• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi çektirdim bekliyorum..

Hsg sonrası benimde ilk adetim öyle oldu kanamamdan 2 gün önce az leke geldi ertesi gün hiç birşey yoktu ağrı da . Sonra ki günün akşamı iyice belli etti kendini adet dongum 3 gün sarktı ve hasta oldum malesef ,
Biraz gec oldu ama simdi gordum yazdiginizi hastalandim ben de degisik geldi hic boyle olmamisti bizim umutlar baska aylara kaldi

Bende dün rahim filmi cekindim. Tupler acik cikti elhamdulillah. Bende de esimde de sorun yok 4 yildir bekliyoruz. Umutlar rahim filminden sonraki adete.. Rabbim isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin
Hayirlisi olsun canim en guzel zamanda gelsin insallah bizde 4 yildir ķorunmuyoruz ama yaklasik 4 aydir falan istiyoruz artik olsun diye insallah burdan paylasiriz sirayla mujdeleri

Kızlar bende 26 Nisan da hsg çekildim sağ tüpüm de genişleme hafif zedelenme var ama bunlar sıkıntı değil dedi doktorum ve korunun bu ay dedi ama ben sadece o gün kanamam oldu ve ağrım oldu kendimi iyi hissettiğim için korunmak istemedim adetlerim düzensiz ne zaman yumurtladigjmi bilmiyorum ilaç kullanınca bulabiliyorum ama nasip olmadı bu zamana kadar yaklaşık 2 yıldır deniyoruz rahim filminden sonra umutluyum ama artık gün sayıp acaba ne zaman yumurtladim demeyi bırakıyorum bi kaç ay bakalım böyle nasıl olacak
Yumurtlama gününe hic odaklanma zaten bence insan evet gunu bildigi icin daha garanti zannediyo ama oyle degil julican ın dedigi gibi bi gun arayla iliski daha garanti ben de öyle denicem artık

Merhaba hanımlar bu ay rahim filmi çektirdim dr um sorun yok 3 ay dene hamile kalamazsan gel dedi. Bu ay ilk ayım ve hastalanmamak icin dua ediyorum. Benimle ayni durumda olanlar var mı merak ettim:KK64:
Canm bende rahim filmi cekilmistim doktorum banada 3 ay bekle hamile kalacaksın dedi ama 10 ay geçti hala tık yok

Canm bende rahim filmi cekilmistim doktorum banada 3 ay bekle hamile kalacaksın dedi ama 10 ay geçti hala tık yok
Sorun olmasa da bi seyler engel oluyo iste bakalım bu ay da denedikten sonra bi ay kaliyo sonra olmazsa dr yolunu tutucaz insallah 10 ay beklemissin daha da beklemezsin hayirlisiyla mujdeni verirsin :)

Sorun olmasa da bi seyler engel oluyo iste bakalım bu ay da denedikten sonra bi ay kaliyo sonra olmazsa dr yolunu tutucaz insallah 10 ay beklemissin daha da beklemezsin hayirlisiyla mujdeni verirsin :)
İnşallah canm inşallah sende beklemessin rabbim sevindirin senide benide tüm bekleyeniyde

ben 8 ay önce cektirdim rahim filmi. ümraniye arastırmaya gidiyorum. ağrılı oldu. simdi tedavi baslandı iğnelerim var. insallah hamile oluruz paylasırız kutlarız burda AMINNNNN

Back