Amin canım hepimizinkini allah bağışlasın.İnşallah seninde, evlat sahibi olmak isteyen herkesin sağlıklı evlatları olur.Rabbim herkese nasip etsin.Yani adetin 5 gun suruyorsa cumartesi gunu bitmiş olur. çarşamba günüde bittikten sonraki 4. gun oluyor.bende bittikten 4 yada 5 gun sonra çektirdim diye hatırlıyorum daha önceki yazılarımda vardır.üstünden 1.5 yıl geçti çünkü net hatırlamıyorum.sonraki ay bende yumurta takibi yapıldı ve yumurtalar yeterli buyukluge geldiğinde çatlatma iğnesi yapıldı ve ilk aydan tuttu çok şukur ve hamile kaldım.doktorun seni bu konularda yönlerdirmedi mi?Allaha şükür korkmuyorum. Çok sevindim allah bağışlasın evladınızi. Insallah benim de tatlı mı tatlı bi evladım olur inşallah. Benim bugün adetin 2. Günü. Haftaya çarşamba cektrsem olur dmi
Amin ,Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah.Sağlıkla mutlulukla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.Ayyy ciddi misin çok sevindim. Ayy inşallah Rabbim bana ve olmayan herkese nasip eder. Ne güzel bi histir o
Cnm ben duble etkisi olsun die bi problem olmamasina ragmen iki bardak kaynar suya 4 5 tane keci boynuzunu kirip agzini kapatip 3 dk kaynatiyodum sonra ilidiktan sonra esim iciyodu sabah aksam ac karnina bir ay yaptimCanım onu eşime bende yapmak istiyorum . Çünkü ileri hareketlilik hızı düşük. Nasıl yapicam bir bilenden öğreneyim daha iyi
Maşallah evladınızi allah bağışlasın. Aslında ise yarayacaksa acı çekmeye değer razıyım. Yeterki hamile kalmama faydası olsun . Düşük de kimyasal gebeliğin dusugu. Insallah banada etkili olur bu filmSenin acı eşiğine bağlı birazda acı çekip çekmemen. Yıllar önce yumurtalığından kist aldırdım.evlendim çocuğum olmadı Dr ameliyata bağlı yapışıklılar olabilir dedi ve hemen hsg çektirdi merak etme elim hafiftir anlamazsın dedi. Ama ben o ağrıyı başka bir yerde çekmedim ya. Düşüp bayılacaktım. Bağırtıma kapıdaki hasta kaçmış. Ama benim tüpler hep tıkalıymış ve hepsi film sırasında zorlamanında etkisi ile açıldı. İkinci ay gebeydim. Şimdi minik cadım 19 aylık ellerinizden öper. Düşük hikayeniz var mutlak fayda görürsünüz. Hakkınızda hayırlısı tez elden olur inşallah
Yönlendirdi canım bu ay sadece film çekilecek bidahaki aya klomen veya femara kullanacağım. Daha öncede 2 defa klomen kullandım biri tuttu kimyasal gebelik oldu diğeri tutmadı.Amin canım hepimizinkini allah bağışlasın.İnşallah seninde, evlat sahibi olmak isteyen herkesin sağlıklı evlatları olur.Rabbim herkese nasip etsin.Yani adetin 5 gun suruyorsa cumartesi gunu bitmiş olur. çarşamba günüde bittikten sonraki 4. gun oluyor.bende bittikten 4 yada 5 gun sonra çektirdim diye hatırlıyorum daha önceki yazılarımda vardır.üstünden 1.5 yıl geçti çünkü net hatırlamıyorum.sonraki ay bende yumurta takibi yapıldı ve yumurtalar yeterli buyukluge geldiğinde çatlatma iğnesi yapıldı ve ilk aydan tuttu çok şukur ve hamile kaldım.doktorun seni bu konularda yönlerdirmedi mi?
Bende de pko ve kilo var. Rabbimden ümit kesilmez inşallah. Başka bi problem yokAmin ,Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah.Sağlıkla mutlulukla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
Rahim röntgeninden sonra hamile kalanları çok duydum ama benim yumurtalıklarda ve rahimde sorun çoktu.
Canım bunu denicem bu ay inşallah faydası olur. Belki de bebeğimin gelme sebebi bu olur inşallahCnm ben duble etkisi olsun die bi problem olmamasina ragmen iki bardak kaynar suya 4 5 tane keci boynuzunu kirip agzini kapatip 3 dk kaynatiyodum sonra ilidiktan sonra esim iciyodu sabah aksam ac karnina bir ay yaptim
Benimde öyle oldu.ilk ay film çekildi sonraki ay ilaç kullandım ve çatlatma iğnesi yapıldı.sanırım bende klomen kullandım.allahım yaaa nasılda çabuk unutuyoruz o günleri.evladıma hamile kaldıktan sonra ve güzel yuzunu gördükten sonra herşeyi unutmuşum.inşallah sende hamile kalacaksın ve bu günleri unutacaksın.sıkıntılıyım falan yazmışsın.sıkıntıyı unut sıkıntı yok moral bozmak yok.inancını kaybetme ve asla psikolojini bozma.işlemlerden sonra çık gez havalar güzel tadını çıkar.Yönlendirdi canım bu ay sadece film çekilecek bidahaki aya klomen veya femara kullanacağım. Daha öncede 2 defa klomen kullandım biri tuttu kimyasal gebelik oldu diğeri tutmadı.
