- 23 Şubat 2016
- 825
- 413
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsteseN git bir hcg ver canım belki kanda daha net belli olur :)
Anladım canım insallh bebeğin vardır içini rahat tut bende 12 mayısta çektim hsg ama bu ay çocuk beklemiyor um daha günüme dört gün var şimdiden sancı başlamışoruc tutuyorum diede gidemedm hastaneye halada adet olmadm hic bi belrtmde yk ama karnm aralarda agryo biraz okadar ama hasta olamyorm
Anladım canım insallh bebeğin vardır içini rahat tut bende 12 mayısta çektim hsg ama bu ay çocuk beklemiyor um daha günüme dört gün var şimdiden sancı başlamış
Canim benim de biyopside ayni sey oldu. Normal yani tedirgin olmaoruc tutuyorum diede gidemedm hastaneye halada adet olmadm hic bi belrtmde yk ama karnm aralarda agryo biraz okadar ama hasta olamyorm
Bak o dosyada herşey yazar zaten neden okyup kendin araştrmıyorsun hem bende çwktrdim ve aynı böyle hiç bir fark yok bence korkulacak bişyde yok kanallarda açık negüzel kafana takma bunuuResmi şimdi yukleyebildim
Bu hastane devlet hastanesimi özel mi eğer özelse adettn snra 12. güne kadr istedn zaman çektre bilrsin ama devletse önden gün almaya başlasan iyi olurr adetinin birinci günü hem devletse tawsiyede etmiyrm umursamıyprlarKızlar selamün alykm canım çok sıkılıyor en son 2015 aralık ayında hamile kaldım 5 hftalıktı düşük yaptm . simdi doktorun aşılama için rahim filmi istedi . İzmir tepecik hastanesinde çekiliyormuş . adetten snra gidicem İnsaAllah hemen çekerler .
10 dk sürüyor. ve uyutulurken bir şey olmuyor. uyuyorsun sadece :)arkadaşlar anestezi ile hsg çektirenlerin yardımına ihtiyacım varr, uyutulurken neler oluyor ve ne kadar süre uyuyorsunuzz
Anestezi li çekime gerektirecek kadar ağrılı bir durum değilarkadaşlar anestezi ile hsg çektirenlerin yardımına ihtiyacım varr, uyutulurken neler oluyor ve ne kadar süre uyuyorsunuzz
10 dkda uyanıyor musun yani hemen ve uyandıktan sonra filan bir acı hissetmiyor musun?10 dk sürüyor. ve uyutulurken bir şey olmuyor. uyuyorsun sadece :)