Bende cekildim 2 hafta once adetin bittikten 3 4 gun sonra cekilcn iliski yasak o arada bunada dikkat et ztn doktorun soylemistir banada burda okuduklarim doktorun dedigi hep kolay dayanilmayacak gibi degil dediler okadar rahat girdimki basit diye ama varya anlatilamayacak kadar aci cektim ben hic bagiran biri degilim ogun sesim o kattaki herkesin kulagina gitmis esim korkmus cok kotuydu iki defa sivi verdi sag ve sol.tupe ama dayanamadim ben isyan bile ettim Allah im bunu neden bana yasatiosn diye agladim bikac dk baya kan akmisti bir bes dk dinlendim yaninda pet gotur kanaman olur kalkinca ve devam eder benim 3 gun fln surdu bende konu acmistm ve kalan okadar cok ki bide okudugum kadariyla eger tikaniklik yapisiklik fln varsa baya agrili geciyomus yoksa daha az agrisi oluyomus adetim26 si normalde ama benim yumurtlama tarihimi etkiledi galiba cunku 14 olmasi lazim ovu testinde taa 17 si koyu cizgiyi gordum iyki yapmism cunku ben ovuden sonra baya ara veriodm oyle yapsaydim kacircktm bekliyorum bu ay icim rahatladu stresim azladi bi sknti yokmus okadar iy geldi ki sende bence cekil en azindn kafan rahatlar yada bi problem varsa ztn cekilirken bile temizlenio ki ins. Oyle olur gelismeleri yazalim baklm hsgden sonra kim 90dan vurup ilk ay hamis kalck