- 24 Ağustos 2012
- 6.056
- 7.340
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetin bittiği gün canım yumurtlama dönemine girmeden önce demişti benim Dr.Rahim filmi hangi gün çekiliyor kızlar yani adetten ne kadar süre sonra
Ben geçen ay çektirdim ve sonraki ay hamile kaldım :) Ben de bi sorun çıkmadı ama tüplerde bazen hafif tıkanıklar olabiliyormuş rahim filmi çekilirken açılıyormuş filmden sonra şansın arttığını söylüyorlar çektir bence canım hiç korkulacak bişey değil bana genel anestezi yaptılar 10 dk sürmüyor hiçbişey hissetmedim ve yarım saat içinde eski halime döndüm hiç korkma.Banada bu gün rahim filmi çektir dedi 2 yıldır evliyiz ne gelen var ne giden nasıl çekiliyor nasıl oluyor endişeliyim kizlar birde eşim bebek için doktora gittigimi fln bilmiyor zamana bırakıp denesek mi yoksa çektirim mi bilemedim
BEnde bu ay başı çektirdim. ama adetim 1 hafta erken oldu bu ay bundan sebep mi bilemedim. Ben 450 Tl ye çektirdim muayene dahil. Kurtköy Ersoy hastanesindePazartesi günü bende cektirecegim arkadaşlar dua edin 750 tl dedi siz ne kadara çekildiniz bayanlar
Ne güzel maşallah. Darısı başıma. bende ay başı çektirdim filmimi. ama erken adet oldum bu ay 1 hafta önceden geldi belki filimden dolayıdır. bu ay tutmadı Gelsin önümüzdeki ay bende de sıkıntı çıkmadı çok şükür açık dedi dr.Ben geçen ay çektirdim ve sonraki ay hamile kaldım :) Ben de bi sorun çıkmadı ama tüplerde bazen hafif tıkanıklar olabiliyormuş rahim filmi çekilirken açılıyormuş filmden sonra şansın arttığını söylüyorlar çektir bence canım hiç korkulacak bişey değil bana genel anestezi yaptılar 10 dk sürmüyor hiçbişey hissetmedim ve yarım saat içinde eski halime döndüm hiç korkma.
Canım merhaba çektirdin mi bilmiyprum. Bende zeynep kamilden o numaraya 3 ay denedim 1 kere düşürdümondada adetimin bitimine 2 gün falan kalmıştı olmaz dediler. tamamen temizlenip öyle arayın dediler Çok sinirlenmiştim. Ve bana söyledikleri şey ileri tarihe randevu veremiyoruz. Mesela bugün düşürdün yarına için gelin diyorlar. Çok saçma bir sistem. Bende gittim GÖztepe SSK ya onlarda taa Kasım ayına randevu yazdılar. en sonunda Kurtköy Ersoy hastanesinde 450 TL ye çektirdim. Muayene dahiil fiyattı bu.süreçle ilgili bana da bilgi verir misiniz ? zeynep kamile gittim rahim filmi için bir numaradan sıra olmamı istediler 3 haftadır uğraşıyorum alamadım. oraya gidip alabilir miyim yada özel de uygun fiyata bildiğiniz yer var mı ? operasyon nasıl ağrılı mı oluyor sonrasınra hastanede kalıyor musunuz
Canım ben yeni çektirdim. Kurtköy Ersoy hastanesinde 450 TLEvet ben İstanbul'dayım fiyatlar çok yüksek 700den basılıyor 1500e kadar denk geldim o yüzden sizinkini merak etmiştm. Teşekkürler
Hataydayim burda neden bu kadar pahalı bilmiyorum ama doktorum iyi olduğu icin mecbur cektirecegimBEnde bu ay başı çektirdim. ama adetim 1 hafta erken oldu bu ay bundan sebep mi bilemedim. Ben 450 Tl ye çektirdim muayene dahil. Kurtköy Ersoy hastanesinde
Evet ona bağlı olabilir canım problem çıkmaması çok güzel onu öğrenmek bile stresi azaltıyor inşallah bu ay olur inan buna hep göbişi sevNe güzel maşallah. Darısı başıma. bende ay başı çektirdim filmimi. ama erken adet oldum bu ay 1 hafta önceden geldi belki filimden dolayıdır. bu ay tutmadı Gelsin önümüzdeki ay bende de sıkıntı çıkmadı çok şükür açık dedi dr.
