- 23 Aralık 2019
- 8
- 5
- 1
- 37
Kanama değildir bence o ilaç akıyordur ilaç veriyorlar ya içine
Rahminde bir zedelenmemi oldu acaba aleti sokarken yda adetin iyice sçkülmedin mi herşey olabilir yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanama değildir bence o ilaç akıyordur ilaç veriyorlar ya içine
Rahminde bir zedelenmemi oldu acaba aleti sokarken yda adetin iyice sçkülmedin mi herşey olabilir yani
Yk eger doktorunun numarası varsa bir ara sor yada acile git yarın göster kendiniinşaallah kötü bisey olmamistr
Acil ilgilenir mi ki. Bide bn vajinusmuszedeyimYk eger doktorunun numarası varsa bir ara sor yada acile git yarın göster kendini
İlgilenir sonuçta kanaman var agrım falan var de doktora durumu anlat agrım yok dersen direk gönderirlerAcil ilgilenir mi ki. Bide bn vajinusmuszedeyim
Öyle yapım bn çok teşekkürlerİlgilenir sonuçta kanaman var agrım falan var de doktora durumu anlat agrım yok dersen direk gönderirler![]()
Ne demek canım birbirimize destek için kkdayız :) umarım kötü bşey yoktur bence yokta için rahat etsin :)Öyle yapım bn çok teşekkürler
Icimi ferahlattiniz...Allah da sizi ferahlatsınNe demek canım birbirimize destek için kkdayız :) umarım kötü bşey yoktur bence yokta için rahat etsin :)
Aminnnnn inşşIcimi ferahlattiniz...Allah da sizi ferahlatsın
hamile kaldinizmisonucum temiz çıktı. Sol yumurta kanalımda hafif kapalılık varmış açıldı :)
Hayırhamile kaldinizmi
o ay korundunmuAdet biter bitmez asla ilişki olmadan çektirdim
Anestezi yok
acımadı
Tek gittim.tek döndüm arabayı kendim kullanarak.
Sonrasında az lekelenme kanama gibi
Mutlaka antibiyotik bitecek dedi
Sonraki ay ya da bi sonraki ay hanmileydim
o ay korundunmu
Bana 3gunluk verdi bitti antibiyotikaynen o ay kesınlıkle korunacaksın dedı
kı zaten antıbıyotık kullanırken hamıle kalmak da ıstemedım
Bana 3gunluk verdi bitti antibiyotik
Benim esimnisanda yurtdiisnda olck
2ayim bosa gidecek
Korunmani tavsiye ederim dediDoktor ne diyor