Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

nasipse bende perşembe günü çekilicem,biraz tedirginim aslında ama sanki bebeğime bi adım daha yaklaşıcam:) inş sonuçlarım güzel çıkar...

selam arkadaslar bende agustos ayında cektirdim
cok korkarak gitmiştim ama inanın korkulacak kadar değil
10 dakikalık bi işlem ben özel hastahanede cektrimiştim
radyolog ve kadın dogum uzmanı cok iyiydi alet takılırken hiç bişe hiisetmedim
ama beni radyolog cok sakinleştirdi korkuyorum dediğimde sırf hissetmeyeyim
diye sürekli konusturdu ilaç gönderdiklerindede adet sancısı ceken bilir ilk basladıgında
kasılmalar olur ya aynı onun gibi benden size tavsiye kasılmayın ki rahat gecsin
şimdiden harkese gecmiş olsun

arkadaslar ızmırde bıldıgınız yer var mı rahım fılmı ıcın lutrfen yardımcı olurmusunuz anestezılı acıl cekılmem gerekıyor son olarak artık bu kaldı lutfen :)

selam kızlar,bende dün çektirdim sadece ilacı verirken adet agrısı gibi bi agrı oldu
o da çok kısa bir süre,çektirmeniz gerekiyorsa hiç beklemeyin bence
en azından kafanızda soru işareti kalmaz...

selam kızlar,bende dün çektirdim sadece ilacı verirken adet agrısı gibi bi agrı oldu
o da çok kısa bir süre,çektirmeniz gerekiyorsa hiç beklemeyin bence
en azından kafanızda soru işareti kalmaz...

aynen katılıyorum.çekilmesi gerekiyorsa mutlaka çektirin derim bende. kafanızda soru işareti kalmaz . ve bebeğimiz için ne yapılması gerekiyorsa yapılmalı değilmi...o minik mucize için herşeye değer..:ecrin_bebek:

slm arkadaşlar birşey soracağım rahim filmi çektireceğim ama dr adetinin ikinci günü gel dedi neden bilgisi olan var mı??

bugün çektirdim kurtuldum taze bilgileri hemen yazıym dedim.sgk ile ücretsiz devlette çektirdim.eski sistemle ve anestezisiz çektirdim.Asla abartılacak bir sancı olmadı.çoğu kişi yazmıştı zaten gerçekten regl sancısının biraz fazlası ve 10 saniye süren bi ağrı kızlar bence hiç anestezi almaya değmez.Tam ilacı vericeği sırada derin bir nefes alın gerçekten faydası oluyo diye düşünüyorum bir saat öncede ağrı kesici aldım ben.işlem bittikten sonra tansiyonum düşütü ama ağrı olduğundan değil sinir stres yaptığımdan.

Arkadaşlar benimde rahim filmi çektirmem gerekiyo ama çok korkuyorum bilmediğim bişey olduğu için elimde deil korkmamak istanbulda çektiren arkadaşlardan bi ricam var nerede çektirdiniz özelde ise ücreti ne kadar devlette ise sgk karşılıyomu cevaplarsanız çok sevinirim hepimizin hakkında hayırlısı olsun işallah

hiç korkmana gerek yok. çok basit, acısız ve ağrısız bir işlem. doktor bana tamam bitti dediğinde ben şoke olmuştum, çünkü ne zaman başladığını bile anlamadım. istanbul fındıkzade ve bakırköy de olduğunu bildğim radyomar - radyotom isminde bir merkez var. orda çektirmiştim. sanıyorum 250 - 350 tl arası bir fiyatı var. ben 200 tl ye çektirmiştim. sgk nın karşılayıp karşılamadığından emin değilim.
bu arada benim doktorum benden ısrarla rahim filmi istediğinde ben de çok çekimser kalmıştım ve birkaç ay inatla yaptırmadım. doktorum aralık 2009 daki muayenemde mutlaka çektir, eğer sorun yoksa birkaç ay içinde büyük ihtimalle hamile kalırsın demişti. inanmamıştım ama mart 2010 da hamile kaldım. doktorum ise ben sana demiştim dedi tabi. onun için korkmayın ve çektirin. blki azcık olan bir tıkanıklığın açılmasına faydası olur. ve benim gibi 3 ay sonra mutlu haberi alırsınız.

arkadaşlar merhaba..bende bugün rahim filmi çektirdim de sonuçta şöyle bi cümle var bu ne demek acaba bilen var mı aranızda?
"bilateral peritona pasaj mevcuttur" yazıyor..
sizde de yazıyor mu böyle cümle?
bi de sağ tubada geçiş geç gözlendi yazıyor bu tüp kapalı mı demek acaba?

