Rahim filmi çektirenlerin çektirecek olana tavsiyeleri

Gecmis olsun sizede benim aci esigim fazlasiyla iyidir ama bilmiyorum anestezili olacak galiba bakalim ,sonuclarinuz iyidir umarim

Gecmis olsun sizede benim aci esigim fazlasiyla iyidir ama bilmiyorum anestezili olacak galiba bakalim ,sonuclarinuz iyidir umarim
Sonuçlar temiz çıktı ama bizimde 2 yıldır hiç gebelik oluşmadı eşimin morfoloji sorunu var bekliyoruz kısmet

Gecmis olsun size de bakalim bende anestezili dusunuyorum artik. Gebelik oldu mu peki cogu kisi de rahim filmi sonrasi gebelik gerceklesebiliyormus
Bende hemen sonrası olmadı ama dikkat et enfeksiyon kapma çünkü kanalların açılıyor ya yani eşinle birlikte ol ben lavabo gibi yerler için diyorum

Merhaba, ben 2 sene önce özel hastanede kendi doktorum eşliğinde çektirmiştim. Öyle berbattı ki ağlayacaktım nerdeyse. Sağ tüpüm tıkalı çıktı. Bu sene tüp bebek doktorum istedi. Ama bu defa beni özel bir mr ve görüntüleme merkezine yönlendirdi. (Fulya açık mr - İstanbul) Nasıl korkuyordum anlatamam. 3 defa farklı konularda ameliyat oldum. Asla narkozu gerekmedikçe almamak taraftarıyım. Neyse korkarak gittim. Hatta ağrı kesici alabilir miyim öncesinde, daha önce çekildiğimde çok ağrım oldu diye sordum. Burda emin olun myle bir şey olmayacak ama olursa aşağıda doktorumuz anında hızlıca müdahale eder ağrıya dedi. Girdim. Bildiğimiz hareketli mr makinesi gibi. 10 dakikada bitti. Ne ağrı ne acı. Adet başlamadan hemen önce kasıklarda hissettiğin hafif basınç hissi ve o kadar. İnanamayıp gerçekten bitti mi diye sordum doktora hatta tavsiyem iyi bir görüntüleme merkezinde çektir. Boşuna anestezi alma böyle bir şey için

ben 2 gün önce anestezi li çektirdim temiz çıktı 2 tüpümde açıkmış çok şükür . ama kanamam devam ediyor . ne zaman kesilir bilgim yok

ilk filminde rahim kalınlığı yada polip kist vs olup olmadığı blli değil mi ki neden 2. yi istiyorlar

Rahim filmi geçen ay çektirdim ama bu ay inanılmaz derecede beyaz akıntım oldu yani miktar olarak çok yoğundu ve bembeyazdı. Bu şekilde akıntı yaşayan var mı acaba? Enfeksiyon için ilaç kullanmıştım ama

Merhabalar konuyu görünce yazmak istedim çünkü bende çok araştırdım ve burada yazanları okudum. Bugün anestezisiz çektirdim ben. Anestezi prosedürü çok uzundu pcr testi bir sürü kan tahlili yatış ve anestezi alırsam bir ay korunmam gerekiyordu. Çok abartılı bir ağrım acım olmadı. Çok anlamadım açıkçası çünkü herşey o kdar hızlı olduki noluyo demeden bitti dedi doktorum. İlaç verilirken adet ağrısından daha az bi ağrım oldu. Birde o kaşığı takarken biraz baskı acı karışımı birşey hissettim. Şuan çekilsem yine anestezi almam mesela Bizde bir yıldır istiyoru 7 ay önce bi dış gebelik yaşadım o yüzden içim rahat etsin diye çektirdim.

Geçmiş olsun umarım bu defa hayırlı haberler alırsınız ben hala çektiremedim anestizi alıp almıcamı da hastaneye gidince karar verecem bu kararsızlıkla,tecrübelerinizi aktardığınız için teşekkürler

Ben daha dün özelde çektirdim anestezi almadım sancılı geçti ama iki tüpüm de kapalıymış açıldı şükür ama zaten çocuk doğurmayı düşünüyoruz biraz sancısına da katlanmak gerek ki benim için tüplerim kapalı diye sancılı imiş daha hafif 10 dakikalık bir şey için anestezi almayın derim

yaptirdim bende gecen hafta anestezi olmadan agrim sizim olmadi tuplerim acikmis galiba benimde onun etkisi

Bende hemen sonrası olmadı ama dikkat et enfeksiyon kapma çünkü kanalların açılıyor ya yani eşinle birlikte ol ben lavabo gibi yerler için diyorum
Merhaba bende bugün çektirdim filmi herhangi bir sıkıntım olmadığımo söyledi doktor bu aydan itibaren tekrar denemelere başlayacağız enfeksiyondan kastınız ne anlayamadım ben birlikte olursak enfeksiyon kapabilir miyim

Hijyeninize dikkat edin eşinizde öyle kanallar açılıyor o ilaç İLE ondan ihtimal artıyor ilk ay geçmiş olsun tekrardan

merhaba doktor bana enfeksiyin olasiligi icin icinde 3 tane kapsul olan bi hap verdi size vermedi mi, bu arada bildigim kadariyla bana da soylenen film sonrasi planli iliski onerdi doktorda spermden mikrop kapmayiz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…