Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

ben den idrar testide isteyebilir ama
bundan öncekinde idrar da vermiştim
aç gidince bayılıyomda ondan merak ediyorumm

canım eğer istediği testler arasında prolaktin varsa aç karnına gitmen gerekiyor.
uykunu almış bir şekilde 9-10 arası en gerçek sonucu veriyormuş. ben hormon testi yaptırdığımda doktorum aç tok fark etmez demişti. sonra prolaktinim yüksek çıkınca bir sonraki ay aç sabah git dedi.
ama tsh lh fsh estradiol filan istemişse onlar da fark etmiyor.

Pekı arkadaslar 1 veya 1,5 aylık hamıleysek ve rahmımıze ultrasonda bakıldıysa tam bellı olur mu hamıle olup olmadıĞmızz ?? LÜtfen cvp yazın.

valla canım bende film cekildim dr 1 ay korun cok yogun radyasyon aldın bebek olursa sorun olur dedi bende korunuyorum bu ay sen hemen mi kaldın peki umarım bi sorun cıkmazbilmiyorumkismile

Canım benim yumurtlama dönemim rahim filminden sonra uzun sürmüş.onun için bizde anlamamışız.doktorum bir sorun olmadığını söyledi.böyle vakaların çok fazla olduğunu söyledi.ayrıca benim tavsiyem bu test yapıldıkdan sonra hemen ilaca başlamayın biray bekleyin.olmazsa gidin.şimdilik bebişde bir problem yok.2 hafta sonra kalp atışlarını dinliycez.inşallahda olmaz.isteyen herkeze en kısa sürede versin.

kızlar rahım fılmını sgk karsılıyormu ben ogretmenım .acaba devlet karsılıyor mu .nerde yapılıyor.ozel hastanedemı yoksa devlet hastanesındede oluyor mu.

o zamana devlette yapılıyorsa devlet karsılar degılmı.ozelde nereye yaptrcaksın canım.fıyatı ne kadar

eger doktorunuz devlet hastanesindeyse ve hsg yazarsa devette cektirirsiniz parasız ama cok hor davranıyorlarmıs duyduguma göre bide makineler eski oldugu için problem olabiliyormus uzamn dr cekmiyormus ve hatalı cekebiliyorms filmi tekrarlamak gerekebiliyormus arastırın derim özelde 300 civarı

ben cok yorum okudum hsgyle ilgili ve cok korkarak gittim ama hiç acımadı sadece hafif bir sancı doktora dedim cok önyargılı geldim die oda dedi bu doktorun eline baglı kimisi cok acıtıyor hor davranıyor dedi o sebeple cok iyi arastırın cünkü psikolojik yıkım oluyo o yasanan acı ve kanama

slm arkadaşlar bende aranıza yeni geldim herkese merhabaaa.Burdaki forumları uzun zamandır takip ediyordum ama üye olup yazmak şimdiye kısmetmiş.Bende cuma günü hsg çektireceğim..kontrole gittiğimde doktorumla konuşup korkularımı anlattım oda önyargılı davranmamamı korkulacak birşey olmadığını söyledi.Çok iyi bir doktor olduğu için ona güveniyorum..

merhaba arkadaşlar ben de geçen ay histereskopi yaptırdım. çok şükür bişey çıkmadı. narkoz aldım o yüzden hiçbir acı hissetmedim. ilerde sıkıntı yaşamaktansa rahim röntgenidir histereskopidir bunları çektirmekte fayda var. sakın atlamayın ve de korkmayın. belki az bi ağrı olabilir ama sonra üzüleceğinize 1.2 dk ağrı veya korku yaşayın daha hafif geliyor inanın bana....

canım gözünaydın nerde çektirdiğini öğrenebilirmiyim bende çektıreceğim 2.çocuk için 6 yaşında 1 oğlum var o ama o zamanda çektirdim çok acımıştı devlet hastanesınde çekinmiştim allah herkese yardım etsin

maglum arkadaşıma katılıyorum bende çektirdim adet sancısı gibi oda ilaçı verene kadar tabi ben özelde oldum devleti bilemem 2 ay oldu cektireli korkacak bişey yokk

canım ben izmir şifada cektirdim ama dısardan hasta almıyorlar şifaya benim dr um oranın doktoru gerci ben özeline gittim ama olsun aynı şey 300 tl bastırdık hiç acımadı devlet hast böyle malesef cogu

bende dün hsg çektirdim kayseri acıbadem hastanesinde.Adet sancısı gibi 2 dk falan sürdü oda ilacı verene kadar tabi ve filmin çekim süreside 5 dk falandı.korkacak bişey yokk yani gerçi benim doktorum çok iyiydi onunda faydası oldu

Bende Sakarya Korucuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çektirdim geçen ay. Filmden yaklaşık 1 saat önce kuvvetli bir ağrı kesici ilaç içtim, ardından hastanede yarım saat öncesinde kas gevşetici iğne yaptılar.
Benim normalde adet sancılarım çok fazla olduğu için açıkcası hem bunun etkisiyle hemde ilaçların etkisiyle 5 saniyelik çok şiddetli bir sancıyla atlattım filmi. Sağ tüpüm tıklaı çıktı belkide bu tıkanıklık olmasaydı daha az sancım olurdu. Kısaca film çektireceklere tavsiyem; hiç zaman kaybetmeyin, ağrı kesici ilaç kullanın ve kesinlikle film sırasında burundan derin nefes alıp ağzınızdan verin bu sizin kaslarınızın daha da gevşemesine yardımcı olacaktır, dolayısıyla hem yanlış teşhisten hem de fazla acıdan bu şekilde kurtulabilirsiniz. Birde hastaneye giderken mümkünse yanınızda biri olsun çünkü ilaçların etkisiyle biraz halsizlik ve baş dönmesi olmuştu bende. 2 gün damla damla kan geldi, biraz da belim ağrıdı o kadar.
Doktor herhangi bir uyarıda bulunmamasına rağmen ben burdan okuduklarımdan yola çıkarak 2 gün cinsel perhiz yaptım ve banyo yapmadım.
Benim tecrübemde bu kadar umarım yardımcı olurum birilerine, Allah hepimize şifa versin :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…