- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
valla kızlar bugün gittim çektirdim ben bu filmi...aman allahım neydi o yaaa...çok canım yandı ayrıca çok kanamam oldu....çok şükür tıkalı olan bir yer yok...herşey normalmiş...doktora adetimim uzadığını söyledim...muayene etti ve çekebileceğini söyledi ve çektiiii...ben hayatımda böyle bir acı yaşamamıştım...öldüm öldüm dirildim doğrusurahim filmi için adetin tamamen kesilmesi gerek yoksa dogru sonuc vermiyor
arkadaşlar ben bu filmi dün çektirdimmm...çok sancılı ve kanamalı bir işlem oldu...kanama sizde de oldu mu...olduysa kaç gün sürdü...benimki hala devam ediyorda...korktum doğrusumerhaba arkadaslar bende 2 yıllık ınfertılıte hastasıyım bana gecen yıl hsg yaptılar ama keske yapsalardı daha ıyı olurdu 2 defa masada bayılmıısm hayatımın en berbat gunuydu keske anestezı ıle yaptırsaydım eger durumunuz varsa lutfen anestezı ıle yaptırın bu arada ben de sağlıkcıyım ama bole ısler sağlık malık dınlemıyo
arkadaşlar ben bu filmi dün çektirdimmm...çok sancılı ve kanamalı bir işlem oldu...kanama sizde de oldu mu...olduysa kaç gün sürdü...benimki hala devam ediyorda...korktum doğrusu
Merhabalar rahim filmi çekildikten sonra kaç gün sonra ilişkie girioruz ve bi zararı olur mu? bebek yapmak isteyenler çekildikleri ay bir kaç gün sonra ilişki yaşayıp gebe kalırsa bi sorun oluo mu?
bebek açısından bi zararı falan..
arkadaslar soylemeyı unuttum rahım fılmınden sonra 1.5ay adet olmazsın dedı doktorum kendını hamıle hıssetme dedı uyardı beni.yanı arkadaslar rahım fılmınden sonra 1,5 ay adet olmuyoruz.bazı arkadaslar sormusta yazma ıhtıyacı duydum.
arkadaslar soylemeyı unuttum rahım fılmınden sonra 1.5ay adet olmazsın dedı doktorum kendını hamıle hıssetme dedı uyardı beni.yanı arkadaslar rahım fılmınden sonra 1,5 ay adet olmuyoruz.bazı arkadaslar sormusta yazma ıhtıyacı duydum.
selam bayanlar.benden de en son tanı olarak 2 doktora gittim ikiside en son rahim filmi istediler gerçektten korktuğum için çekilmedim 3- 4 ay oldu yani hala çekilmedim.bide utanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?