Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rahim filmi çektirdim bekliyorum..
- Konu Sahibi Alinay
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anne olmak istiyorum bebek denemesi hsg
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Şubat 2012
- 164
- 50
- 118
Merhaba hanımlar bu ay rahim filmi çektirdim dr um sorun yok 3 ay dene hamile kalamazsan gel dedi. Bu ay ilk ayım ve hastalanmamak icin dua ediyorum. Benimle ayni durumda olanlar var mı merak ettim
Benim de 1 senedir olmuyordu. Rahim filmi cektirdim bu ay ve hemn güzel haberi aldık. İnşallah gelecek senin de meleğin
- 27 Mart 2013
- 595
- 782
- 323
Nisan 11 de hsg cekildim dün adet oldum bende 8 aydır bebis deniyorumMerhaba hanımlar bu ay rahim filmi çektirdim dr um sorun yok 3 ay dene hamile kalamazsan gel dedi. Bu ay ilk ayım ve hastalanmamak icin dua ediyorum. Benimle ayni durumda olanlar var mı merak ettim
- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Insallah Allah cok bekletmez hayırlısıyla bi bebişin olur tez zamanda canım tüpler açikmiydiNisan 11 de hsg cekildim dün adet oldum bende 8 aydır bebis deniyorum
Beklemek en zoru ama insallah sen de cok beklemezsin canim. Tek taraf kapali bi tedavi falan soylemedi mi dr unBende geçen ay çektirdim ama sonuç tek taraf kapalı çıktı adet oldum bu ay da bekliyorum
- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Klomen deniyoruz ameliyat erteledik şimdilik açık olması daha avantaj bence hiç üzülmeBeklemek en zoru ama insallah sen de cok beklemezsin canim. Tek taraf kapali bi tedavi falan soylemedi mi dr un
Sen de üzülme klomenle hamile kalan çok var ben de sorun yoksa neden olmuyo acaba bilmedigim daha buyuk bi sorun mu çıkıcak diye korkuyorumKlomen deniyoruz ameliyat erteledik şimdilik açık olması daha avantaj bence hiç üzülme
- 27 Mart 2013
- 595
- 782
- 323
Evet canım tüpler açık,fsh im 10-13 arasında oynuyor,amh im 1.93 çıktı bekliyoruz bakalım,Allah bekleyenlere tez zamanda evlat nasip etsin aminInsallah Allah cok bekletmez hayırlısıyla bi bebişin olur tez zamanda canım tüpler açikmiydi
Umudu kesmemek lazım ama insan başına gelince napıcanı bilemiyo benim dünden beri damla.damla kahverengi akıntım var ilk kez başıma geliyo ve napmam gerektiğini bilmiyorum adet agrilarim da gecti bu ne şimdi acabaEvet canım tüpler açık,fsh im 10-13 arasında oynuyor,amh im 1.93 çıktı bekliyoruz bakalım,Allah bekleyenlere tez zamanda evlat nasip etsin amin
- 27 Mart 2013
- 595
- 782
- 323
Hsg sonrası benimde ilk adetim öyle oldu kanamamdan 2 gün önce az leke geldi ertesi gün hiç birşey yoktu ağrı da . Sonra ki günün akşamı iyice belli etti kendini adet dongum 3 gün sarktı ve hasta oldum malesef ,Umudu kesmemek lazım ama insan başına gelince napıcanı bilemiyo benim dünden beri damla.damla kahverengi akıntım var ilk kez başıma geliyo ve napmam gerektiğini bilmiyorum adet agrilarim da gecti bu ne şimdi acaba
- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Kızlar bende 26 Nisan da hsg çekildim sağ tüpüm de genişleme hafif zedelenme var ama bunlar sıkıntı değil dedi doktorum ve korunun bu ay dedi ama ben sadece o gün kanamam oldu ve ağrım oldu kendimi iyi hissettiğim için korunmak istemedim adetlerim düzensiz ne zaman yumurtladigjmi bilmiyorum ilaç kullanınca bulabiliyorum ama nasip olmadı bu zamana kadar yaklaşık 2 yıldır deniyoruz rahim filminden sonra umutluyum ama artık gün sayıp acaba ne zaman yumurtladim demeyi bırakıyorum bi kaç ay bakalım böyle nasıl olacakMerhaba hanımlar bu ay rahim filmi çektirdim dr um sorun yok 3 ay dene hamile kalamazsan gel dedi. Bu ay ilk ayım ve hastalanmamak icin dua ediyorum. Benimle ayni durumda olanlar var mı merak ettim
- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Canım senin başka sorunun var mıydı aletlerin düzenli miydiBenim de 1 senedir olmuyordu. Rahim filmi cektirdim bu ay ve hemn güzel haberi aldık. İnşallah gelecek senin de meleğin
- 27 Mart 2013
- 595
- 782
- 323
Canım kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap ,gün sayma o zaman vücudunu dinle yumurtlamani belki öyle anlarsın, adetin bitsin gün aşırı ilişkide bulun en garantisiKızlar bende 26 Nisan da hsg çekildim sağ tüpüm de genişleme hafif zedelenme var ama bunlar sıkıntı değil dedi doktorum ve korunun bu ay dedi ama ben sadece o gün kanamam oldu ve ağrım oldu kendimi iyi hissettiğim için korunmak istemedim adetlerim düzensiz ne zaman yumurtladigjmi bilmiyorum ilaç kullanınca bulabiliyorum ama nasip olmadı bu zamana kadar yaklaşık 2 yıldır deniyoruz rahim filminden sonra umutluyum ama artık gün sayıp acaba ne zaman yumurtladim demeyi bırakıyorum bi kaç ay bakalım böyle nasıl olacak
- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Öyle yapacağım canım şuan daha yumurtlama zamanlarında olabilirim Biraz dediğin gibi vücudumu dinleyeceğim çünkü ben vücudum daki farklılıklara dikkat etmeyip güne odaklaniyirdum hepCanım kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap ,gün sayma o zaman vücudunu dinle yumurtlamani belki öyle anlarsın, adetin bitsin gün aşırı ilişkide bulun en garantisi
- 22 Şubat 2012
- 164
- 50
- 118
2,5 cm ilk bir çikolata kıstım vardı. Ama adetleri duzenliydiCanım senin başka sorunun var mıydı aletlerin düzenli miydi
- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Hım benim ki düzensiz en büyük sorunda bu2,5 cm ilk bir çikolata kıstım vardı. Ama adetleri duzenliydi