• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi çektirenler gelin birlikte güzel haberleri bekleyelim ♥️

ercanlar

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2024
48
14
8
27
Kızlar bu ay rahim filmi çekildi doktor bi sıkıntı olmadığını söyledi ama bu film gebe kalma olasılığını arttırıyormuş yine de. Gelin beraber pozitif enerji gönderelim 1-2 ay içinde gebe kalalım inşallah 😁 rahim filmi sonrası gebe kalanlar ne kadardır deniyordunuz ve rahim filminden ne kadar sonra gebe kaldınız gelin onu konuşalım birde ☺️

Kızlar bu ay rahim filmi çekildi doktor bi sıkıntı olmadığını söyledi ama bu film gebe kalma olasılığını arttırıyormuş yine de. Gelin beraber pozitif enerji gönderelim 1-2 ay içinde gebe kalalım inşallah 😁 rahim filmi sonrası gebe kalanlar ne kadardır deniyordunuz ve rahim filminden ne kadar sonra gebe kaldınız gelin onu konuşalım birde ☺️
Bende bir hafta önce çektirdim bekliyorum bende de bişey çıkmadı inşallah güzel sonuçlar alırız ☺️❤️

Selam kıslaar, rahim filmi çektirmeye ne zaman ve nasıl karar verdiniz ?
Canım biz 1 senedir deniyoruz hiç gebelik oluşmadı doktor önce eşimden test istedi bir sıkıntı çıkmadı sonra da bana rahim filmi çekti bende de bir sıkıntı yok 6 ay daha deneyeceğiz olmazsa aşılamaya geçilecek dedi

Canım biz 1 senedir deniyoruz hiç gebelik oluşmadı doktor önce eşimden test istedi bir sıkıntı çıkmadı sonra da bana rahim filmi çekti bende de bir sıkıntı yok 6 ay daha deneyeceğiz olmazsa aşılamaya geçilecek dedi
Anladım canım bizde de neredeyse aynı hikâye. Hormon sonuçlarımız çok iyi çıktı eşimin değerleri de güzel çıktı benim yumurta gelişimi takip edildi her şey yolunda dedi doktor. Korunmayı bırakalı da 9 10 ay oldu yani neden olmuyor anlamıyorum 🥹 ben araştırırken hsg yı kendim buldum, acaba yaptırsam mı diye düşünüp duruyorum ama sana doktor önermiş bana neden söylemedi bilmiyorum 🤔 eşim o dönemlerde sigarayı yeni bırakmıştı, sperm kalitesi de artar birkaç ay daha doğal yollardan denenelsiniz demişti sadece

Anladım canım bizde de neredeyse aynı hikâye. Hormon sonuçlarımız çok iyi çıktı eşimin değerleri de güzel çıktı benim yumurta gelişimi takip edildi her şey yolunda dedi doktor. Korunmayı bırakalı da 9 10 ay oldu yani neden olmuyor anlamıyorum 🥹 ben araştırırken hsg yı kendim buldum, acaba yaptırsam mı diye düşünüp duruyorum ama sana doktor önermiş bana neden söylemedi bilmiyorum 🤔 eşim o dönemlerde sigarayı yeni bırakmıştı, sperm kalitesi de artar birkaç ay daha doğal yollardan denenelsiniz demişti sadece
1 seneyi geçmeden bu tarz testleri önermiyorlar sanırım canım biraz da doktoruna göre değişiyor olabilir, 1 sene dolmadan kavuşursun inşallah ama olmazsa da doktora gidip kendin de söyleyebilirsin bence

Ben aralıkta çekindim bir sorun çıkmadı bu ay femara kullandın bata 10 gün kaldı inşallah olur

1 seneyi geçmeden bu tarz testleri önermiyorlar sanırım canım biraz da doktoruna göre değişiyor olabilir, 1 sene dolmadan kavuşursun inşallah ama olmazsa da doktora gidip kendin de söyleyebilirsin bence
Çok acılı olduğunu yazanlar olmuş bir de 5 10 dakikalık bir işlem gibi yazanlar da olmuş ya. Senin deneyimin nasıldı canım ? Özelde mi yaptırdın bir de ne kadardı 😅 beni bilgilendirin kıslar 😅

Çok acılı olduğunu yazanlar olmuş bir de 5 10 dakikalık bir işlem gibi yazanlar da olmuş ya. Senin deneyimin nasıldı canım ? Özelde mi yaptırdın bir de ne kadardı 😅 beni bilgilendirin kıslar 😅
Benim doktorumun kendi kliniği var doktora 9000 verdim çektirdiğimizi hastaneye de 4000 verdim canım ama direkt özel hastaneye gitsen daha uygun olur bence bilmiyorum. Ben kendi doktorumdan başkası çeksin istemedim. Acı kısmına gelirsek anestezisiz oldum ben yaşadığın en şiddetlinadet ağrısını düşün ve onu 2-3 le çarp ve ağrının birden girdiğini düşün😅 benden önceki kadın çığlık atmıştı bende öyle bir durum olmadı ama evet ağrısı güzel vuruyor… sonrasında 1 gün hafif kanamam ve sancım oldu ama ertesi gün geçti. Birde bana sıvıyı 2 kez verdi doktor ilkinde tam istediği görüntüyü elde edemedi. Sonunda dq şu an bir sıkınrı yok varsa da açılmış durumda 3-4 gün ilişki olmasın dedi sadece. Bir de bu ay adet olunca 3.gün gel dedi onu neden dedi bilmiyorum ama umarım âdet olduğum için değil de bebeğimin kalp atışlarını duymak için giderim ♥️

