- 11 Kasım 2018
- 6
- 2
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocakarı yöntemi var rahim yukarı çekiliyor bi araştır istersen ameliyat olmadanMerhaba arkadaşlar Rahmim y şeklindeymiş ben 13 sene önce Doğum yaptım herkes bunun için müdahale şartmı yani ameliyat şoktayım doktorda ilk çocuğuma şaşırdı nasıl 9 ay sürdü diye başına gelen varsa lütfen Bilgi bekliyorum
Kocakarı yöntemi var rahim yukarı çekiliyor bi araştır istersen ameliyat olmadan
size filmin çekildiği ay hamile kalmamanız gerektiği söylendi mi acaba?ben de dun cektirdim arkadaslar, fulya acik emar'da. ben de cok korkarak gitmistim, yazilanlari okuyunca cok agrili olacak zannettim. hatta bir ara kacarak uzaklasicaktim ben vazgectim cektirmiyorum diye ama cok sukur hic oyle birsey olmadi. tuplerim de acik cikti aleti yerlestirirken fln hicbisey hissetmiyosunuz. sadece siviyi verdikten sonra biraz adet sancisi hissediyosunuz. ama o da dayanilmayacak birsey degil. kimsenin aci esigini bilemem, ben dayanikliyim mesela aciya, o yuzden iyi ki anestezili cektirmemisim diyorum. cunku 5 dakika surdu. belki tupleri tikali olanlar biraz daha fazla agri hissediyor olabilir.
bu arada bugun 2. gunum, hala ara ara lekelenme tarzinda kanamam oluyor, sizce normal mi? gerci okudugum kadariyla normal heralde. 4-5 gun kanamasi devam eden olmus. insallah bir sorun olmaz.
Bana 2 ay korun dedi doktorum.size filmin çekildiği ay hamile kalmamanız gerektiği söylendi mi acaba?
size filmin çekildiği ay hamile kalmamanız gerektiği söylendi mi acaba?