi sonra ameliyat oldum bu seferde çekilir die ümitlendim cidden
Ameliyat oldugum gün bana yapışıklık vardı onu açtık kist vardı onu temizledik tüplerini genişlettik tıkanıklıgı açamadık nerde nasıl oldugunu bilmioruz hsg çekilecek 2 ay sonra o zmn açılmazsa tüp bebege yönlendircm seni ddi banadoktor ne diyor peki canım
o zaman çekilsin bakalım duruma göre düşünürsün, bana da tüpler açık olduğu halde olmazsa tüp bebek artık dediAmeliyat oldugum gün bana yapışıklık vardı onu açtık kist vardı onu temizledik tüplerini genişlettik tıkanıklıgı açamadık nerde nasıl oldugunu bilmioruz hsg çekilecek 2 ay sonra o zmn açılmazsa tüp bebege yönlendircm seni ddi bana
o zaman çekilsin bakalım duruma göre düşünürsün, bana da tüpler açık olduğu halde olmazsa tüp bebek artık dedi
insallah açılır senin de tamamen açılmazsa da üzülme tıp ilerledi artık, tüp bebek hayırlı
aminn inşallahHayırlısı olsun rabbim bütün isteyenlerin kucagını boş bırakmasın
Canım bende aynı durumdayım benim doktorum olur dedi çocuk Echomar diyolar ya ordaki Cevat beye mesaj attım oda sıvı birikmesi var bu durumda tüp bebek bile zor dedi herkesde orayı öneriyor cihazları iyimiş İstanbul da olsam bende oraya giderdimMerhaba dün HSG çekildim ve sol tüpümde hidrosalpinks varmış sonucumu göstermem için İstanbul’da hangi doktoru tavsiye edersiniz acaba?Lütfen cevaplayın tavsiyeye çok ihtiyacım var
Canım inanki hiç ağrı sızı yok, aynı adet sancısı gibi bid sancı oluyo oda 1 dakika bile sürmüyo... kendini kasma hiç ağrı yaşamazsınArkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Filmde anladılar mı tıkanık olduğunu yoksa belirsiz tıkanıklık mı açıldı o an acaba ?Yok canım ekstra bisey yapmadım kist yoktu sadece tıkanıklık varmıs onu açtılar rahim filminde