- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
ben den idrar testide isteyebilir ama
bundan öncekinde idrar da vermiştim
aç gidince bayılıyomda ondan merak ediyorumm
2 3 ay devam ediyormus canım
Arkadaslar ultrasonda rahmİmİze bakılırsa hamİle olup olmadıĞmız ortaya Çıkar mıı?? LÜtfen acİll
valla canım bende film cekildim dr 1 ay korun cok yogun radyasyon aldın bebek olursa sorun olur dedi bende korunuyorum bu ay sen hemen mi kaldın peki umarım bi sorun cıkmazbilmiyorumkismile
cnm sevindim adına,umarım sağlıcakla kucağına alırsın,kendini hiç strese sokma dikkat et yorma ayrıcaa...darısı bnm gibi isteyen arkadaşlarıma inş
AEO
o zamana devlette yapılıyorsa devlet karsılar degılmı.ozelde nereye yaptrcaksın canım.fıyatı ne kadar
kızzzzzzzzzlaaaaaaaaar rahim filmim cekşldi cok şükür acık tüpler ve var ya hiççç acımıo o kadar rahat ki anlatamam drla sohbet ettik cekim esnasında cok rahattı sadece ilaç verirken gaz agrısı gibi bi agrı oldu okadar hiç korkulacak bişi diil yaaa 3 gündür yaptıgım stres bosunaymıs jinekolojik muayeneden farksız neredeyse cok acıdı diyenleri anlamadım vallaa jinekolojik muayenede acı duymuyorsanız hiç endiselenmeden cektirin cokkk mutluyummmm
canım gözünaydın nerde çektirdiğini öğrenebilirmiyim bende çektıreceğim 2.çocuk için 6 yaşında 1 oğlum var o ama o zamanda çektirdim çok acımıştı devlet hastanesınde çekinmiştim allah herkese yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?