Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel maltepe tip merkezinde anestezi ile cektrdim canm ben 10 gun once cok rahat gecti tavsiye ederim hem cogu yere gore fiyatida uygundu yarim saatte evimdeydim 2 gun birz sancim ve kanamam oldu sadeceKızlar bende Rahim filmi çektircem bu ay ama anestezi ile çekilen ya da memnun kaldığınız önerebileceğiniz İstanbul anadolu yakasında bir yer var mı
Canım merhaba teşekkürler cevap için fiyatlar nasıldı yazabilir misin gittiğim hastane de 1500 dediler çok geldi bana başka bir yerde 1250 dediÖzel maltepe tip merkezinde anestezi ile cektrdim canm ben 10 gun once cok rahat gecti tavsiye ederim hem cogu yere gore fiyatida uygundu yarim saatte evimdeydim 2 gun birz sancim ve kanamam oldu sadece
Anestesiz 370tl anestezili cekim 430tl arayp randevu alablysunCanım merhaba teşekkürler cevap için fiyatlar nasıldı yazabilir misin gittiğim hastane de 1500 dediler çok geldi bana başka bir yerde 1250 dedi
tamam canım araştırayım ben bir teşekkür ederimAnestesiz 370tl anestezili cekim 430tl arayp randevu alablysun
Merhaba rahim filminden ne kadar sonra hamile kaldınızAyy inşallah canım bende kürtajın üstünden 5 ay geçti daha bişey yok bakalım rahim filmi ardından belki Rabbim bana da mucizemi gönderir
2.veya 3. Ayımda hamile kaldım ama ben biraz da soğan kürüne bağlıyorum tabi önce Rabbim nasip etti herşey bahaneMerhaba rahim filminden ne kadar sonra hamile kaldınız
Sağlıkla kucagına al canım inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin2.veya 3. Ayımda hamile kaldım ama ben biraz da soğan kürüne bağlıyorum tabi önce Rabbim nasip etti herşey bahane
Amin canım inş herkesin gönlüne göre versin Rabbim :)Sağlıkla kucagına al canım inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım 9 aydır hamile kalamıyordum ve hag çekildiğim ay doktorum hamile kalma şansımın çok yüksek olduğunu söyledi ve çekildiğim ay hamile kaldımMerhaba rahim filminden ne kadar sonra hamile kaldınız
Allahım ne kadar güzel bi haber. Rabbim en yakın zamanda bana da nasip eder inşallahCanım 9 aydır hamile kalamıyordum ve hag çekildiğim ay doktorum hamile kalma şansımın çok yüksek olduğunu söyledi ve çekildiğim ay hamile kaldım
Kızlar tecrübeli olanlar bana bir akıl versin ben Pazartesi günü hsg çekileceğim ama bu ay dahil olmak üzere eşim 2.5 ay yok işi sebebiyle bu filmi çektirdiğimiz ay mı şans yüksek yani ben şimdi çektirmesem mi o geldiği zaman mo çektirsem zaten gidecek diye çok canım sıkkın çektirip aradan çıksın diyorum ama kalsa mı acaba
Rahim filmi çekildikten sonraki bi kaç ay hamile kalma olasılığı yüksek diyorlar. Siz bilirsiniz ama eşiniz yoksa çekilmeyin isterseniz. Ya da çekilip kapalı ise nasıl bir yol izleyeceksin doktorunla görüşürsüniz.en mantıklısı doktora danısmakKızlar tecrübeli olanlar bana bir akıl versin ben Pazartesi günü hsg çekileceğim ama bu ay dahil olmak üzere eşim 2.5 ay yok işi sebebiyle bu filmi çektirdiğimiz ay mı şans yüksek yani ben şimdi çektirmesem mi o geldiği zaman mo çektirsem zaten gidecek diye çok canım sıkkın çektirip aradan çıksın diyorum ama kalsa mı acaba