- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #1.041
benim size bir sorum olacak ben öglen hsg cektirdim ve akşama dogru akıntım başladı. sonra bu akıntı bir hafta devam etti. doktorum tatildeydi başka doktorda ilgilenmedi.. onun hastası olmadıgım için felan neyse... neo-p.... bilmem ne adında ki fitili verdi. daha önce de antiobiotik vermişti zaten.. vs.vs.v.s
sizlerde uzun süreli akıntı oldu mu ve doktorlarınız ne tavsiye etti. ben şimdi regl oldum bitsin kontrole gidicem ? akıntı için de bir ön bilgi edinip öle gitmek istiyorum
venema ayşeye bakmasinek ısırsa acı var mı? size de oldu mu? diye sorar şimdi başka bir konusu var histereskopi olacakmış başka bir topic acmış :) minik cüvcüv umarım temiz cıkar sonucları korkuları da yersizdir :)
arkadaşlar ben de çektirdim 2 ay kadar oldu..gercekten abartıldığı gibi bir şey degil,anesteziye hiç gerek yok..adet sancısı gibi hafif bi sızının dışında bir şey yok..ben ağladım çünkü o an moralim bozuldu kendimi o halde görünce o kadar..doktorun elinin hafifliği de önemli,tabi bi de tüplerim açıktı...
bu arada bi sorum var bu filmden sonra adetinde düzensizlik yaşayan var mı?benim adet günüm hiç gecmezdi bu filmden sonra 6 gün gecikti ve ben hamileyim sandım...aynısı olan var mı?
merhaba herkese 4 ay kolomen kullandıktan sonra doktorum rahim filmi çekelim dedi. ben de internetten araştırdım çok korktum yazılanları okuyunca. ama mecbursun ya hani dün paşa paşa gittim hastaneye. işim nedeniyle bir ilçede yaşıyorum, tedeavi için doktorumun muayenehanesine gitsem de rahim filmini hastanede çektikleri için sıradan bir devlet hastanesine gittim. doktorumun son görüşmemizde bazı ilaçlar yazdı rahim filmi için. biri kas gevşetici iğne diğeri de film için gerekli olan sıvı. dün hastaneye gittim. filmden 1 saat önce kas gevşetici iğneyi vurdular. sonra röntgen odasına gittik bildiğiniz röntgen filmlerinin çekildiği oda. hemşire işlem için gerekli aletleri hazırlarken ben de hazırlanıp masaya yattım. ama nasıl korkuyorum tabi. neyse doktor geldi. kendimi kasmamam gerektiğini talimatlarına uyarsam canımın acımayacağını söyledi. neyse işlemi anlatayım kısaca. spekulumu (iki birbirine dönük kaşık gibi düşünün daha uzunu tabi) takarken canım biraz acıdı doğruyu söylemek gerekirse içinize yerleştirip kenarlara doğru açtırıyor vidalarından sonra gazlı bezle akıntıları falan temizledi. bu kısım biraz acılıydı ama dayanılabilir bir acı. sonrasında zaten onu çıkardı sanırım çünkü acı geçti bi anda. küçük bir hortum gibi bişi takıp ucuna da ilacı vereceği enjektörü taktı. ve derin nefes al kımıldama dedi en önemli kısmı burası çünkü. sonra ilacı verdi ilk olarak pek bişi hissetmedim ama sonra kasıklarımda ağrı hissetmeye başladım. bu da en ağrılı adet sancınız nasılsa ondan birazcık daha fazla diyebilirim ve o anda film çekti röntgen teknisyeni 2 defa. bu kısımda acılıydı biraz ama gerçekten dayanılmayacak gibi değil ki ben parmaktan kan aldırırken düşüp bayılan, aşı olmamak için okuldan kaçan biriyim düşünün yani. sonra tüpü çekip steril olsun diye gazlı bez yerleştirdi. 1-2 dk dinlenip kalktım. pedim vardı zaten giyindim ilk bir kaç saat yürürken biraz acıdı tabi ama biraz kanama oldu akşama kadar sürdü. sonra geçti gitti. şimdi çok iyiyim.anestezi alıp yaptıranlar için söylüyorum anesteziye gerek yok gerçekten hem anestezi iyi bişey mi sanıyorsunuz normal yolla sadece 10 dakika acıya dayanmanız gerekiyor. anestezinin etkisi günlerce sürüyor baş ağrısı bulantı zaten onun etkisi de geçince diğeriyle aynı acıyı hissetmeye başlar insan sanırım. işlemden sonra 1 tane ağrı kesici içtim ve şu an çok iyiyim. tavsiyem anestezi almayın ve o kadar gözünüzde büyütmeyin korkmayın. ha bu arada sonuçlar anında çıkıyor. iki tüpüm de açık çıktı. çok mutluyum yani... doktor haftaiçi gel yeni izleyeceğimiz yolu konuşalım dedi. iğneli tedavi mi aşılama mı bilmiyorum. sizce bundan sonra nasıl bir tedavi uygulanır tüpler açıksa. ha bu arada yumurtlama problemim var ama adetlerim çok düzenli...cevaplarınızı bekliyorum...
rahimle oynandığı için geçikme oluyo bende 10 gün olmuştu ikinci ayda da hamile kalmıştım hamile kalma şansı artıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?