- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
Ne güzel sen hamile kalmışsın tedaviyle mı oldubende esk acıbademde ceren hanımın hastasıyım. bende aynı fiyata yaptırdım indirimsiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel sen hamile kalmışsın tedaviyle mı oldubende esk acıbademde ceren hanımın hastasıyım. bende aynı fiyata yaptırdım indirimsiz
yok hgsden hemen sonra hamile kaldım. tüplerim tıkalı imiş. hgs ile açıldı. devamında da hamile kaldım. esk acıbademde güncel fiyat 750 lira şuan. anestezili. zaten anestezisiz tercih etme..Ne güzel sen hamile kalmışsın tedaviyle mı oldu
Nerde çektirdiz acaba ankarada çeken iyi bir yer arıyorum bende sizinkknk doktor kendisi mi çekti yani o önemli çeken kişinin tecrübesi yorumu çünkü sonra o filmleri başka doktora gösterince çekerken ilk verildiği an önemli çekenin yorumu neydi diye soruyorlarArkadaslar hsg cektirdik hsg esnasinda 1. Ve 2. İlac gonderdiginde doktor geri geliyor sivi dedi 3 kez siviyi gonderdiler ve ozaman sivi gecmis tuplere sizce kapali olabilirmiydi onceden tuplerim?
Nerde çektirdiz acaba ankarada çeken iyi bir yer arıyorum bende sizinkknk doktor kendisi mi çekti yani o önemli çeken kişinin tecrübesi yorumu çünkü sonra o filmleri başka doktora gösterince çekerken ilk verildiği an önemli çekenin yorumu neydi diye soruyorlar
Kizlar istanbul dan vazgeçtim ankatada rahim filmini iyi çeken görüntüle.e.cihazları iyi olan çeken kişinin doktor yada işinin ehli biri olan bir yer onerirmisinkz eski rahim filmini zonguulfakta çekildim pek emin konuşamıyor doktorlar görüntü kalitesi açısından ayrıca çeken kişinin yorumu da yok acemk sanırım varmı ankara da c kollu cihazı olan sisli exhomar kalitesinde bir yer
Eşinizin de Sperm sayısı için test istedi mi doktor .yoksa kendinizkendinizde bir problem var mı diye baktiriyorsunuz .Bizde benim istiyoruz ama olmuyor. .hsg istedi doktor.burdaki yazılanları okurken size de sormak istedim .nerden nasıl basladiniz.Sonunda çektirdim...biraz acı,ağrım ve kanamam oldu...ilacı verince kasıklarımda ağrı hissettim..çok korkulacak bir ağrı değilmiş..ben korktuğum için biraz mızmızlandım sanırım...ama çok şükür sonuçlarım iyi normal çıktı..benim için sonucu daha önemliydi..o çektiğim ağrı sadece bir günlüktü..bir adım daha attım içimden bir ses yaklaştığımı söylüyor..inşallah yarabbim..Allah tüm isteyenlere yardım etsin...şimdi sıra iğnelerdeeeee ben yine korkuyorum çünkü karnımdan vurulcakmışşşş :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Ben haziranda çekildim..şimdi 7 haftalık hamileyim ve bir çok pcoslu da tüpler açık Olduğu halde film hemen etki ediyorKızlar rahim filmi çekildikten sonra hamile kalan pcos hastasi var mı aranızda ?
Ben haziranda çekildim..şimdi 7 haftalık hamileyim ve bir çok pcoslu da tüpler açık Olduğu halde film hemen etki ediyor
Allah Razı olsun Rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah.daha önce 2 kez klomen kullandım olmadı hep film çekilmek istedim olmadı sonra ege üniversitesinde dosya açtırdım testlerimi falan Yaptım sonra film çekil dediler filmden 5 gün sonra adet oldum Tekrardan sanırım temizlendi..doktor ilk defa böyle bişi başıma geldi dediHayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin.. rahim filminden önce tedavi oluyor muydun klomen falan kullandın mı ?
Allah Razı olsun Rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah.daha önce 2 kez klomen kullandım olmadı hep film çekilmek istedim olmadı sonra ege üniversitesinde dosya açtırdım testlerimi falan Yaptım sonra film çekil dediler filmden 5 gün sonra adet oldum Tekrardan sanırım temizlendi..doktor ilk defa böyle bişi başıma geldi dedi
İnşallah Allah büyük..bende bu ay aşılamaya başlayacaktımBen de bu ay çektirdikten sonra hamile kalırım umarım :) çünkü klimanın bana da fayda etmedi doktorum iğne tedavisine baslayacam dedi gerek kalmaz inşallah..
Canım korkmana gerek yok ben hiç anlamadım açıkçası. Eğer vajinal muayeneye alışıksan hiç anlamazsın. Ve evet hsg den sonra bebek olma ihtimali artıyor inşallah hemencik olurrMerhaba arkadaşlar pazartesi hsg filmi çektircem. Biraz korkuyorum açıkçası sonrasında İnşaAllah bebeğim olur
İnşallah canım isteyen herkesin hemen olsun :) 3 evliyim ve umut ediyorum İnşaAllah hayırlısıyla benimde olacak senin bebeğin varmıCanım korkmana gerek yok ben hiç anlamadım açıkçası. Eğer vajinal muayeneye alışıksan hiç anlamazsın. Ve evet hsg den sonra bebek olma ihtimali artıyor inşallah hemencik olurr