Ben özelde anestezili yaptırdım aralık ayında 8 bin lira verdim

Ayy acıyı resmen hissettim yaaa o kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim nedense 🤭😅 o zaman bekleyeyim mi kızlar ya 1 sene geçmesini

Ben geçen ay çektirdim ilk ay gebelik olmadı. Sanırım şimdi de şartlar gereği çocuk konusunu biraz öteledik. Boşuna çekinmiş oldum yani 😔

Benim doktorumun kendi kliniği var doktora 9000 verdim çektirdiğimizi hastaneye de 4000 verdim canım ama direkt özel hastaneye gitsen daha uygun olur bence bilmiyorum. Ben kendi doktorumdan başkası çeksin istemedim. Acı kısmına gelirsek anestezisiz oldum ben yaşadığın en şiddetlinadet ağrısını düşün ve onu 2-3 le çarp ve ağrının birden girdiğini düşün😅 benden önceki kadın çığlık atmıştı bende öyle bir durum olmadı ama evet ağrısı güzel vuruyor… sonrasında 1 gün hafif kanamam ve sancım oldu ama ertesi gün geçti. Birde bana sıvıyı 2 kez verdi doktor ilkinde tam istediği görüntüyü elde edemedi. Sonunda dq şu an bir sıkınrı yok varsa da açılmış durumda 3-4 gün ilişki olmasın dedi sadece. Bir de bu ay adet olunca 3.gün gel dedi onu neden dedi bilmiyorum ama umarım âdet olduğum için değil de bebeğimin kalp atışlarını duymak için giderim ♥️
Geçmiş olsun canım aminnn, bebeklerimize kavuşalım en kısa zamanda ya sağlıkla 🤗

Adetken kan alınacak hormonlarına bakılacak amh bakılacak.ben aralık ayında çektirmiştim birazdan linkini atarım yaşadıklarımın ama yok böyle bir acı .herkes anestezili olmuş ben direk girdim.pişmanım

Kadınlar Kulübü - Kadın Sitesi
Pinar0757

Hamilelik Belirtileri / Gebeliğe Hazırlık
Dün çektirdiğim HSG hk
Konu SahibiPinar0757 Başlangıç Tarihi26 Aralık 2024 EtiketlerYok
Takip Et

•••
Pinar0757
Pinar0757
Üye Kayıtlı Üye
26 Aralık 2024
Konu SahibiPinar0757
Favorileri Düzenle
Fahiş fiyatlardan dolayı bulunduğumuz yere yakın olan Trakya Üniversinde ücretsiz olarak HSG çektirmek için gerekli şartlar doğrultusunda gittik.sadece Çarşamba ve adetin 7 8 9 gününe denk gelmesi şartlar arasındaydı.o kadar yazı video vs şeyler okudum.ama yemin ederim öleceğim sndım.ağrı kesici bile almadım okuduklarımdan sebep.yani ne olabilirdi ki onca kadın bu testi yaptırmış rahat geçmiş.kendime gelemedim ağrıdan.anestezi olmaksızın yapıldı.ama öyle bile olsa çok rahat geçtiğini söyleyen yazan onca şey vardı ki çok lay lay lom havasında girdim.öldüm Allahım öldüm rahmim patlıcak midem boğazımdan çıkacak sandım.100 tane bıcak yumurtalarıma saplanmış gibi göz yaşı içinde kaldım.kımıldamadan durmak zorundaydım.hayatımda yaşadığın en şiddetli 3 acıya girer.özellikle sap tarafım çok ağrıdı.kananam oldu ki bunu bekliyordum 2 3 gün.akşama ağrılarım durulmaz noktaya geldi yazdıkları ağrı kesiciyi içtim ağrıdan biraz döndüm sonra uyumuş kalmışım.şuanda bile hala hissediyorum.acaba acı eşiğim mi düşük dedim ama bu acıyı tarif edemem .koridora yıkıldım eşim tuttu.Allah yardımcısı olsun herkesin.kadınlık zor iş.ama inanmayın hiç birsey olmuyor diyenlere
Alıntı

Adetken kan alınacak hormonlarına bakılacak amh bakılacak.ben aralık ayında çektirmiştim birazdan linkini atarım yaşadıklarımın ama yok böyle bir acı .herkes anestezili olmuş ben direk girdim.pişmanım
Canım bana amh bakmaya bile gerek görmedi doktor gerçekten tatlı pozitif biriydi ilgiliydi de direkt stres yapmazsan çocuğunuz olur dedi beni rahatlatmak istedi. Acaba diyorum ama ya da rahim filmi gereken durumları tahmin edebiliyorlar mı diğer değerlerden ? Hani gerekli olmadığı için mi istemedi acaba yoksa daha zamanı var diye mi

Back