• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim Filmi çektirenler. Yardımcı olurmusunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Refik-i hayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
1.270
985
123
Merhaba bayanlar. Bu ay adet olursam rahim filmi istedi doktorum. Size sorum şu ; adet bittikten kac gün sonra cektirdiniz ?

Hesabıma göre adet olacagim gün İstanbula ailemin yanına gidicez. 9gun orda kalicam. Istanbulda cekinmek istiyorum. Acaba yetişebilir miyim?

Merhaba bayanlar. Bu ay adet olursam rahim filmi istedi doktorum. Size sorum şu ; adet bittikten kac gün sonra cektirdiniz ?

Hesabıma göre adet olacagim gün İstanbula ailemin yanına gidicez. 9gun orda kalicam. Istanbulda cekinmek istiyorum. Acaba yetişebilir miyim?
Zaten adet başlangıcından en geç 10 gün sonra adet bittikten en geç 6 gün sonra çekiliyor. Yetişir gibi görünüyor.

Adet bittikten 1gun sonra cekerler mi acaba?
Tesekkur ederim kizlar Allah razi olsun
çekerler. Ben bilgi alırken aslında adet bitiminden en geç 6 gün sonra çekiyoruz ama şehir dışından geliyorsanız gebelik testi yaptırılarak çekebiliyoruz demişti. Reglden 1 gün sonra şok rahat çekerler

Cook tesekkur ederim kızlar Hoppa
Ben en iyisi cekinecegik yeri arayayim :)

ben 2 ay oldu çektireli adet bittikten sonra 3 gün içerisin de çekilmemiz gerekiyor demişti doktorum
istanbulda çektireceksen bahçelievler de betatom görüntüleme merkezi var orayı öneririm hiç acım olmadı çektirirken

Bende pazartesi rahim filmi cekilicem

Sen kurs hocasiydin galiba yanlış hatirlamiyosam canm 2 ay kadar önce klomen tedavisi gormustun yumurta takibindeydin senle konusmuslugumz var hatrladim seni Refik-i hayat Refik-i hayat

Back