Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki dr hic şu kadar sure iliski olmasin radyasyon etkisi var dedi miben cektırdım acımadı
hayır öyle bişey olmadı demedi. 2 kere yaptırdım hatta.. cok buyutulcek bısey deyıl.. 2 dklık bi işlemPeki dr hic şu kadar sure iliski olmasin radyasyon etkisi var dedi mi
Hiç korkma ben anestezi olmadan çekildim. Ağrı çok az oluyor. Kendini rahatlat. İnşallah sonucun trmiz olır.perşembe günü çektireceğim ben de radyasyonsuz acısız çekeceklermiş yeni bir sistemmiş. Nasıl olacak ben de bilmiyorum. Biraz korkum var![]()
İnşallah temiz çıksında acısı pek de önemli olmuyor o zaman :)Hiç korkma ben anestezi olmadan çekildim. Ağrı çok az oluyor. Kendini rahatlat. İnşallah sonucun trmiz olır.
sonucum temiz çıktı. Sol yumurta kanalımda hafif kapalılık varmış açıldı :)Hiç korkma ben anestezi olmadan çekildim. Ağrı çok az oluyor. Kendini rahatlat. İnşallah sonucun trmiz olır.
Gözün aydın. Temiz çıkmasına çok sevindim. Hadi hayurlısı güzel haberlerini alırız inşallah.sonucum temiz çıktı. Sol yumurta kanalımda hafif kapalılık varmış açıldı :)
çok teşekkür ederim. Ay inşallahhh isteyen herkese rabbim nasip etsin amiiiiiinnnnnnnnnGözün aydın. Temiz çıkmasına çok sevindim. Hadi hayurlısı güzel haberlerini alırız inşallah.
Kanama değildir bence o ilaç akıyordur ilaç veriyorlar ya içineAnestezilirahim filmi çektirip sonrasında kanama yaşayan var mi acaba bi hafta oldu hâlâ kanamam var![]()
Anestezilirahim filmi çektirip sonrasında kanama yaşayan var mi acaba bi hafta oldu hâlâ kanamam var![]()
4.günde dr u aradım 5gun devam eder bisey olmaz dedi ama bugün 7.gün ve hâlâ oluyor korkuyorum haliylegeçmiş olsun bende 2 kez normal çektirdim aynı gün lekelenme olup bitmişti doktor birkaç gün olabilir demişti adetin hemen bitiminde çekildiğine göre 1 hafta normal değil bence doktora bi görün
Bilmiyorum ama adet gibi basta peçete koydum baktim olmuyor ped koyuyorum biagri acım olmadi sıkıntı da yok dedi ama bu kadar uzaması canımı sıkıyorKanama değildir bence o ilaç akıyordur ilaç veriyorlar ya içine
Rahminde bir zedelenmemi oldu acaba aleti sokarken yda adetin iyice sçkülmedin mi herşey olabilir yaniBilmiyorum ama adet gibi basta peçete koydum baktim olmuyor ped koyuyorum biagri acım olmadi sıkıntı da yok dedi ama bu kadar uzaması canımı sıkıyor