Gebeliğe Hazırlık Rahim Filmi çektirenler. Yardımcı olurmusunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cikinca haber et
Canm dün yazamadim geceye kadar aklım başımda değildi narkoz aldım ya evet rahim filmi dün saat 4 te çekildim doktorum benimle ilgilenenler mükemmeldi anlatmam 500 liraya çektirdim ama bebek gibi ilgilendiler sağolsunlar sorunum film esnasinda giderildi doktor bana hem gösterip hem anlattı canm evet iki tüpte ufak yapisikliklar vardı gördüm önce ilacı vermiş doktor gitmemis 2.sinde tekrar denemiş aziçık gitmiş sonuncusunda ilaç tüm yolları açıp geçmiş zaten ama belli film sonuçlarında bana hem gösterdi anlattı sağolsun canm doktorum ya çok iyi lgilendi ve kesinlikle narkozsuz cekilmeyecek bir işlem baya ağrı verici dedi doktor ben bi uyudum uyandigumda hemşireler vardı tek ama şükür o ufak sorunda giderildi ve o sorun benim 1 buçuk yıldır hamile kalmam a engelmis şimdi bi engel kalmadı şükür doktorum 3 ay verdi bana inşallah kalırım da bu ay bidaha aya bebisime baktirmaya giderim canm sen naptın cekildinmi ne zaman cekiliceksin

Ay cok sevindim canimm.. Artik hamile kalman daha kolaylasti o zamann. Insallah bu ay hemencecik hamile kalirsiiinn...

Ay cok sevindim canimm.. Artik hamile kalman daha kolaylasti o zamann. Insallah bu ay hemencecik hamile kalirsiiinn...
Amin canm inşallah valla bende çok sevindim inşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde hamilelik oluşur bu aydan umudum var inşallah eylülde adet olmam şimdiden heyecan basti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…