İnşallah öyle olur çok isterim Rabbımin izniyle inşallah olur. ZateN ben oruç tutunca hep midemi düşünüyorum :) oruca devam mı etsem ramazandan snra napsamda :) kafam hep midemde oluyor başka bişey düşünmüyorumBenimde öyle oldu.ilk ay film çekildi sonraki ay ilaç kullandım ve çatlatma iğnesi yapıldı.sanırım bende klomen kullandım.allahım yaaa nasılda çabuk unutuyoruz o günleri.evladıma hamile kaldıktan sonra ve güzel yuzunu gördükten sonra herşeyi unutmuşum.inşallah sende hamile kalacaksın ve bu günleri unutacaksın.sıkıntılıyım falan yazmışsın.sıkıntıyı unut sıkıntı yok moral bozmak yok.inancını kaybetme ve asla psikolojini bozma.işlemlerden sonra çık gez havalar güzel tadını çıkar.
Yani bende öyle derim herzaman Rabbim hayırlısını versin herkese. Ama insanların sorularından imalı bakışlarından laf sokmasindan yoruldum artık. Sanki benim elimde olan bişey ve bebeğime yapmıyorum... Rabbim biliyor zamanını ama insanlar anlamıyor işte. Ve bu benim asosyal olmamı sağlıyor. Çünkü insanların yanına bile gitmek istemiyorum. Soyutluyorm kendimi hersey den ne zor imtihanmis
Benim kaynanamda aynı öyle her yalnız kaldığımızda sorar. Bende bu akşam düzgün bi şekilde artık sormamasini söyledim. Benim kendi ailem sormuyor bana sen niye soruyorsun dedim. Sorma dedim benim elimde olan bişey değil dedim allah bilir zamanını dedim. Oh rahatladım valla. Umuyorum ki bidaha sormazOoooo bana da surekli soyluyorlar. Her kaynanamla konustugumda hatirlatir. Neden olmuyor der. Takmayacaksiniz mecbur. Baska turlu olmuyor cunku..
Benim kaynanamda aynı öyle her yalnız kaldığımızda sorar. Bende bu akşam düzgün bi şekilde artık sormamasini söyledim. Benim kendi ailem sormuyor bana sen niye soruyorsun dedim. Sorma dedim benim elimde olan bişey değil dedim allah bilir zamanını dedim. Oh rahatladım valla. Umuyorum ki bidaha sormaz
ben 18 nisanda çektirdimArkadaşlar Allah nasip ederse önümüzdeki hafta rahim filmi çekileceğim. Gittiğim hastane yeni bir özel hastanede. Yeni hastanelerde hemen hemen cihazlar aynıdır diye düşünüyorum. Nasıl çekiliyor acı veriyor mu gitmeden önce neler yapmayalım be gibi hazırlıklar? ? Ve inşallah hamile kalır mıyım sizce? Filmden sonra kalanlar oluyormuş diye duydum da. Konum taşınmadan bi bakarsaniz çok sevinirim
Tam olarak dün açmak istediğim konu buydu teşekkür ederim :)Arkadaşlar Allah nasip ederse önümüzdeki hafta rahim filmi çekileceğim. Gittiğim hastane yeni bir özel hastanede. Yeni hastanelerde hemen hemen cihazlar aynıdır diye düşünüyorum. Nasıl çekiliyor acı veriyor mu gitmeden önce neler yapmayalım be gibi hazırlıklar? ? Ve inşallah hamile kalır mıyım sizce? Filmden sonra kalanlar oluyormuş diye duydum da. Konum taşınmadan bi bakarsaniz çok sevinirim
Napaym evlendigimden beri kadınla nezaman yalnız kalsak aynı soru dolmuştum artık :)Iyi demissin valla :))
Ayyy inşallah kalırsın canım. Bende özelde çekililicem. Haftaya cekilcem. İşe yarasında hamile kalmaya yardımcı olsun da ben acı çekmeye razıyım inşallah isteyen herkese nasip olsunben 18 nisanda çektirdim
o ay adet olana kadar ilişkiyi yasakladı dr
yumurtalar saglıklı olmaz dedi
bu ay denemeye basladık daha regl gunume de cok var
ben de özelde çektirdim ama resmen ağladım acıdan
hayatımda öyle bir acı hıssetmedım
2-3 dakıka sürdü acı
rahmımde yapıskanlar varmıs onları açtı dr
dr da dedi bu ay hamıle kalabılırsın dıye
bakalım göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?