• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi cektiren var mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ebemero

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
502
263
18
30
Kizlar dr rahim filmi istedi ama film sonrasi radyasyon etkisi var mi yumurtlamaya sorun olur mu bide aciyor mu

Ben de 2 kez yaptirdim...ilki anesteziliydi...cekim islemi icin vucuda verilen kontrast madde nedeniyle 3 gun hastanede yattim fenalasarak 😑 radyasyonla alakali bi konu yok ama... 2. Sefer anestesisiz cektirdim...ilkinde korku nedeniyle maddeyi cok az verdiler...sadece biraz tansiyonum duatu..yoksa onda bi sorun olmadi

perşembe günü çektireceğim ben de radyasyonsuz acısız çekeceklermiş yeni bir sistemmiş. Nasıl olacak ben de bilmiyorum. Biraz korkum var :KK35:

benim de hemen ardindan ovu gunu geliyor iliski yasak diyecekler mi ovu gunu kacacak mi kacmazsa radyasyon etkisi var mi bir de femara verdi dr. iliski yasaksa o da bosa gider icmeyeyim bari

Anestezilirahim filmi çektirip sonrasında kanama yaşayan var mi acaba bi hafta oldu hâlâ kanamam var😥

geçmiş olsun bende 2 kez normal çektirdim aynı gün lekelenme olup bitmişti doktor birkaç gün olabilir demişti adetin hemen bitiminde çekildiğine göre 1 hafta normal değil bence doktora bi görün

geçmiş olsun bende 2 kez normal çektirdim aynı gün lekelenme olup bitmişti doktor birkaç gün olabilir demişti adetin hemen bitiminde çekildiğine göre 1 hafta normal değil bence doktora bi görün
4.günde dr u aradım 5gun devam eder bisey olmaz dedi ama bugün 7.gün ve hâlâ oluyor korkuyorum haliyle

Back