- 27 Mart 2023
- 75
- 15
- 8
- Konu Sahibi Filanfalan01
-
Fiytalar her yerde farklıdır. Çok kolay oldugunu söyleyen de var çok zor olduğunu söyleyende o yüzden anestezili çektim diğer türlü cesaret edemezdim. Adetiniz bittikten 2 3 gün sonra çekilir. Öncesinde hastane önlüğü giyiyorsunz damar yolu açılıyor bir tüp kan alınıyor daha sonra film çekilecek odaya gidiyorsunz ve koldan ilacı veriyor siz hemen bayılıyorsnz çok kısa bir süre sonra gözlerinizi kendi odanızda açıyorsnuz ne olup bittiğini hatırlamıyorsunuz.ayilma bayilma 20 dakka sürmüyor:) Sonrasında biraz mide bulantısı ve sersemlik oluyr ama hemen geçiyor daha sonra tam kendinize gelince taburcu ediliyorsnz.Ben de rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum ama aynı şekilde korkuyorum da. Anestezili olunca hastanede mi yatıyoruz nasıl bir süreç detay verebilir misiniz? Ayrıca fiyatlar nasıl?
Bende bu ay regl olmayı bekliyorum. Olunca gitcem doktor aşılama dedi. Sizin ilk mi aşılama?Ben özelde Ocak ayında çektirdim 4000 liraya anestezili zaten arada 250 TL fark var dediler. Anestezili çekildim uyudum uyandım bitmişti hiç birşey hissetmedim acı ağrı da olmadı benim sol tüpüm kapalı çıktı bizde iki yıllık evliyiz çocuk istiyoruz Şimdi Aşılama yaptırdım günleri bekliyorum gebelik varmı yokmu diye.
Evet canım ilk defaBende bu ay regl olmayı bekliyorum. Olunca gitcem doktor aşılama dedi. Sizin ilk mi aşılama?
hastanede yatmıyorsun yatış işlemi yapıyorsun giriş yapıluyo odaya çıkıyorsun kan alıyolar damar yolu acıyolar 15 20 dakkika sonra ameliyathaneye iniyorsun bi sakinleştirici yapmışlardı bana sonra doktorum geldi anesteziyi verdiler yukarıda uyandımBen de rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum ama aynı şekilde korkuyorum da. Anestezili olunca hastanede mi yatıyoruz nasıl bir süreç detay verebilir misiniz? Ayrıca fiyatlar nasıl?
Anestezi falan yapılmadı. İşlem birkaç dakika sürdüBen haziran ayında Sonomed Kadıköy'de çektirdim doktorum orası iyi çekiyor diyerek önermişti, hiç acı ağrı olmadı emar cihazı gibi uzanıyorsun rahmin üzerine denk gelecek sekilde yukarda bir cihaz var , alttan da jel sürüp metal bir cihaz ile giriyorlar iceriye sıvı veriyorlarmış , görevli her hareketinde ne yaptığını sesli olarak söylüyor polip var mı ağrı var mı vs diye soru sormuştu , içerde profesör ekrandan bakıyor herhalde .Ağrı sızı olmadı sadece adet agrısı gibi bir ağrı hissettim tüplere sıvıyı verirken, üç bin lira vermiştim
Bende bugün oraya randevu aldım çarşamba için . Bana da orayı önerdiler c tipi cihazmıs daha ağrısız oluyormuş . Anesteziye gerek bile yok dediler bende anestezisiz cekilcem . İnşallah bende ağrı hissetmem çok korkuyorum . Bana da 3000 dediler . Anestezili de 5000 miş . Kaç dk sürdü , bir de cihaz sadece rahim hizasında mı duruyor tüm vücut mu giriyoruzBen haziran ayında Sonomed Kadıköy'de çektirdim doktorum orası iyi çekiyor diyerek önermişti, hiç acı ağrı olmadı emar cihazı gibi uzanıyorsun rahmin üzerine denk gelecek sekilde yukarda bir cihaz var , alttan da jel sürüp metal bir cihaz ile giriyorlar iceriye sıvı veriyorlarmış , görevli her hareketinde ne yaptığını sesli olarak söylüyor polip var mı ağrı var mı vs diye soru sormuştu , içerde profesör ekrandan bakıyor herhalde .Ağrı sızı olmadı sadece adet agrısı gibi bir ağrı hissettim tüplere sıvıyı verirken, üç bin lira vermiştim
Adet bitince 3 gün içinde çekilmesi gerekiyor , eğer ileri tarih olursa o ayı değerlendiremezsin sanırım . Çünkü içeri ilaç verecekler spermleri de etkiler haliyle temizler yani .Merhaba kızlar bende bugün rahim filmi.icin gün aldım fakat bana çok ileri tarihe verdiler ben devlet Hastanesi'ne gidiyorum oyuzden mi acaba bir sıkıntı olur mu galiba yumurtlama günümden sonrasına denk geliyor bilgisi olan var mi
Yani ileri tarih sadece o ayı degerlendiremeyiz başka bir sıkıntı olmazAdet bitince 3 gün içinde çekilmesi gerekiyor , eğer ileri tarih olursa o ayı değerlendiremezsin sanırım . Çünkü içeri ilaç verecekler spermleri de etkiler haliyle temizler yani .
Devlet Hastanesi'nde yaptıracağım bebSusu3434 muayene sedyesi gibi sedyeye uzanıyorsun dizlerini büküyorsun ,yukarıda da davlumbaz gibi düşün hareket ettirilebilen bir cihaz var onu rahmin olduğu yere doğru konumlandırıyorlar , beş dk falan sürmüştür.Öncesinde de iç çamaşırları dahil üzerindeki tüm kıyafetlerini çıkarıp sana verilen önlük ve terlikleri giyiyorsun çamaşırlarını çantanı sana gösterilen kabine koyup kabinini kilitliyorsun anahtarını yanına alıyorsun
Ağrı acı çok oldu muSusu3434 muayene sedyesi gibi sedyeye uzanıyorsun dizlerini büküyorsun ,yukarıda da davlumbaz gibi düşün hareket ettirilebilen bir cihaz var onu rahmin olduğu yere doğru konumlandırıyorlar , beş dk falan sürmüştür.Öncesinde de iç çamaşırları dahil üzerindeki tüm kıyafetlerini çıkarıp sana verilen önlük ve terlikleri giyiyorsun çamaşırlarını çantanı sana gösterilen kabine koyup kabinini kilitliyorsun anahtarını yanına alıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?