Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Kızlaaaarrrr bişi sorcam

Benim filmimin sonucunda tüplerin açık oluğu yazıyor fakat uterus sola deviye görünümündedir dşye bişey yazıyor. bu sorunlu bişeymi hamile kalmayı engellermi.

bilgisi olan varsa lütfen yazsın. doktorum yurtdışında o yüzden sonuçları 15 inde gösterbilicem ancak

sarıcivciv inan bende birsürü araştırma yaptım netten anestezili olan bayılan yada hiçbişey anlamayanlar çok fazla şey duydum bunlara hiç kafanı takıpta kasma kendini ben rahattım hatta kendim gittim hastaneye orda çalışan görümcem vardı yanımda sadece film benim bide 2 sefer çekildi ilacı 2 sefer enjekte etti 2 defa acıyı çektim inan spekulumu takarken bişi anlamadım ama sadece o ilaç çok fena kastırıo insanı ağrı sancı bi arada oluo ama yarım saat sonra bişiyin kalmıo ben yürüyerek döndüm hatta evime bile bide sonucum ii çıkınca dahada mutlu oldum bende şimdi sadece yumurtlama sorunu kaldı önümüzdeki ay ilaç tedavisine başlayacaz bakalım ama ek besin takviyeleride yapacam inş. sonucunu en kısa zamanda alırım isteyen herkez en kısa zamanda hamiş kalır inşallaaaahhhhh :lepi::CüvCüv:

Canım çok güzel ya hayırlısı olsun..hsg yi anestezili çektirdin yani.ben çok korkuyroum..muayenede bile kasılıyorum...titriyorum resmen..

Canım valla benim kadar korkamazsın :) felaket derecede korkuyordum gitmeden önce anestezıden bıle korkuyodum ama cocuk oyuncagıymışşşş..zemuszemus Uyuyon uyanıyon herşey bitmişşkaydirigubbakcemile2

kizlar bugun bende rahim filmi cektirecem ay buradan cok sey okudum anestezimi iyidir oyle anestezi almadanmi doktor kendimi istiyor anesteziyi ay aklim cok karisik ve korkuyorum ama kendimide kasmak istemiyorum biliyorum kastikca korktukca hersey daha kotu olcak.

cnm boşuna anestezi alma bence ben 3 gün önce çektirdim ve inan hiç gerek yok bende korkmuştum ilk anda ama çekilince boşuna olacakmış anladım sadece ilaç enjekte edilirken bi kasılma ve sancı girio şiddetli ama zaten o şiddetliağrı sadece o an oluo 1 dakika falan adet ağrısı gibi de daha sonra oluo oda yarım saat sonra zaten geçio bence korkma benim sonucumda ii çıktı herşey normaldi bakalım allahtan hayırlısı en kısa zamanda hamiş kalmak dileğiyle:CüvCüv:

Slm arkadaşlar,dört saat önce hsg mi çektirdim sonunda.Allahım ne kadar çok korkarak gitmiştim.Anestezi almamı doktorum istemedi.Ama ben çok kızdım kendime.Çünkü gerçekten abartılacak bir acı değildi.Her ay adet sancısı çeken biri olarak,sıradan bir adet sancısıydi diyebilirim.Sadece hafif bir sinek ısırığı,sonra yayılan bir sancı.Ama kısa sürede geçen bir durum.Çeken doktor arkadaşımdı.Bu noktada doktorun çok önemi var.Bana her işlemi tek tek anlatarak çekim yaptı.Ve çok nazik davrandı.Sonucu henüz almadım ama,çekim sırasında ki görüntülerden tüplerin açık olduğu yorumu yapıldı.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.Şunu bilin ki bir kuş kadar hafifliyorsunuz film çekimi bitince.Araba kullanarak gittim,kullanarak geldm.Sadece filmden 45 dk öncesi voltaren supozutuar aldım.Tavsiye ediyorum.

Tuanayım allahın izniylee flimden kurtuldunn.Evet insan derin bir ohhh çekiyor flimden sonraa...
Geçmiş olsun canmm a.s.

Tuanayım allahın izniylee flimden kurtuldunn.Evet insan derin bir ohhh çekiyor flimden sonraa...
Geçmiş olsun canmm a.s.
çok teşekkür ederim tatlım.Büyük bir psikolojik yükmüş gerçekten,çok şükür bitti.Umarım bundan sonrası güzel olur hepimiz için...a.s.

ya kızlar bende çektişrmek istedim ama doktorum çok kızıyor
ayrıca ben eğer yaptırırsam local anestezi yaptıramam
genel anestezi ile olmayı düşünüyorum ne dersiniz???

Genell anestezi ilee süperr oluyor canımm.Rüya gibi uyuyup uyanıyorsun:icecream::icecream:

merhaba kızlar ben de bugün hsg çektirdim okuduklarımdan sonra korkarak gitmiştim ama çok da korkulacak gibi değilmiş ben bittiğinde bitti mi diye sordum. ben o aletleri takarken daha çok canım acıdı ama o kadar da çok değil hem de çok kısa sürüyor kesinlikle anesteziye değmez hiç gerek yok bence anesteziye. fiyat olarak da 200 ytl verdim sonuç da herşey temiz tüpler açık...

merhaba arkadaşlar,
ben de bu konuyla ilgleniyorum. 31 yaşındayım 6 sene evvel sağlıklı ve doğal yollardan bir kızım oldu , 1 yıl kadardır 2. bebek için uğraşıyoruz, maalesef henüz gelmedi 2.meleğim. Size sormak istediğim; dr.uma sorduğumda hsg ye gerek yok sen hamile kaldın zaten dedi. Yani hamile kaldığım için gerek yok mu benim gibi bir durum yaşayan var mı? Birde ben yara dondurttum geçen ay çok korkuyodummm... Hsg ona mı benziyo... daha mı kötü fikir verir misiniz???

benimki genel anestezi ile oldu BALIN dediği gibi rüyadasın sanki acı yok sancı yok.....

Sevgili arkadaşlar bende rahim filmi çektirmiştim.Çok önemli bir nokta varki işlem sırasında rahat olmak çok önemli çünkü istem dışı kasılmalar doktorunuzun filmi yanlış yorumlamasına neden olabiliyor.Örneğin bana sol tüpün tıkalı olduğunu söylemişti doktorum ama sonradan öğrendimki böyle bir durum yok ve ben şimdi 6+4 hamileyim.Umarım Allah izin verir de kucağıma alırım.İsteyen herkesin duaları kabul olsun inşallah.Sevgiler...

max 10 dk suruyor bugun yaptirdim...zerre kadar aci yok...icinize ilaci siringaladiklarinda regl baslangicina benzer hafif bir agri oluyor o da 10 dk sonra geciyor..inanin buyutulecek ve korkulacak bir olay degil

ya ben acaip korktum bunları okuyunca benimde çekilicek önümüzdek,i ay sanırım ancak fiyatları yüksek gibi bilginiz varmı kızlar ortalama nekadar a mal olur 200 den fln bahsediolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…