• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi çekilenler bı bakabilirim

MerakliabsnanajN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2019
170
57
28
26
Merhaba arkadaşlar ilaçsız rahim filmmi cektiricem ya çok merak ediyorum nasıl oluyor ağrısı oluyomu nasıl ilerliyor doktorum 3 tane ilaç yazddi bitane antibuyutik bitane ağrı kesici birtanede rahime verilicek ilaç onuda ben aldım öylemi oluyor bilmiyorum ama pek biseyfe tutmadı zaten bide ben 450 TL ye cektiriyorum ya bı yardım edin lütfen nasıl çekiliyor acitiyormu bazıları kanama oluyomus adet gibi siz nasıl oldu

Selam ben de cektirdim anestezi almadan. 5 saniyelik kuvvetli bir sancı cektim islem sirasinda verilen sudan dolayı. Onun disinda birsey hissetmedim. Kalktım yurudum eve gittim. Ama yaninizda yine de biri olsun. 2 gun lekelenme oldu o kadar. Antibiyotik kullandim sonrasinda da. Fiyati gayet uygun ben de 500 tl ye cektirmistim özel hastanede.

Evet bende özelde cektiricem zaten devlet cekmiyor maleseff ama sevindim çok bı ağrı falan hissetmedin degilmi çekildikten sonra farklı bişey oldumu ve sonrasında nasıl oldun ? Rahmin nasıldı acikmiydi tüplerin canimm

Ben devlette çektirdim hiç ama hiç acı hissetmedim hatta şüphe ettim çekildim mi diye 😁 ama benden sonra giren çığlığı bastı.. doktor aynı doktor neden kaynaklanıyor bilmiyorum yaşamadan bilemezsin.. ağrı kesiciyi 1 saat önce antibiyotiği 2 gün önceden başlayıp içtim..çekildikten sonra lekelenmem oldu leke bitti ardına adet oldum 🤷🏼‍♀️ Ama diyorum ya sende öyle olacak değil canım hiç korkma ben girmeden önce sürekli la havle vela kuvvete dedim tavsiye ederim 😉

Ben çok korkuyorum yaa bide ben biraz kıymetli derler ya cana hani öyle yım dayaniksizim yani yanlış çıktımı sizde anestezi siz peki kizlar

Evet bende özelde cektiricem zaten devlet cekmiyor maleseff ama sevindim çok bı ağrı falan hissetmedin degilmi çekildikten sonra farklı bişey oldumu ve sonrasında nasıl oldun ? Rahmin nasıldı acikmiydi tüplerin canimm
Benim tüplerim açıktı allaha şükür ama polip cikti. Genelde cekildigo ay hamile kalan cok oluyormus ama ben kalamadim. Adetin 8.günü cekilmistim lekelenmem bitince yine baslamistik calismalara. Bir zararı olmadi sonrasinda normal hayatıma devam ettim korkulacak bir sey yokmus meger dedim 😊

Ayyy çok sevindim senin adına canım inşallah bende Çarşamba cekilicem benim doktorumda ilacsizi tavsiye etti valla bakalım hayırlısı inşallah bı problem cikmazz

Ayyy çok sevindim senin adına canım inşallah bende Çarşamba cekilicem benim doktorumda ilacsizi tavsiye etti valla bakalım hayırlısı inşallah bı problem cikmazz
Anestezisiz yani değil mi ? Bana öncesinde sadece sakinlestirici kas gevsetici bir igne yapmislardi. Anesteziye gerek yok demisti doktor. Bence de gerek yok dayanirsin merak etme çocugumuz olsun diye neler yapmayiz ki 😅

Ayyy vallahi varya şimdi onu diycektim inanki 3 senelik evliyim hiç korunmadik ama hiç bir aekilde gebelik gecirmedimm
Ben de 4 senelik evliyim 1 bucuk senedir deniyoruz keske daha once baslasaydik diyorum :( Rahim filmi cekilirken iceri verilen ilacli su tuplerdeki ufak tikanikliklari acip icerisini temizliyormus. Hamile kalmayi kolaylastiriyormus. Insallah en kisa zamanda hamile kalirsin 🤲🏻 😊

Benim tüplerim açıktı allaha şükür ama polip cikti. Genelde cekildigo ay hamile kalan cok oluyormus ama ben kalamadim. Adetin 8.günü cekilmistim lekelenmem bitince yine baslamistik calismalara. Bir zararı olmadi sonrasinda normal hayatıma devam ettim korkulacak bir sey yokmus meger dedim 😊
Kaç ay oldu çektireli?

Merhaba arkadaşlar ilaçsız rahim filmmi cektiricem ya çok merak ediyorum nasıl oluyor ağrısı oluyomu nasıl ilerliyor doktorum 3 tane ilaç yazddi bitane antibuyutik bitane ağrı kesici birtanede rahime verilicek ilaç onuda ben aldım öylemi oluyor bilmiyorum ama pek biseyfe tutmadı zaten bide ben 450 TL ye cektiriyorum ya bı yardım edin lütfen nasıl çekiliyor acitiyormu bazıları kanama oluyomus adet gibi siz nasıl oldu
Ya anestezisiz çektircekseniz niye bu kadar para özele döküyorsunuz ki ☺️🤔🤔 devlettede aynı ağrıyı yaşarsın ücretsizde çektirirsin ☺️ özel yada devlet olsa bile acı yine acıdır değişen bişey yok

rahim filmini doktor mu istiyor siz mi talep ediyorsunuz genel kontrol için..yani hangi durumlarda çektiriliyor her kadın dönem dönem çektirmeli mi acaba

Ya anestezisiz çektircekseniz niye bu kadar para özele döküyorsunuz ki ☺🤔🤔 devlettede aynı ağrıyı yaşarsın ücretsizde çektirirsin ☺ özel yada devlet olsa bile acı yine acıdır değişen bişey yok
Doğru diyosun ama devlet cekmiyor ben İstanbul'da gittim ama biz çekmiyorum. Dediler bana görüntüleme merkezlerine gitmem gerektiğini söylediler sen ne zaman devlette cekildinn

Ben de 4 senelik evliyim 1 bucuk senedir deniyoruz keske daha once baslasaydik diyorum :KK43: Rahim filmi cekilirken iceri verilen ilacli su tuplerdeki ufak tikanikliklari acip icerisini temizliyormus. Hamile kalmayi kolaylastiriyormus. Insallah en kisa zamanda hamile kalirsin 🤲🏻 😊
Aminnn biz 3 senedir deniyoruz düşünsene olmuyor artık bakalım rahim filmi ne diycek çok sağol canimm

Back