Rahim filmi çektirenlerin çektirecek olana tavsiyeleri

yanbaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
284
106
33
Merhabalar hanımlar, 3,5 yılı aşkındır bizim bebeğimiz olmuyor önce eşim için spermi az dediler biz ilaç takviyesidir falan şimdi artık eşmin sonucuna da normal diyorlar geçen gün doktora gittim her ikinizin değerleri de normal acaba neden çocuğunuz olmadı aklıma gelebilecek tek şey şuan rahim filmi dedi ve benden rahim filmi istedi. Adet olmak üzereyim bitince çektirmem gerekiyormuş galiba aşırı gerginim hgs çektirip anlatmak isteyenvarsa dinlerim

Ben anestezili çektirdim hiç bişey anlamıyorsunuz 15dk felan sürüyor zaten bayılmasıydı çekilmesiydi gelmesiydi felan ayıldıktan sonrada tuvalete çıkmamı beklediler onada hemen çıktım zaten sonrasında çıktım eve geldim

Ben 2 defa çektirdim ilki ilaçsızdı ve aşırı acı çektim bu kişiden kişiye değişiyor tabi ama bence risk almayın ilaçlı çektirin anestezili . İkinci de hiç birsey anlamadım çok iyi geçti eğer aneztezili girecekseniz korkmayın bence Geçmiş olsun

Merhabalar, geçmiş olsun. Bende ve eşimde de hiçbir sorun yoktu ve ben de gebe kalamıyordum. Sebepsiz inferlite yani. Jinekolojik muayenede canınız yanıyorsa HSG' yi anestezili çektirmenizi tavsiye ederim. Benimki adetin 7. günü çekilmişti. Adetim 5-6 gün sürer. 15 dakika falan sürüyor. Anestezinin etkisi geçince de çıkış yapıyorsunuz.

Fiyat olarak ne odediniz acaba ve hangi ilde yaptirdiniz

Merhaba tesekkurler bizde ilk zamanlar azospermle savastik derken suan ikinizin degerleri de nirmal dedi doktor bu yuzden de adet sonrasi rahim filmi istedi, adetimi bekliyorum bakalim... Etraftan korkutanlar cok fazla oldugu icin arastirma geregi duydum anladigim kadariyla da agrisiz acisiz oluyor

Gecmis olsun size de bakalim bende anestezili dusunuyorum artik. Gebelik oldu mu peki cogu kisi de rahim filmi sonrasi gebelik gerceklesebiliyormus

Merhaba canım bende ikinciyi cektirecez ilkini anestezisiz çektirdim çok acı çekmedim ama kolonoskopi olduktan sonra korkum oluştu ikinciyi anestezili çektirmeyi düşünüyorum adetin bitimi çekiliyor gebelik olmadığına emin olunca ilkinde doktor sıkıntı yok dedi 1 seneyi geçti şimdi farklı doktora gittim oda rahim kalınlığindan şüphelendi birde polipten o yüzden görmek istedi anestezili çektir derim fiyat olarak ben özelde Van'da yaptırdım 600 tlydi anestezisiz anestezili 1100 TL dedi

Mersinde yasiyorum bende ozelden fiyat aldim 750 dediler ama anestezili mi degil mi bilmiyorum, devlet hastanesinde zaten yapmiyorlar bakalim adet olmayi bekliyorum bende

Kimisi çok acı çekiyormuş ben korkup anestezili çekildim. Risk almadım. Size de tavsiye ederim.

Kimisi çok acı çekiyormuş ben korkup anestezili çekildim. Risk almadım. Size de tavsiye ederim.
Galiba bende anestezili cektirecem,ne zaman cektirdiniz sonrasinda gebelik olustu mu yada rahim filmi sonucunuz nedir paylasmak ister misiniz ? Soruyorum kusura bakmayin cunku merak ediyorum daha once ben gebelik icin hicbirsey yapmadim tecrubesizim cok

Vallahi aşırı beklenmiş sizde film için. Umarım sorun çıkmaz. Bende minik bir anormali çıktı hsgde. Bir çok doktor sorun yok dedi filme. Tüp bebek doktorum gebelik kaybına neden olabileceğini söyledi. Ben de bu sorunun giderilmesi için histereskopi oldum. 2. Kez tüp bebek tedavisine başlayacakken histereskopi sonrası hamile kaldım. Inşallah hsg de size vesile olur.

Aa ne guzel masallah hayirlisi bakalim bizede.. bizim daha oncesinde savastigimiz sorunlarimiz oldugu icin anca bu seviyeye ulasabildik

Ben ki ağrıya gayet dayanabilen insanken bir 30 yaş daha yaşlandım diyebilirim. Anestezili çektir lütfen devletin hiç acimasi yok malesef. Bende gebelik oluşmadı filmden sonra, zaten açık cikmisti.

Ben ki ağrıya gayet dayanabilen insanken bir 30 yaş daha yaşlandım diyebilirim. Anestezili çektir lütfen devletin hiç acimasi yok malesef. Bende gebelik oluşmadı filmden sonra, zaten açık cikmisti.
Boylesi mesajlardan sonra anestesiz girmem mumkun degil xaten artik

Selam cnm ben 2 hafta önce istanbul şişli de bir görüntüleme merkezinde çektirdim doktorum yönlendirdi ağrısız yöntemle çekiliyor boşuna anestezi alma dedi,C kollu cihazla çektiler 3-4 dakika sürüyor ama benim acı eşiğim düşük zaten acı hissettim böyle yoğun adet ağrısı gibi ama ben bile dayandıysam herkes yaptırır diye düşünüyorum..Fiyat 800₺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…