- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
kızlar ben anestezili istiyorum.normalde ben simir testi bile veremem.vajinal ultrasonda bile kıvranıyorum. en iyisi anestezili. rahat rahat. bende mayısta cekilcem.ama çok korkuyorum
ben menemende özel sada hastanesine gidiyorum ama değiştircem. mayıstan itibaren irenbe tüp bebek merkezine baslıcaz eşimle. sen hangisine gidiyosun canım
ben erol tavmergen türkiyenin ilk tüp bebek doktoru tavsiye ederim mükemmel asılaman orda olur ozaman heralde dimi
adını duydum canım. nerde çlışıyor ve ücret ne kadar. irenbe hakkında bilgin duyumun nasıl bir izmirli olarak
adını duydum canım. nerde çlışıyor ve ücret ne kadar. irenbe hakkında bilgin duyumun nasıl bir izmirli olarak
iyi akşamlar kızlar.hayatımda hiç olmadığım kadar kötüyüm.ben ki kendimi çok cesur ve dayanıklı görürdüm.taaa ki rahim filmi çekilene kadar.canı tez biri olmamama rağmen felaket canım yandı.ben çekilene kadar gayet rahattım.doktor oldu bittiye getirdi biraz da sanırım bilmiyorum.çok acele etti.ben masada çığlık çığlığaydım.hemşire bayıldım zannetti.ses ver diyor bana ama benim dünyayla irtibatım kesildi bir kaç dakika.uzun süre kalkıp yürüyemedim.hala felakat şekilde ağrım var.sizde de oldu mu bilmiyorum ama ağrı resmen omuzlarıma kadar çıktı.kasıklarım belim...çok çok kötüyüm.kendi ağzımla bu filmi istediğime inanamıyorum.canıma kastım varmış herhalde.hemşire 3-4 gün sonra alırsınız sonucu ama açık göründü tüpler dedi.bu ay aşılama yapmayacakmış doktorum bir daha ki ay yaparız olmazsa eğer dedi.acı duymayan arkadaşlarım çok çok şanslı o zaman .geldiğimden beri yatıyorum.şimdi de uyumaya gidiyordum bir uğrayıp anlatmak istedim sizlere...hadi kızlar ben yatmaya gidiyorum .sabaha kadar toparlarım inşallah.yoksa okula gidemeyeceğim...öpüldünüüüüüüüüüüzz
canım gecmis olsun ama bukadar acıması normal degil vajinal muayenede de acıyormuydu acıyorsa buda acır bişi diyemem ama vajinal muayenede acı cekmeyen biri bundada cekmez devlet hastanesindemi cektirdin yoksa:O
hayır canım normal muayene de acı falan duymuyordum.bunda bilmiyorum neden böyle oldu.tıp fakültesinde yaptırdım...bir daha mı???tövbeeeeeeeeeeeeeeeeelmaz: lmaz:
özelde olaydın keske yada anestezi yaptırsaydın ama ne bilicen tabi olsun geldi gecti nasılsa
artık geldi geçti de benim felaket akıntım var.hele de bugün...anlamadım 3 gün oldu çektireli acaba film kanalları falan mı temizliyor da akıntı oluyo...sen de yaşadın mı bu durumu ?
artık geldi geçti de benim felaket akıntım var.hele de bugün...anlamadım 3 gün oldu çektireli acaba film kanalları falan mı temizliyor da akıntı oluyo...sen de yaşadın mı bu durumu ?
bende dedim canım arakdasa ama doktor hayır demiş bence para alsın die yapıo film olmadan asılama resmen sacmalık yaa
buarada ben filmi çektirdim ve bugün öğrendimki hamileyim.neyapazağımızı bilmiyoruz.umarım bir soun olmaz.o kadar bekledik allahım bize yardım etsin.
allah analı babalı büyütsün canım benim de sağ tüpümde yapışıklık varmış laparoskopi nasıl oluyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?