• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim Filmi çektirenler. Yardımcı olurmusunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
25 26 günder bi. Evet düzenli ama iki aydır stresten bikaç gün öne geliyor:KK70: ovulasyon testi aldım bu ay daha ciddi calıscam ödevime:KK70:
Bu odev çok önemli aksatamam lazım ve her ihtimali göz önünde tutman lazım gün aşırı birliktelik ve 1 2 saat kalkmadan lazım yataktan canm ben bunları denedim

Bu odev çok önemli aksatamam lazım ve her ihtimali göz önünde tutman lazım gün aşırı birliktelik ve 1 2 saat kalkmadan lazım yataktan canm ben bunları denedim
Sırt üstü mü yattın. Bi yerde yan yatın yazmıslar.. ever artık baya ciddiye almam lazm:(

Sırt üstü mü yattın. Bi yerde yan yatın yazmıslar.. ever artık baya ciddiye almam lazm:KK43:
Evet sırt üstü ama ben sabaha kadar yattım sabah duş alıyordum geçen ay heleki her gün birliktelik oluyordu artik şansa bırakmazdım

Aradığınız da hemen randevu verdiler mi birde film ücreti haricinde başka masraf çıkıyor mu echomar da çekildiniz yanlış hatırlamıyorsam

Back