- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet gecikmesi yaşadın mı peki rahim filminden sonra birde ilacı içerden verince adet sancısı gibi bir ağrı oluyormuş sende de oldu mu
Ben avrupa yakasındayım canım şişlideki echomar bana daha yakın oraya gidicem inşallah benimkisi de seninki gibi kolay geçer
İnşallah canım bol bol dua edelimevet filmi çektirdikten 4-5 ay içinde hamile kalma şansı çok yüksekmişİnşallah canım emin ol çok rahat...
Cevat beye sordum zaten hsg'den sonra hamilelik şansının arttığını söyledi
İnşallah vesile olur bizede
ankara dayım kuzumZerre kadar ağrım acım olmadı o kadar rahat geçtiki ilacı verirlerken bile hiç hissetmedim:) Adetimin 8.gününde yaptırdım. Bana en geç 10.güne kadar yapıyoruz dediler.
Zaten 5-10 dakikalık bir işlem. Anestezi de almadım. Yaptırdığın yer önemli. Son çıkan C kollu dijital cihazlar kesinlikle acıtmıyor hissetmiyosun bile... Ağrı hissedenlere eski tür cihazlar kullanılıyor ama yeni sistem öyle değil. Yeterki iyi bi yerde yaptır gerisini düşünme:)
İstanbuldaysan benim yaptırdığım yeri önerebilirim canım
ankara dayım kuzum
Yok soracağım zaten canım ama regl günümü beklemem lazımİllaki oralardada vardır canım sen sorarsın
C kollu cihaz mı diye
Anladım canım ozaman korun tabi 12 güne gebelik riski de var rahmin kalınlasacağı için net sonuç da olmayabilir iyisimi bir sonra ki ay deneAdet bitiminden sonra 12. Gün oluyor benim ama kalırsa ocak ayına kalıyor bidaha gün yokmuş hiç yardımcı olmıyorlar maalesef
Ben çektireli 3 ay oldu ama hala gelen giden yokKızlar geçen ay rahim filmi çekildim. Tertemiz çıktı. Acaba rahım filmiden sonra hamile kalan oldu mu? Cubku doktorum 3 ay çok elverişli dedi. Bu ay hamıle kalamadım ben ama 3 ay ıcınde hamıle kalan varmı acaba bırbırımıze destek olalım..
3-5 ay elverişlimıs ınsallh güzel haber alırızBen çektireli 3 ay oldu ama hala gelen giden yok
İnşallah cnm sağ tüpüm de kapalı çıktı3-5 ay elverişlimıs ınsallh güzel haber alırız
Sıkıntı olmaz cmm o sorun degıl her ay ovulasyon testıyle takıp et ınsallh olur gebelıkİnşallah cnm sağ tüpüm de kapalı çıktı
İnşallah cnm inşallah3-5 ay elverişlimıs ınsallh güzel haber alırız
İnşallah cnm sağ tüpüm de kapalı çıktı
Yok dün muayene olurken doktora sordum açılmaz dediHsg ile açıldı mı peki?
Yok dün muayene olurken doktora sordum açılmaz dedi
Yok öyle bişey demedi diğer tüpün açık hamile kalırsın bekleyin dedi adetim düzensiz diyince de femara ve çatlatma iğnesi verdi ama yumurtalarım gelişmiyorHadi ya ileri düzey demekki☹ hafif tıkanmaları açıyolar ama o zaman senin histereskopi olman lazım doktor dedi mi onu?
Yok öyle bişey demedi diğer tüpün açık hamile kalırsın bekleyin dedi adetim düzensiz diyince de femara ve çatlatma iğnesi verdi ama yumurtalarım gelişmiyor