• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi çektiren war mı????

anladım canm İnş tez zamanda tedavilere cevap werirsin stres yapmamaya çalış ne kadar zor olduğunu iyi biliyorum ama herşeyin başı stresten kaynaklanıo hele ki bu konular da :(

evet haklısın mutlaka ondan yapmamaya çalışıyorum akışına bıraktım artık...........

Bende cektirdim adet agrisi gibi agriyor anestezili dusunuyordum cok kisa surede bitti anesteziye gerek kalmadi..alttan muayene ettirirken slklntl yaslyorsaniz birsz zor olabilir bide cektirmeden 20 dk once apraljin ictim bole iste bende cok korkarsk gittim korktuhum kadar olmadi

Bende cektirdim adet agrisi gibi agriyor anestezili dusunuyordum cok kisa surede bitti anesteziye gerek kalmadi..alttan muayene ettirirken slklntl yaslyorsaniz birsz zor olabilir bide cektirmeden 20 dk once apraljin ictim bole iste bende cok korkarsk gittim korktuhum kadar olmadi

sana da geçmiş olsun ... haklıısn ...korkulacak kadar değil...

ayy hamile kaldın demek çok güzel canım ya Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah ben fethiyede özel bi hasteye gidiyorum çok korktuğum için eşimle anestezili çekilirim die konuştuk bilmiyorum ki ee senin filmde tüpler falan açık çıktı ondan sonra aşılama ile mi hamile kaldın canm kusura bakma sorup duruyorum ama danışabileceğim kimsem yok burda sen de bilirsin bu süreçte çok evhamlı olunuyo beni anladığını düşünüyorum..

saol canım aşılama değil kendiliğinden oldu :nazar:
1.5 sene olmadı bizimde en sonunda rahim filmine karar verdik tüplerim açıktı çok şükür doktor ilk 3 ay çok önemli dedi ve o ay oldu canım...
olmasaydı bizde aşılama düşünüyoduk ama sen ilk 3 ayı sakın atlama yumurtlama günlerini aksatma inşallah mutlu haberini alırız burda...

Back