canim adet bitimi rahim filmi cekilmesi laazim daha iyi sonuc elde edilirmis o Zaman
agri hissedersin illaki fakat uzun surmedginden dayanabilirsin belki
bnm hem rahim filmi hem histereskopi oldugu icin yogun bi kanma olmustu rahim filminde leklenme olur sanirim ped goturebilirsin yaninda
yanliz gitme birsi olsun yaninda her ne Kadar ben yanliz gitti isem Sabah 6 da hastanedeydim 7.30 da girdim amaliyata genel anestezi ile ve oradan ayrilisim Saat 10 du ustelik bide araba kullanrak eve geldim
kimsem yoktu esimde calisoyrdu malesef kendi isimiz oldugundan birakmadi
Allah kolaylik versin korkmayin hersey guzel olacak
bi zorluğu yok canım adet bitimi gitmen gerekiyor ama o zaman çekiyolar yanında ne olur ne olmaz birisi olsun benim 5dk anca sürdü hafif adet sancısı gibi bi sancı 10-15 saniye o kadar çekilmicek kadar değil ordan ped falan verdiler bana zaten kanamam olmadı sadece ilaç mı ne veriyolar içine o geri gelir diye verdiler
tüpler kapalı olmasın da acı ya zorluğa razıyım...
yanımda büyük ihtimalle annem olur fakat bu çatal dedikleri şeye mı yatırıp yapıyorlar işlemi yoksa ameliyathanede falan mı?
Meraba canim.bende rahim filmi cektircem ve bir aydir hastane arstiriyorum.zekai tahir iyi diyolar.ama ben cok korkuyorum o yzden anestezili cektirmeyi dusunuyrm.simdi kafama yatan bi hastane buldum özel ama daha emin degilim(
Meraba canim.bende rahim filmi cektircem ve bir aydir hastane arstiriyorum.zekai tahir iyi diyolar.ama ben cok korkuyorum o yzden anestezili cektirmeyi dusunuyrm.simdi kafama yatan bi hastane buldum özel ama daha emin degilim(
Merhaba canım. Ben geçen hafta izmirde bir devlet hast.de çektirdim hem de anestezi olmadan.3 dk sürdü.çekilmeyecek bir ağrı yaşamıyorsun.sonrs da kslkıp gidiyorsun. Boşuna para harcama derim.ama karar senin tabi.
kızlar adetten sonramı gidilmesi gerekiyoaynen bende izmir de özel bir radyoloji merkezinde çektirdim doktorum anesteziye ne gerek var dedi çektirdim ve 2 dakika sonra kalktım otobüse binip eve gittim:))))
kızlar adetten sonramı gidilmesi gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?