- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
OhhhhihoyyytSen çok yaşa alkisalkisalkisanestezialkisalkisalkis
Harikasın sen:lepi: sen olmasan o flimi çektiremezdimnaniknaniknaniknanik
yala3567 çok sevindim sonuçların temiz çıktıgına inşallah güzel haberler gelir yakında..
ben de çektirmek istiyorum rahim filmi herkes gibi korkuyroum cesaretimi bir türlü toplayamıyorum.
benmuayene aşamasında bile kasanlardanım..o spekulum takılırken veya takıldıkdan sonra bacaklarını hiç kıpırdatmaman gerekmiş..ben of ben bilmiyorum..hayırlısı olsun artık..bişekilde çektirecegiz..
iyi bir laboratuar arıyorum..
Canım çok güzel ya hayırlısı olsun..hsg yi anestezili çektirdin yani.ben çok korkuyroum..muayenede bile kasılıyorum...titriyorum resmen..
cnm boşuna anestezi alma bence ben 3 gün önce çektirdim ve inan hiç gerek yok bende korkmuştum ilk anda ama çekilince boşuna olacakmış anladım sadece ilaç enjekte edilirken bi kasılma ve sancı girio şiddetli ama zaten o şiddetliağrı sadece o an oluo 1 dakika falan adet ağrısı gibi de daha sonra oluo oda yarım saat sonra zaten geçio bence korkma benim sonucumda ii çıktı herşey normaldi bakalım allahtan hayırlısı en kısa zamanda hamiş kalmak dileğiyle:CüvCüv:kizlar bugun bende rahim filmi cektirecem ay buradan cok sey okudum anestezimi iyidir oyle anestezi almadanmi doktor kendimi istiyor anesteziyi ay aklim cok karisik ve korkuyorum ama kendimide kasmak istemiyorum biliyorum kastikca korktukca hersey daha kotu olcak.
çok teşekkür ederim tatlım.Büyük bir psikolojik yükmüş gerçekten,çok şükür bitti.Umarım bundan sonrası güzel olur hepimiz için...a.s.Tuanayım allahın izniylee flimden kurtuldunn.Evet insan derin bir ohhh çekiyor flimden sonraa...
Geçmiş olsun canmm a.s.
Genell anestezi ilee süperr oluyor canımm.Rüya gibi uyuyup uyanıyorsun:icecream::icecream:ya kızlar bende çektişrmek istedim ama doktorum çok kızıyor
ayrıca ben eğer yaptırırsam local anestezi yaptıramam
genel anestezi ile olmayı düşünüyorum ne dersiniz???
ya kızlar bende çektişrmek istedim ama doktorum çok kızıyor
ayrıca ben eğer yaptırırsam local anestezi yaptıramam
genel anestezi ile olmayı düşünüyorum ne dersiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?