- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
- Konu Sahibi Refik-i hayat
Ama canm allah sanada nasip etsnOyy maşallah Allahım bağıslasın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama canm allah sanada nasip etsnOyy maşallah Allahım bağıslasın :)
2bucuk senelik evliyim yasim 21Sen nekadarlik evlsn canm yaş kac
Çok yeniymissin daha rabbim hayrlisni versin2bucuk senelik evliyim yasim 21
Aminn...Çok yeniymissin daha rabbim hayrlisni versin
Onda da klomen yanıt vermedi suan kafasını toparlayacak 2 3 ay sonra rahim gilmi cekilcekceylin-46 canm sen naptın klomen tedavı sonucun nasıl hamilemisin
Kıyamam ya üzüldüm ama neden 2 3 ay sonra pekiOnda da klomen yanıt vermedi suan kafasını toparlayacak 2 3 ay sonra rahim gilmi cekilcek
Canım ben klomen 2 ay kullandım olmadi bu ay tedavi istemedim duphaston diye bi ilaç verdi sadece adetin 15. Günü başladım bu ilac rahmi temizliyomus ondan verdi. Doktorum 2 ay sonra olmazsa rahim filmi cekelim dedi. Bata 7 gün var inşallah gerek kalmaz rahim filmineceylin-46 canm sen naptın klomen tedavı sonucun nasıl hamilemisin
İnşallah canmCanım ben klomen 2 ay kullandım olmadi bu ay tedavi istemedim duphaston diye bi ilaç verdi sadece adetin 15. Günü başladım bu ilac rahmi temizliyomus ondan verdi. Doktorum 2 ay sonra olmazsa rahim filmi cekelim dedi. Bata 7 gün var inşallah gerek kalmaz rahim filmine
Canim ben konuyu bastan şimdi okudum korkuyordum rahim filminden yazdiklarinla cesaretlendim. Belkide bende de öyle yapisiklik var ondan olmuyo. Sevindim senin adina bi sorun kalmamasına belkide bu ay hemen hamile kalırsın.Canm dün yazamadim geceye kadar aklım başımda değildi narkoz aldım ya evet rahim filmi dün saat 4 te çekildim doktorum benimle ilgilenenler mükemmeldi anlatmam 500 liraya çektirdim ama bebek gibi ilgilendiler sağolsunlar sorunum film esnasinda giderildi doktor bana hem gösterip hem anlattı canm evet iki tüpte ufak yapisikliklar vardı gördüm önce ilacı vermiş doktor gitmemis 2.sinde tekrar denemiş aziçık gitmiş sonuncusunda ilaç tüm yolları açıp geçmiş zaten ama belli film sonuçlarında bana hem gösterdi anlattı sağolsun canm doktorum ya çok iyi lgilendi ve kesinlikle narkozsuz cekilmeyecek bir işlem baya ağrı verici dedi doktor ben bi uyudum uyandigumda hemşireler vardı tek ama şükür o ufak sorunda giderildi ve o sorun benim 1 buçuk yıldır hamile kalmam a engelmis şimdi bi engel kalmadı şükür doktorum 3 ay verdi bana inşallah kalırım da bu ay bidaha aya bebisime baktirmaya giderim canm sen naptın cekildinmi ne zaman cekiliceksin
Canm inşallah bende sende isteyen herkeste yaşar bu duyguyu aynen belki sendede vardır yani insan hali kimse demedin başıma gelmez ben hayatta tahmin edemezdim bende böyle şey çıkacağı ama yaşadım şükür bugunume Valla suan okadar mutluyum ki İyikide çektirdim rahim filmini yani bendeki yapisikliklar okadar çok değildi olan yapisikliklar da ilacla açıldı doktorum 3 ay verdi bana 3 ay içerinde hamile kalma oranın çok yüksek ama bu ay bayram üstüne denk geldi temizlik halilarim yıkanır ak nasıl yapıcam bilmiyorum birde doktorum ilaç verdi antibiyotik kullanıyorum şimdi inşallah eylulde hamile haberi alırım ve darısı basina olur kuzummmCanim ben konuyu bastan şimdi okudum korkuyordum rahim filminden yazdiklarinla cesaretlendim. Belkide bende de öyle yapisiklik var ondan olmuyo. Sevindim senin adina bi sorun kalmamasına belkide bu ay hemen hamile kalırsın.
Hemde çok kolay valla anestezi altindarahim filminden hic kirkmayin anestezili kolay
Valla canm ben riske atmak istemedim anestezi parası sadece 50 liracikmis geri kalan 450 lira için okadar acıyı cekemezdim hani rahimi ceviriyorlarmis farklı farklı islemelerben anestezisiz oldum acaip kolaydı. Birkaç dakika adet sancısı gibi birşey oldu sadece. Sonra kalktım gittim. Boşu boşuna anestezi almaya değmez.
Va
Valla canm ben riske atmak istemedim anestezi parası sadece 50 liracikmis geri kalan 450 lira için okadar acıyı cekemezdim hani rahimi ceviriyorlarmis farklı farklı islemeler
Senin sonuçların nasıl ciktibende hiç öyle birşey olmadı canım sadece ilaç verdiklerinde biraz sancı oldu. anestezili ile arada 200 tl oynuyordu. ben de anestezili düşünüyordum ama tek gitmiştim anestezili almadılar. iyiki de almamışlar.