Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi çektirdim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aydodo

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
1.716
1.855
333
33
Ankara
Kızlar bu sabah özel bir hastanede ilaçlı rahim filmi çekildim anestezili şuan hic agrım yok gayet iyiyim kanama yok leke şeklinde sorum var tüpler acıkmış sorun yok dedi hoca tüpler açık olsa bile rahim filmi çekilmek hamileliği kolaylaştirir mi sizce yasayan var mi

Gercekten mi tüplerde sorun yok muydu sizinde benim de bugün adetin 9. Gunu size doktor korunun vs dedi mi
Hiç bişe demedi enfeksiyon acısından antibiyotik verdi sadece canım evet tupler de bişe yoktu az bişe tıkanıklık vs varsa eğer o verdikleri ilaç açıyor hemen bence cok etkisi oldugunu düşünüyorum

Hiç bişe demedi enfeksiyon acısından antibiyotik verdi sadece canım evet tupler de bişe yoktu az bişe tıkanıklık vs varsa eğer o verdikleri ilaç açıyor hemen bence cok etkisi oldugunu düşünüyorum
Bana da verdi antibiyotik kullanmaya başladım bugün teşekkür ediyorum Insallah faydalı olur bu film

Ben de çektiricem rahim filmi. Merak ediyordum bir arkadaşım ağrı yaşadığını söylemişti. O gündem beri korkuyorum siz yazına içim rahatladı biraz

Bende dün çektirdim anestezili sağ taraf tikaliymis doktor şansımızı böyle deneyecegimizi söyledi zaten polikistik över hastasiyim birde şansım bu durum çıktı şansım çok azaldı

Bende dün çektirdim anestezili sağ taraf tikaliymis doktor şansımızı böyle deneyecegimizi söyledi zaten polikistik över hastasiyim birde şansım bu durum çıktı şansım çok azaldı
Ben de pko hastasıyım ve 2 ayda bir de olsa yumurtlama gördüm ama hamile kalamıyorum, 2 ovülasyon gördüm ama olmuyor. Sanırım benim de tüplerde sorun var.. ne bileyim ya

Geçmiş olsun arkadaşım
Anestezi lokal anestezi mi? Nereden yapılıyor iğnesi? Bir de nereler uyuşuyor anestezide?
Ay çok korktum şimdi

Acik tuplerde agri olmuyorda kapali tuplerde baya bi agriyani okudum suan ikinci tedavi uygulandi beklemedeyim buseferde adetim gelirse rahim filmi cekilecek ve ben cok korkuyorum umarim doktorum anestezili yapar

Ben de pko hastasıyım ve 2 ayda bir de olsa yumurtlama gördüm ama hamile kalamıyorum, 2 ovülasyon gördüm ama olmuyor. Sanırım benim de tüplerde sorun var.. ne bileyim ya
Adetlerin düzenli mi

Geçmiş olsun arkadaşım
Anestezi lokal anestezi mi? Nereden yapılıyor iğnesi? Bir de nereler uyuşuyor anestezide?
Ay çok korktum şimdi
Genel anestezi yapıldim.Sedyeye yattığımı hatırlıyorum gerisi yok gözümü odada açtım uyandıktan sonra ağrım olmadi ama akşama kadar kanamam oldu korkulacak birşey yok daha önce anestezi olmadan çekilmiştim çok ağrılı olmuştu çok ağlamıştım böylesi daha iyi oldu

Catlamama ihtmalini de mutlaka değerlendirin. Ben bir yıldan fazla vakit harcadım. Yumurtlama görülüyordu. Dr rahattı bir yıl deneyin diyordu. Yumurtam tam gelişmiyormuş ona rağmen pik oluyordu testlerde. Yeterince büyümesine rağmen de döllenmedi iki aydır. Şimdi çatlama sorununu ele alıyoruz.

Özel sig. karşılar diye düşünmüştüm ama karşılamıyormuş. Zeynep kamil’de yaptırmayı düşünüyorum ama o hastaneden de çok korkuyorum. Sanırım orada anestezi ile yapılmıyor. Eşimde tutturdu devlette yaptır diye inşallah acı çekmeden çıkarım şu işim içinden

Bende anestezili çektırmıştım açık cıktı 1 ay sonra hamile kaldım ben etkisinin olduğunu düşünüyorum pkoyum bende

Bnde anestezi aldim ama acıkmış benim ben bunca zaman olmayınca tıkalı diye çektirdim sizin açılmamış mi işlem sırasında genelde aciliyor

Bende anestezili çektırmıştım açık cıktı 1 ay sonra hamile kaldım ben etkisinin olduğunu düşünüyorum pkoyum bende
Genelde tıkanıklık olanlarda etkili deniliyor ama şimdi açık çıktı ya faydası olur mi onu bilemedim

Ben de çektiricem rahim filmi. Merak ediyordum bir arkadaşım ağrı yaşadığını söylemişti. O gündem beri korkuyorum siz yazına içim rahatladı biraz
Anestezili çektirdim ben işlem sonrasında smdi de hic agrım yok cik iyiyim korkmayın

Yine de kolaylaştırir demişti doktor ama ben kalmadım hamile bana 2 gün korun demişti antibiyotik vermişti bide ilişkiyi yasakladı orada işlem olduğu için enfeksiyon kapmayayım diye sonra üst üste 2 gün önermişti

Bn anestezissiz cektirmistim çok sıkıntı yaşamadım fazla ağrıda olmadi 5 dk işlem için narkoz almak ıstemedim bide yapılan işlemi bilmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…