Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer tüpler açıksa çok ağrı olmuyormuş diyorlar Rabbim yardımcınız olsun kolaylıkla hamile kalamıyoruz ne acılardan geçiyor insanÖzel sig. karşılar diye düşünmüştüm ama karşılamıyormuş. Zeynep kamil’de yaptırmayı düşünüyorum ama o hastaneden de çok korkuyorum. Sanırım orada anestezi ile yapılmıyor. Eşimde tutturdu devlette yaptır diyeinşallah acı çekmeden çıkarım şu işim içinden
![]()
Ne yazık açılmadi tek tüple deneyeceğiz nasip artikBnde anestezi aldim ama acıkmış benim ben bunca zaman olmayınca tıkalı diye çektirdim sizin açılmamış mi işlem sırasında genelde aciliyor
Yok korkma ben iki kez cekildim biri anestezili digeri degil bence anestezi daha mantikliYa kızlar bu filmi bana anlatırken rahme kocaman bir şey sokuyorlar. Girişi yırtılıyor falan dediler. Aşırı korktum.
Bende bu Eylül 11de çekindim korunmadim canım gerçi yumurta büyümedi korunsam da korunmasam da bişey değişmeyecekmis. Burda okudum çoğu korunun demiş çoğu bu ay gebe kalırsın demiş korunmamis. Bana sorarsan korunma eğer yunurtalaman gerçekleşirse eşinde sorun yoksa dök yüksek tutma ihtimali canım.Kızlar merhaba, taze taze yazayım. Bu sabah hsg (rahim filmi) çekildim. Dr'umun özel muayenehanesi var, anlaşmalı olduğu Bursa Konur tıp merkezinde 1000tl vererek anestezili (5 10 dk uyutuyorlar, sinir sistemini etkileyen ağır biz şey değil) oldum. Gayet rahattı. 1saat içinde çıkışım yapıldı. Hem ilgiliydiler hem de sakin bir yerdi.tüplerim açıkmış, sorun yokmuş çok şükür.
Şimdi önceden hsg çektirenlere bir sorum var. Bu ay hamilelik olmaması mı gerekiyor, korunmak mı lazım? Kaç gün ilişki yasak? Dr anlattı sanki ama tam ayılmamıştım:))) yani ilaç veriliyor ya acaba yumurtaya olumsuzluğu var da izin verilmiyor olabilir mi?
Doktora tekrar sordum. Hem ilaç verdildiği için hem radyasyon aldığomız için vücuttan 1-2 haftada atılıyormuş o yüzden korunmak gerekiyormuş. Hamilelik olsa bile yumurta sağlığı açısından sağlıklı gebelik olmayabilir. Bir ay nedir ki yeter ki sonraki ay mucizemiz olsunBende bu Eylül 11de çekindim korunmadim canım gerçi yumurta büyümedi korunsam da korunmasam da bişey değişmeyecekmis. Burda okudum çoğu korunun demiş çoğu bu ay gebe kalırsın demiş korunmamis. Bana sorarsan korunma eğer yunurtalaman gerçekleşirse eşinde sorun yoksa dök yüksek tutma ihtimali canım.
İnşallah canım bende çok istiyorum yoruldum Rabbim bizlere de nasip etsin annelik duygusunuDoktora tekrar sordum. Hem ilaç verdildiği için hem radyasyon aldığomız için vücuttan 1-2 haftada atılıyormuş o yüzden korunmak gerekiyormuş. Hamilelik olsa bile yumurta sağlığı açısından sağlıklı gebelik olmayabilir. Bir ay nedir ki yeter ki sonraki ay mucizemiz olsun
Benimde canım yumurtlama oluyor çatlamada ama döllenme olmuyo sebebi nedir acaba rahim filmi cetirsem mi kararsız kaldım 4 ay önce kimyasal gebelik yaşadımCatlamama ihtmalini de mutlaka değerlendirin. Ben bir yıldan fazla vakit harcadım. Yumurtlama görülüyordu. Dr rahattı bir yıl deneyin diyordu. Yumurtam tam gelişmiyormuş ona rağmen pik oluyordu testlerde. Yeterince büyümesine rağmen de döllenmedi iki aydır. Şimdi çatlama sorununu ele alıyoruz.
Gebe kalabildiysen rahim filmi istemez dr. Ben hiç kalamadım. Film çektirdim şükür temiz. Sebepsiz infertilite malesef.Benimde canım yumurtlama oluyor çatlamada ama döllenme olmuyo sebebi nedir acaba rahim filmi cetirsem mi kararsız kaldım 4 ay önce kimyasal gebelik yaşadım
Öncelikle geçmiş olsun, ben de özelde aynı şekilde çektirdim filmi ama benim ağrım olmuştu, lavaboya gittiğimde bile idrar sonrası ağrı oluyordu doktor normal dedi biz iki tarafa da ilaç verdik sonuna kadar basınç uyguladık görmediğimiz tıkalı bi yer varsa bile açılsın diye dedi. Sonuç temiz çıktı tabii, akabinde 3 aya kadar hamile kalırsın dedi, kaldım mı? Hayır kalmadım tam 8 ay oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin.Kızlar bu sabah özel bir hastanede ilaçlı rahim filmi çekildim anestezili şuan hic agrım yok gayet iyiyim kanama yok leke şeklinde sorum var tüpler acıkmış sorun yok dedi hoca tüpler açık olsa bile rahim filmi çekilmek hamileliği kolaylaştirir mi sizce yasayan var mi