- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Canım Allah yardimcin olsun hayirli sonuclar alirsin insallahBen saat 3 te Giricek filme kızlar
Amin canm inşallah ama anestezi uzmanı gelicek narkoz alıcam sonra filmi cekiceklerCanım Allah yardimcin olsun hayirli sonuclar alirsin insallah
Cikinca haber etAmin canm inşallah ama anestezi uzmanı gelicek narkoz alıcam sonra filmi cekicekler
Canm dün yazamadim geceye kadar aklım başımda değildi narkoz aldım ya evet rahim filmi dün saat 4 te çekildim doktorum benimle ilgilenenler mükemmeldi anlatmam 500 liraya çektirdim ama bebek gibi ilgilendiler sağolsunlar sorunum film esnasinda giderildi doktor bana hem gösterip hem anlattı canm evet iki tüpte ufak yapisikliklar vardı gördüm önce ilacı vermiş doktor gitmemis 2.sinde tekrar denemiş aziçık gitmiş sonuncusunda ilaç tüm yolları açıp geçmiş zaten ama belli film sonuçlarında bana hem gösterdi anlattı sağolsun canm doktorum ya çok iyi lgilendi ve kesinlikle narkozsuz cekilmeyecek bir işlem baya ağrı verici dedi doktor ben bi uyudum uyandigumda hemşireler vardı tek ama şükür o ufak sorunda giderildi ve o sorun benim 1 buçuk yıldır hamile kalmam a engelmis şimdi bi engel kalmadı şükür doktorum 3 ay verdi bana inşallah kalırım da bu ay bidaha aya bebisime baktirmaya giderim canm sen naptın cekildinmi ne zaman cekiliceksinCikinca haber et
Ay cok sevindim canimm.. Artik hamile kalman daha kolaylasti o zamann. Insallah bu ay hemencecik hamile kalirsiiinn...Canm dün yazamadim geceye kadar aklım başımda değildi narkoz aldım ya evet rahim filmi dün saat 4 te çekildim doktorum benimle ilgilenenler mükemmeldi anlatmam 500 liraya çektirdim ama bebek gibi ilgilendiler sağolsunlar sorunum film esnasinda giderildi doktor bana hem gösterip hem anlattı canm evet iki tüpte ufak yapisikliklar vardı gördüm önce ilacı vermiş doktor gitmemis 2.sinde tekrar denemiş aziçık gitmiş sonuncusunda ilaç tüm yolları açıp geçmiş zaten ama belli film sonuçlarında bana hem gösterdi anlattı sağolsun canm doktorum ya çok iyi lgilendi ve kesinlikle narkozsuz cekilmeyecek bir işlem baya ağrı verici dedi doktor ben bi uyudum uyandigumda hemşireler vardı tek ama şükür o ufak sorunda giderildi ve o sorun benim 1 buçuk yıldır hamile kalmam a engelmis şimdi bi engel kalmadı şükür doktorum 3 ay verdi bana inşallah kalırım da bu ay bidaha aya bebisime baktirmaya giderim canm sen naptın cekildinmi ne zaman cekiliceksin
Benim adetime 10gün var olduktan sonra cekilcemVe İyikide cekilmisim rahim filmini
Amin canm inşallah valla bende çok sevindim inşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde hamilelik oluşur bu aydan umudum var inşallah eylülde adet olmam şimdiden heyecan bastiAy cok sevindim canimm.. Artik hamile kalman daha kolaylasti o zamann. Insallah bu ay hemencecik hamile kalirsiiinn...
Hayırlısı canm yani önünde bi 20 gün falan varBenim adetime 10gün var olduktan sonra cekilcem
AynenHayırlısı canm yani önünde bi 20 gün falan var
Nerde çekildin canm sen evet çok rahat anestezili olmasibende dun rahim filmi cektirdim aneztezili nisey anlamiyosunuz uyaninca bitiyo sonra doktor odasina gittim hersey normal dedi geldik eve 550ye cekildim bende
Canim kac yaşındasın ne kadarlik evlisinnNerde çekildin canm sen evet çok rahat anestezili olmasi
Canm 28 yasindayim 10 yıl oldu evleneliCanim kac yaşındasın ne kadarlik evlisinn
He sen 2.ci icin ugrasiyodub dimi. 1.kac yasindaCanm 28 yasindayim 10 yıl oldu evleneli
Evet canmm aynen öyle ilki 7yasindaHe sen 2.ci icin ugrasiyodub dimi. 1.kac yasinda
Oyy maşallah Allahım bağıslasın :)Evet canmm aynen öyle ilki 7yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?