Kuzum peki hamile kaldın mı acabacanım bende geçen ay çektirdim.sol kanalım da kapalıymış açıldı.ama hiç bir acı,ağrı falan olmadı sakin ve rahat ol.10 dakikalık bir işlem.
Ben geçen ay çektirdim ve sonraki ay hamile kaldım :) Ben de bi sorun çıkmadı ama tüplerde bazen hafif tıkanıklar olabiliyormuş rahim filmi çekilirken açılıyormuş filmden sonra şansın arttığını söylüyorlar çektir bence canım hiç korkulacak bişey değil bana genel anestezi yaptılar 10 dk sürmüyor hiçbişey hissetmedim ve yarım saat içinde eski halime döndüm hiç korkma.
Hastaneyi araştır anestezi yapan biyere git çok korkuyorsan canım gerçekten 1 saate çıkıyorsun hastaneden amin inşallah Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyuKorkmuyor değilim aslında çevremde cektirenlerden duydugum kadarıyla hiç bulaşma diyorlar ama içimi rahatlattın biraz canım Teşekkür ederim Rabbim bize de nasip eder inşallah yaa
Rahim filmi hangi gün çekiliyor kızlar yani adetten ne kadar süre sonra
Ben dun rahım fılmı cektırecektım gunler oncesınden randevu aldım sadece fılm ıcın hastaneye gıttıgımde muayene olmadan olmaz dedıler 1.sorum su ozelden rahım fılmı olmak ıcın ılla doktora gorunmen mi gerekıyor yoksa para tuzagı mı ??? Neyse devam edıyorum; doktora muayene oldum yanı konustuk ultrasonla baktı 10 nuncu gun olmasına ragmen yumurta su buyuklukte falan gıbı bır yorumda bulunmadı bende dedım buyuyormu yanı varmı yumurta ?var dedı sadece .. 8 mm bıle olsa ınsan bılgı verır ne bıleyım asıl konuya gelıyorum rahım fılmı olmak ıcın kafaca hazırlanmıs cekılıcem doye gıden ben cektırmeden gerı dondum cunkı amh lh e2 amh na bakmadan rahım fılmı cekemem dedı. Bende dedım kı bi 6 ay once baktılar dedım normaldı dedım olsun bakılması lazım dedı bu hormonların adetın 3 uncu gunu bakılacagını bılıyorum ben sahsen ama adetımın 10uncu gunu bakıldı dun yıne normal cıktı 2. Sorum su bılen varsa bu hormanlara bakmak ıcın gun farketmıyormu heran bakılabılır mı 10 uncu gun gec deıl mı neyse doktordur guvendık aonucta yaptık ama bı 300 lırada ona verdım ve rahım folmımıde gelecek aya sarkıttı sızce bu normal bı durum mu bu olanlar
Anestezili olsun demiştim sonomed Kadıköy'de yaptırdım çok rahatlattilar beni ilaç verirken hafif adet ağrısı gibi oluyor o da bişi değil uzun sürmüyor 650tlye yaptırdım
Ya ben bayağı bağırdım bayagıııı hemde dr dedi bu kadar bağıran ilk sensin kendini bilenler anestezili oluyo sen biliyodun niye anestezili olmadın dedim ne bileyim ben böyle ağrılı ahhhh dedim ama konuşamıyorum dilim damağım kurudu iyikide anestezili olmussun valla ben kimseye anestezisiz tavsiye etmem asla