Fiyat olarak ne odediniz acaba ve hangi ilde yaptirdinizBen anestezili çektirdim hiç bişey anlamıyorsunuz 15dk felan sürüyor zaten bayılmasıydı çekilmesiydi gelmesiydi felan ayıldıktan sonrada tuvalete çıkmamı beklediler onada hemen çıktım zaten sonrasında çıktım eve geldim
Merhaba tesekkurler bizde ilk zamanlar azospermle savastik derken suan ikinizin degerleri de nirmal dedi doktor bu yuzden de adet sonrasi rahim filmi istedi, adetimi bekliyorum bakalim... Etraftan korkutanlar cok fazla oldugu icin arastirma geregi duydum anladigim kadariyla da agrisiz acisiz oluyorMerhabalar, geçmiş olsun. Bende ve eşimde de hiçbir sorun yoktu ve ben de gebe kalamıyordum. Sebepsiz inferlite yani. Jinekolojik muayenede canınız yanıyorsa HSG' yi anestezili çektirmenizi tavsiye ederim. Benimki adetin 7. günü çekilmişti. Adetim 5-6 gün sürer. 15 dakika falan sürüyor. Anestezinin etkisi geçince de çıkış yapıyorsunuz.
Gecmis olsun size de bakalim bende anestezili dusunuyorum artik. Gebelik oldu mu peki cogu kisi de rahim filmi sonrasi gebelik gerceklesebiliyormusBen 2 defa çektirdim ilki ilaçsızdı ve aşırı acı çektim bu kişiden kişiye değişiyor tabi ama bence risk almayın ilaçlı çektirin anestezili . İkinci de hiç birsey anlamadım çok iyi geçti eğer aneztezili girecekseniz korkmayın benceGeçmiş olsun
Mersinde yasiyorum bende ozelden fiyat aldim 750 dediler ama anestezili mi degil mi bilmiyorum, devlet hastanesinde zaten yapmiyorlar bakalim adet olmayi bekliyorum bendeMerhaba canım bende ikinciyi cektirecez ilkini anestezisiz çektirdim çok acı çekmedim ama kolonoskopi olduktan sonra korkum oluştu ikinciyi anestezili çektirmeyi düşünüyorum adetin bitimi çekiliyor gebelik olmadığına emin olunca ilkinde doktor sıkıntı yok dedi 1 seneyi geçti şimdi farklı doktora gittim oda rahim kalınlığindan şüphelendi birde polipten o yüzden görmek istedi anestezili çektir derim fiyat olarak ben özelde Van'da yaptırdım 600 tlydi anestezisiz anestezili 1100 TL dedi
Galiba bende anestezili cektirecem,ne zaman cektirdiniz sonrasinda gebelik olustu mu yada rahim filmi sonucunuz nedir paylasmak ister misiniz ? Soruyorum kusura bakmayin cunku merak ediyorum daha once ben gebelik icin hicbirsey yapmadim tecrubesizim cokKimisi çok acı çekiyormuş ben korkup anestezili çekildim. Risk almadım. Size de tavsiye ederim.
Vallahi aşırı beklenmiş sizde film için. Umarım sorun çıkmaz. Bende minik bir anormali çıktı hsgde. Bir çok doktor sorun yok dedi filme. Tüp bebek doktorum gebelik kaybına neden olabileceğini söyledi. Ben de bu sorunun giderilmesi için histereskopi oldum. 2. Kez tüp bebek tedavisine başlayacakken histereskopi sonrası hamile kaldım. Inşallah hsg de size vesile olur.Galiba bende anestezili cektirecem,ne zaman cektirdiniz sonrasinda gebelik olustu mu yada rahim filmi sonucunuz nedir paylasmak ister misiniz ? Soruyorum kusura bakmayin cunku merak ediyorum daha once ben gebelik icin hicbirsey yapmadim tecrubesizim cok
Aa ne guzel masallah hayirlisi bakalim bizede.. bizim daha oncesinde savastigimiz sorunlarimiz oldugu icin anca bu seviyeye ulasabildikVallahi aşırı beklenmiş sizde film için. Umarım sorun çıkmaz. Bende minik bir anormali çıktı hsgde. Bir çok doktor sorun yok dedi filme. Tüp bebek doktorum gebelik kaybına neden olabileceğini söyledi. Ben de bu sorunun giderilmesi için histereskopi oldum. 2. Kez tüp bebek tedavisine başlayacakken histereskopi sonrası hamile kaldım. Inşallah hsg de size vesile olur.
Nasip bu zamanaymıs diyelim o halde. Insallah daha bekletmez bebe.Aa ne guzel masallah hayirlisi bakalim bizede.. bizim daha oncesinde savastigimiz sorunlarimiz oldugu icin anca bu seviyeye ulasabildik
Boylesi mesajlardan sonra anestesiz girmem mumkun degil xaten artikBen ki ağrıya gayet dayanabilen insanken bir 30 yaş daha yaşlandım diyebilirim. Anestezili çektir lütfen devletin hiç acimasi yok malesef. Bende gebelik oluşmadı filmden sonra, zaten açık cikmisti.
Hayirlisi canim insallahNasip bu zamanaymıs diyelim o halde. Insallah daha bekletmez bebe.
İzmirde özel hastanede 1500 tl ödedimFiyat olarak ne odediniz acaba ve hangi ilde yaptirdiniz
Himm tesekkurler gecmis olsun yenidenİzmirde özel hastanede 1500 tl ödedim