- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Cektirecegin yer belli ise onlara sorman daha garanti olur canim. En iyi bilgiyi onlar verir.Adet bittikten 1gun sonra cekerler mi acaba?
Tesekkur ederim kizlar Allah razi olsun
Zaten adet başlangıcından en geç 10 gün sonra adet bittikten en geç 6 gün sonra çekiliyor. Yetişir gibi görünüyor.Merhaba bayanlar. Bu ay adet olursam rahim filmi istedi doktorum. Size sorum şu ; adet bittikten kac gün sonra cektirdiniz ?
Hesabıma göre adet olacagim gün İstanbula ailemin yanına gidicez. 9gun orda kalicam. Istanbulda cekinmek istiyorum. Acaba yetişebilir miyim?
çekerler. Ben bilgi alırken aslında adet bitiminden en geç 6 gün sonra çekiyoruz ama şehir dışından geliyorsanız gebelik testi yaptırılarak çekebiliyoruz demişti. Reglden 1 gün sonra şok rahat çekerlerAdet bittikten 1gun sonra cekerler mi acaba?
Cook tesekkur ederim kızlar
Ben en iyisi cekinecegik yeri arayayim :)
Tesekkur ederim cnm :)ben 2 ay oldu çektireli adet bittikten sonra 3 gün içerisin de çekilmemiz gerekiyor demişti doktorum
istanbulda çektireceksen bahçelievler de betatom görüntüleme merkezi var orayı öneririm hiç acım olmadı çektirirken
Bende pazartesi rahim filmi cekilicemMerhaba bayanlar. Bu ay adet olursam rahim filmi istedi doktorum. Size sorum şu ; adet bittikten kac gün sonra cektirdiniz ?
Hesabıma göre adet olacagim gün İstanbula ailemin yanına gidicez. 9gun orda kalicam. Istanbulda cekinmek istiyorum. Acaba yetişebilir miyim?
Nerde ve ne kadara cekilceksin canim?Bende pazartesi rahim filmi cekilicem
Canım izmirde cekilicem özel hastanede 500 lira sanirimNerde ve ne kadara cekilceksin canim?
Evet canim aynen öyle :)Sen kurs hocasiydin galiba yanlış hatirlamiyosam canm 2 ay kadar önce klomen tedavisi gormustun yumurta takibindeydin senle konusmuslugumz var hatrladim seniRefik-i hayat
Seninde klomen yanıt vermedi benim gibi galiba sende rahim filmi cekiliceksinEvet canim aynen öyle :)
Aynen canim ben aşilama istiyorum. Aşılama icin rahim filmi şartmış. Bakalim hayirlsiiSeninde klomen yanıt vermedi benim gibi galiba sende rahim filmi cekiliceksin
Hayırlısı canmAynen canim ben aşilama istiyorum. Aşılama icin rahim filmi şartmış. Bakalim hayirlsii
Reglimin bittiginin ertesi gunu cektirdim ben. Ama randevu isinede bakar o. Regl oldugunda arayip randevu soracaksin uygun mu diye cekikecegin yere. Birde reglim tamamen bitmesi gerekiyor lekelenme vs kalmayacak.Adet bittikten 1gun sonra cekerler mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?