• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi çektirenler bakabilir mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi pd44
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
soğan kürü bebeğin tutunması için rahmi hazırlıyor diye biliyorum. incir de yumurta çatlatmak için iyi geliyor ayrıca bunları kullanıp hormonları normal hale gelen kişiler de var ona bakarsan hayıtta eskiden adeet söktürücü olarak uygulanıyormuş. herşeyin riski var işte.

Evet hepsinin riski var düşüncesiyle kullanmadım şimdiye kadar..hayıt otunuda neticede 3 ay nerdeyse regl olmadım adet duzenim eskiye dönsün diye başladım. .oda genelde yumurtlama sorunu olan ve âdet düzensizliğinde önerilen bir kür..inşallah bir zararı olmaz..

rahim filmini aneztezi ile çektirdim. hiçbirşey hissetmedim. anestezi ile cektirdigim icin de cok memnunum. zor bir operasyonmuş. hafif anestezi ile 30 kadar uyuyorsunuz. sonrasinda adetin son günü bir kanama, ilk günü gibi bir ağrı oldu iki gün. herkese anestezi ile çektirmelerini tavsiye ederim.
zaten zor bir psikolojik süreç bir de üstüne fiziksel ağrılar dayanılmaz oluyor.

http://www.isyanedencuce.blogspot.com.tr/

Back