Çok teşekürler sanırım hamilesin ALLAH tamamına erdirsin işalah hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini

geçmiş olsun canım ben zeynep kamilde çektirdim hiç korkma anlatıldığı gibi değil allah yardım ediyor bende çok korkmuştum ilk bebeğimi 4 aylıkken kaybettim 2006da sonra istedik ama olmadı herkes rahim filmi çektir hamile kalırsın dedi ama ben korktuğum için 3 yıl erteledim sonra zeynep kamilde inferlite bölümünde tesadüfen bir doktorla tanıştım beni ikna etti 2010 mart 15te çektirdim ki bana tüp bebek dediler hiç denemedim bile rabbime inancımı yitirmedim haziran 13te yani tam 3ay sonra hamile olduğumu öğrendim şuanda 6 aylık hamileyim oğlum marttın 15de dünyaya gelecek çok istedik umudumu hiç kaybetmedim kimseyle görüşmedim bıkmıştım bebek hala yokmu sorusundan tam rahim filmi çrktirdiğim 1yıl sonra bebişim gelecek seninde olacak üzülme

mrb bende bu ay hsg çektirdim.doktorum hamilelik için en şanslı ayın bu ay olduğunu söyledi.acaba hsg çektirdikten sonra hamile kalanlar var mı ve adet gecikmesi olabiliyor mu28:

mrb bende bu ay hsg çektirdim.doktorum hamilelik için en şanslı ayın bu ay olduğunu söyledi.acaba hsg çektirdikten sonra hamile kalanlar var mı ve adet gecikmesi olabiliyor mu28:

ben rahim filmi çekirtdikten 3 ay sonra hamile kaldım. bana hiçbir yan etkisi olmadı. ne adet düzenim bozuldu, ne de herhangi başka olumsuz etkisi.

Merhaba arkadaşlar. Ben de dün rahim filmi çektirdim. Geçtiğimiz ay ilk çatlatma iğnemi olmuştum ama başarısız oldu, adet oldum Hem de öyle felaket bir ağrı yaşadım ki adetimde anlatamam, ölüyorum sandım! Sabah uyandığımda da büyük bir parça düşürdüğümü gördüm. Doktor bebek değilse rahim iç zarı fazlalığıdır dedi. Yıllar önce endometriozis tedavisi gördüğüm için doktor tüplerimde tıkanıklık olabileceğinden şüphelendi ve rahim filmi istedi. Çok korkarak ve çekinerek (ve günlerce araştırarak) gittim. Ben ki yıllarca inanılmaz adet ağrısı çeken biri olarak, rahim filmi için adet ağrısı gibi diyenlere inanıp anestezi almayacaktım. Ama son anda kararımı değiştirdim. Çok acı çekersem ve doğuma karşı bi fobim oluşursa diye korktum ve anestezi aldım. Ben herkese anestezi tavsiye ediyorum. Uyandığımda hala başlamadılar sandım! :) Sonuçlar da hemen çıktı ve çok güzeldi... : Sonuçlarımı görünce inanılmaz rahatladım. Gün boyu, gece yatana kadar kasıklarımda ağrı oldu, bu yüzden iyi ki anestezi almışım diyorum sonrasındaki o ağrılar bile yetti, bi de o anı yaşayamazdım doğrusu..

Anestezili yaptırın kızlar ve hiç stres yapmayın en azından bir sorun var mı yok mu öğrenip kafanızı rahatlatmış olursunuz.
(Özel bi hastanede anestezili 180 tl ye çektirdim)

İlk yazdığın cümleyi anlayamadım benim sonucumda buna benzer bir soenuç yoktu ama ikinci cümleden anladığım şeyi yazıyorum, sağ tüpte küçük bir tıkanıklık varmış ama rahim filmi sırasında verilen o ilaç sayesinde açılmış. diye anladım ben. Tabi ki sen bunu doktoruna sormalısın. Eğer benim anladığım gibiyse bile bu çok güzel bi haber, umarım öyledir haberlerini bekliyoruz...:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…